Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek999

MOJA ŻONA CHCE ZOSTAĆ STRIPTIZERKĄ

Polecane posty

Gość marek999
Ale ona na striptizie więcej zarobi i to jest pytanie co robić.

Gość gość
09:30 Ile ostatnio przyniosła z nocki? Tak z ciekawości

Gość jestem autorem tematu marek
Jestem autorem tego tematu podkreślam kolejny raz że nie biore udziału w dyskusji Jakiś facet prawdopodobnie z problemami osobistymi podszywa sie Dziekuje wszystkim za wpisy Pozdrawiam

Gość anka zawiercie
A co tam u autora ( tego prawdziwego)

Gość rudzia 87
Ja też bym mogła tańczyć striptiz, ale niestety ze względu na moją wagę nie mam szans na tańczenie w klubie. Zazdroszczę takim dziewczynom.

Gość marek999
Moja właśnie wróciła do domu i nie wiem co robić czy sprawdzać czy coś było czy nie bo już śpi a była wstawiona.

Gość ZdezorientowanaPatty22
Striptizerki to tancerki z tym że nagie. W prawdziwych clubach dla gentlemanow nie ma czegoś takiego jak sex za firanka i tyle. Można zarobić dobre pieniądze jeśli się jest profesjonalnym i ma się swoje zasady od a do z. A jeśli club jest byle jaki to pracują tam prostytutki a nie striptizerki.

Gość gość
Co u autora (#tego prawdziwego ) bo osoba podszywajaca sie jest wrecz smieszna

Gość gość
Dziewczyny nie bądźcie naiwne że pokażcie cycka czy cipkę to za robicie kasę absurd! !! Tylko dając dupę do ostrego zerżnięcia macia szansę coś! zarobić coś bo z tego musi się rrównież utrzymać CAŁY KLUB! !

Gość marek999
No właśnie tego się obawiam że żona będzie dawać jak ktoś ją skusi za większą kasę. Ale mówi że mnie kocha i nie będzie seksu w klubie tylko striptiz i nie wiem co robić.

Gość gość
marek 999 jak macie zamiar to robić tylko z twoją obecnością za każdym razem jako warunek i zobaczysz że się nie zgodą bo chodzi o ostry seks. A żona mimo wierności to nacisk otoczenia innych dziewczyn spowoduje że będzie uprawiać seks w klubie. Jest jeszcze wyjście seks w hotelu oczywiście przy twojej obecności a często twoim udziale bo wielu facetów lubi trójkąty. Nie uniknie żona seksu w klubie bo to co piszą że tylko taniec to piszą właściciele klubów by złapać chętnych również wchodzą często tam dopalacze czy narkotyki taki rynek pracy niestety!

Gość marek999
Ale żona nie bierze narkotyków tylko czasem jaramy trawę. O jak chodzi indeks to tylko loda będzie robić albo anal ale to tylko za większą kasę tak uzgodniła. I nie wiem co robić czy się zgodzić.

W dalszym ciągu zaznaczam iż nie biore udziału w dyskusji Jestem autorem temstu Dziekuje za wpisy ,temat jest prawdziwy

A to że jaramy sobie trawę a ja nie chodzę do roboty to już nie powinno was interesować ! Tu chodzi o moją żonę a nie o mnie !

Gość gość
Mareczek ja bym Ci proponowała ty idź i to od razu do psychiatry i daj się zamknąć w kaftaniku, Ty leniu śmierdzący ! Weź się do roboty a nie babę będziesz na striptease wysyłać.

Gość marek999
Żona mówi że nie muszę zasięgnąć specjalisty mówi że sami zdecydujemy czy będzie tańczyć na rurce czy nie. Ale ona nalega cały czas i nie wiem co robić czy się zgodzić

Gość marek999
I co tu robić nikt nic nie chce napisać a weekend majowy tuż tuż i może by dobrze zarobiła ?

Gość gość
To się na streaptisie nie skończy mówię Ci będzie rżnięta we wszystkie otworki ile wlezie i na koksie będzie obciągac nie tylko jednego bata !

Gość gość
Moja też myśli żeby tak zarabiać bo kiedyś też na tym robiła kasę.

Gość gość
Takimi klubami rządzą MAFIE i będzie brutalnie gwałcona i nie nie zrobi bo będą ja zastraszać itd... A zero kasy tylko stres i obawa zarażenie HIV! !! Bedzie ubezwłasnowolnina bo za nimi stoi policja i prokuratura itd...!!!!

Gość korale mam na sobie
Fajny temat (pomijajac osobe podszywajaca sie pod autora) czytałam wszystko ,znalazłam podobne tematy na innych forach polskich i niemiecko jezycznych

Gość gość
Moja żona ma podobny pomysł na zarabianie w ten sposob Nie wiem dlaczego ? jakos radzimy sobie

Gość f miki
A własnie sledze temat od poczatku co tam u autora postu ?

Gość gość
Takie striptizerki często mają podane środki odurzające i są gwałtowne grupowo!

Gość gość
Dobre prowo

Gość gość
Ani się nie zorientuje kiedy będzie po striptizie będzie uprawiać seks z klientami i skończy jak zwykła prostytutka. Widzę marny koniec bo mafia nie pozwala się wycofać z interesu.

Gość gość
Buhaha no jak chcesz się wycofać to nie przychodzisz do pracy i tyle

Gość gość
Zgadzam sie z wpisem wczesniejszym

Gość gość
To juz nie te czasy, striptizerki i k***y za mało zarabiają, żeby mafia się tym zajmowała

Gość gość
I ty na to się godzisz