Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko Jezus

Polecane posty

Gość gość
Ludzie 13:15 np. jakie masz wykształcenie i czy czytałaś Biblie i ją rozumiesz i czy jakieś inne książki czytałaś .raczej nie czytałaśi raczej masz wykształcenie zasadnicze zawodowe . I druga sprawa o jakim przeznaczeniu wy piszecie oszołomy . Pismo moje nieskładne z wkoorfienia na prostaków.

Gość gość
gość dziś 12:42 jeśli myślisz źe wszystko jest już ustalone i przesądzone . To nic nie rób odpoczywaj i baw sie nie pracuj nie męcz sie . Jeśli masz umrzeć z głodu to umrzesz . xx Twoja odpowiedź świadczy o głębokim niezrozumieniu tematu, i polecam Ci nadrobić braki w wiedzy, nim zaczniesz się wypowiadać i mądrzyć ;)

Gość gość
W ewangelii można przeczytać jak Jezus mówi do ludzi a oni sobie drwią . A Jezus mówi : " po co ja w ogóle do was mówię " i wy też nie dyskutujcie z tymi prześmiewcami .

Gość gość
15:41 co jest przesądzone idioto . Życie tworzą ludzie . Scenariusz i dialogi to ludzki wytwór . Nie ma reżyser ani scenarzysty w prawdziwym życiu.

Gość gość
Dobry pomysl. Nawiedzeni powinni pojsc za sladem "Jezusa" i nie probowac misjonowac osob wolnych od religijnej psychozy. Nawiedzeni maja jednak ten problem, ze wciaz probuja misjonowac, majac nadzieje, ze dostana lepsze miejsce w raju, moze w pierwszym rzedzie? Byc moze maja tez nadzieje, ze im wiecej nawiedzonych tym wieksze prawdopodobienstwo, ze nie sa psychicznie chorzy? Niestety, to wielka pomylka. Polecam lekture "Szaty krola". Kiedys ziemia byla zreszta plaska, jak twierdzil nasz ukochany kk i nieomylny zastepca boga na ziemi (taki rozrywkowy aktor nazywa sie chyba papiez).

Gość gość
Jeśli ktoś mówi i pisze źe wszyscy mają swoje przeznaczenie to mnie szlak trafia. To po co leczyć ludzi albo ratować z poźaru . Jeśli miał sie uratować to przeź ty je . Po co się wysilać .

Gość gość
15:53 popraw błedyortograficzne i stylistyczne to moźe będzie można sie doczytać .

Gość gość
Jeśli czytasz fantastyczne książki to musisz utrzymać dystans miedzy fikcją a rzeczywistoscią .

Gość gość
Przeczytaj sobie Biblie . W starym testamencie jest opisany kulisty wygląd ziemi .

Gość gość
gość dziś No proszę, jaka pewność i buta ignoranta :)

Gość gość
gość dziś 15:41 co jest przesądzone idioto . xx Nazywasz teorię Hawkinga, na którą jest wiele naukowych dowodów ''idiotyzmem'', tak? Ty malutki człowieczku... Nic, tylko się pobłażliwie uśmiechnąć :)

Gość gość
@15:56: moja wypowiedz jak widac zrozumial/a/e/ gluptasku, skoro tak cie zdenerwowala. Nie ma powodu sie denerwowac, lepiej zaczac leczyc.

Gość gość
a marcin zielinski uzdrawia ludzi w imieniu jezusa i muwi ze kazdy y moze robic wystarczy uwierzyc w jeezusa

Gość gość
Matka Boża ostrzega i mówi o 3 dniach ciemności: " ... Moje dzieci głoście Panu, waszemu Bogu i czyńcie przygotowania na ponowne przyjście Mojego Syna Jezusa na ziemię. Do tego czasu powinniście mieć domy przygotowane na tę chwilę. Będzie wielu, którzy nie mają mieszkań i możecie przygarnąć ich do swoich domów, pod warunkiem, że mają znak Boga (krzyż) na czole. Będziecie potrzebowali święcone świece, ciepłe koce i ubrania, drzewo jeśli macie kominki lub piece. Zasłońcie okna zasłonami, żaluzjami, kocami albo czarnym plastikiem, abyście nic nie widzieli na zewnątrz. Musicie mieć krzyż zawieszony na zewnątrz, nad każdym wejściem. Trzymajcie wodę święconą i sól pod ręką. Trzymajcie także Biblię, różańce i dewocjonalia ze sobą. Wyłóżcie dużo pokarmu dla swoich zwierząt i nie martwcie się o nie. Poznacie, że trzy dni ciemności nadchodzą po tym, jak słońce zmieni się na czarne, a księżyc ma kolor krwi. Ziemia stanie się bardzo zimna. To jest czas abyście udali się do swoich mieszkań i zamknęli się w nich. Nie słuchajcie tych przy drzwiach wołających do was, jako że są to demony szatana, a jeśli otworzycie im drzwi, będziecie skazani na potępienie wieczne, ponieważ było wam powiedziane, aby trzymać drzwi zamknięte. Podczas tego okresu ciemności i zimna utrzymajcie świece zapalone, spędzajcie czas na modlitwie oraz czytaniu Pisma św. Śpiewajcie pieśni ku chwale i miłości Boga. Będą trzy dni i dwie noce, podczas których nie będziecie spali, a będziecie trwali w modlitwie. Nie będziecie widzieli, ani słyszeli, co się dzieje na zewnątrz. To będzie tak jakbyście byli wyniesieni w obłoki. Kiedy te trzy dni ciemności nastaną wielu nie będzie miało mieszkań, dwoje ludzi w polu, jeden będzie wzięty a drugi pozostawiony. Proszę moje dzieci, bądźcie radosnego serca, kiedy Jezus z aniołami będzie zwalczał demonów i szatana. Jezus oczyści ziemię z tego wszystkiego co złe i co pochodzi od zła. Jezus położy głowę węża u Moich Stóp i zmiażdżę go i Moje Niepokalane Serce zatriumfuje. Jezus następnie pośle wszystkie demony do piekła i tam szatana przykuje łańcuchami. Wasza ziemia podczas swojego procesu oczyszczenia zostanie dotknięta ogniem z nieba. Wszystko to co zostało uczynione przez zło i jest złem, zginie w tym ogniu. Nastąpi jedna godzina spokoju w której Bóg pozwoli tym, którzy odrzucili go, aby okazali skruchę i wybrali Boga. Następnie ogień zejdzie z nieba na ziemię i wodę i nie będzie ucieczki dla zła, które odwróciło się plecami do Boga. Na trzecią noc pokażą się gwiazdy na niebie, jako że Bóg przygotowuje Nową Ziemię dla swoich dzieci. Nie wolno ci otwierać ani drzwi, ani okien dla posłuszeństwa Bogu, aż do świtu dnia następnego. Kiedy otworzycie drzwi, cała ziemia będzie jak zrobiona na nowo, jakby nadeszła nowa wiosna. Wszystkie miejsca święte ocaleją, także domy i ludzie, którzy wierzyli w Boga i powtórne przyjście Jezusa. Mój Syn Jezus będzie panował na ziemi z wami przez 1000 lat.