Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieogolone partie

Pokazujecie facetom nieogolone ciało?

Polecane posty

Gość Nieogolone partie

Czy nie wyobrażacie sobie tego? Jakie części ciała facet mógłby u was zobaczyć nieogolone: Nogi, Pachy, Strefę intymną, Okolice między pośladkami?

Gość milkwee
Pokazuję, bo zasadniczo się nie golę. Tylko pachy, bo to kwestia higieny. Reszta sobie rośnie w zależności od mojej fantazji.

Gość do milkwee
Czyli nawet nogi tylko odświętnie? Ile masz lat?

Gość milkwee
Nogi jak mi się zachce. Czyli rzadko. Mam 29 lat.

Gość gość
W ogóle nic nie pokazuję facetowi bo nie jestem obrazkiem, ale z nim sypiam więc chyba nie ma problemu z moimi włosami gdziekolwiek by one nie były.

Gość scorpionadrink
milkwee dziś xx mądra kobieta

Gość gość
Dlaczego nie? Podobno faceci uwielbiają naturalne kobiety więc dlaczego mamy odbierać im ten widok, widok natury :) :)

Gość Jak można uprawiać
Seks z kobietą, która ma owłosione nogi

Gość do milkwee
Czyli latem pewnie krótkie spódniczki nosisz rzadko? A co było z czasem, jak byłaś singielką i mogłaś zawsze z kimś nowym wylądować w łóżku?

Gość milkwee
Nigdy nie nosze krótkich spódniczek, nie lubię. Jestem singielką, nic to nie zmienia.

Gość gość
Jak można uprawiać dziś Seks z kobietą, która ma owłosione nogi x Tak samo jak z facetem który ma owłosione nogi. A może ty uprawiasz seks nogami?

Gość gość
17.54 chyba żartujesz. Nigdy w życiu nie uprawiałam przypadkowego sexu!!

Gość gość
Nawy by mi nie stanął na widok zarośniętej dziewuchy,fuj.

Gość gość
Zarośniętej dziewychy czy Zarośniętej cipuchy? No widzisz a niektórzy bardzo lubią taki widok i nie tylko im staje ale tryska od razu jak z wulkanu.

Gość do milkwee
Czyli będąc singielką uprawiasz seks?

Gość gość
Czasami. Jestem singielką od wielu lat, ale to jeszcze nie powód, żeby żyć jak zakonnica.

Gość do milkwee
Szkoda. Ja lubię jak kobieta nie przesadza z depilacją, ale uprawianie seksu bez związku to duży minus.

Gość milkwee
A ja nie chcę być w związku, nie jest mi to do szczęścia potrzebne w żadnym stopniu. Dlatego nie przejmuję się tym, czy to dla kogoś minus, czy też nie.

Gość gość
Ja zima gołe nogi bardzo rzadko, także maz na pewno czuł, że mam na nogach włoski. To samo z pachami i pipka. Nigdy mi nic nie powiedział.. przytula się do mnie w nocy czy jestem ogolona czy nie :) mieszkamy ze sobą od pół roku. Jeszcze przed ślubem to zawsze spotykaliśmy tak, że byłam ogolona i wypachniona :) życie po ślubie się zmienia i widzi mnie też nieogolona i niewymalowana :) ale takie jest życie :) teraz akurat jestem nieogolona i z mega katarem, tłustymi włosami i bez makijażu. Nawet chyba nie zwrócił na to uwagi tylko robi mi herbatę z miodem :) wydaje mi się, że jak się z kimś już zamieszka to przyzwyczajamy się do wszystkiego.

Gość do milkwee
Myślałem, że jak dziewczyna jest naturalna jeśli chodzi o ciało, to nie uprawia seksu bez zobowiązań tak jak wymuskane lale z najmodniejszych klubów.

Gość gość
Ja pokazuję... Namysłów. Ale nie na mapie bo NAMYSŁÓW NIE ISTNIEJE

Gość milkwee
Cóż, nie mogę odpowiadać za każdą dziewczynę, która się nie goli, ale ja osobiście nie lubię zobowiązań, związków i planów na przyszłość. Nigdy nie chciałam mieć faceta, męża, rodziny, więc tego nie szukam i nie zawracam głowy facetom, którzy tego chcą. Ale potrzeby mam, więc realizuje je tak, jak mi jest wygodnie.

Gość bardziejbuka
No, a ja się, na przykład, nie golę i dlatego nie mam faceta i nigdy nie miałam. Nigdy żaden facet mnie nie widział nago i raczej nie zobaczy. Czasami się zastanawiam, czy nie byłoby lepiej przecierpieć i się golić i nie być samą, ale po namyśle zawsze stwierdzam, że nie warto. Widocznie są kobiety, które urodziły się, żeby być starymi pannami. Taka ja, na przykład.

Gość gość
uwielbiam gdy kobitka ma tam włoski mmm

Gość gość
Ahahhaha kewsfia higieny to tylko pachy A psioocha sie nie poci. A rodzyny miedzy posladami. Ja p*********** co za brudas :O

Gość gość
Ja się nigdy nie goliłam, a miałam wcześniej partnerów do seksu, teraz mam męża i 2 dzieci i nawet do porodu nie pozwoliłam się ogolić, zrobiłam awanturę na cały oddział. Po prostu wybierałam zawsze facetów z krwi i kości a nie jakieś wydepilowane mimozy którym się wydaje że jak się ogolą wokół członka to zyskują kilka cm więcej. Nigdy nie tolerowałam takiego zidiocenia.

Gość gość
No wiesz, jeśli Ty się nie podmywasz po załatwieniu się, to Twój problem. Golenie się na 0 go nie rozwiąże.

Gość gość
Chodzi o pot idiotko :O Podmywasz sie co godzinę. Kiedy jesteś w pracy. W podróży. U znajomych. Wlasbie wygolenie calkowicie wlosow niweluje zapach spoconej psiochy. Ale co ty mozesz wiedziec gruba larwo :O