Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek_1990

Alergia na kurz...

Polecane posty

Gość Bartek_1990

Cześć. Piszę z takim problemem... Niedawno się dowiedziałem że mam alergię na kurz i to alergię silną. I kicham strasznie jak jestem w domu. Niby sprzątam i odkurzam i w ogóle, ale nie pomaga za bardzo. Coś polecicie?

Gość gość
zrób w domu ozonowanie, usuwają roztocza i kurz

Gość Bartek_1990
Dzięki. Spraye próbowałem i jak na razie skutek średni. A to ozonowanie to na czym to polega?

Gość gość
przyjeżdża ekipa i czyszczą ci chałupę ozonem, wychodzisz na ten czas z domu i jak wracasz to już śladu po kurzu nie ma

Gość Bartek_1990
Oo, ciekawe. A znasz jakąś firmę która robi coś takiego? Powiem szczerze że pierwsze słyszę.

Gość gość
nie wiem skąd jesteś ale w warszawie robiła mi firma airozone i mogę polecić, profesjonalni są

Gość Bartek_1990
Dzięki wielkie. Sprawdzę to.

Gość gość
u mnie ten sam problem... ciągle kicham przez kurz. zastanawiam się cz odczulanie na to pomoże?

Gość gość
ja byłem odczulany i problem i tak wraca. bez sensu to chyba. raczej do końca życia mnie czeka branie leków :O w domu zrobiłem ozonowanie żeby chociaż tam trochę oddechu było

Gość marrieeee
airozone i u mnie robili ozonowanie, poprawiło mi się potem na pewien czas. tylko po ozonowaniu trzeba wywietrzyć porządnie dom ;) ale ogólnie spoko opcja.

Gość kuba

Osobiście szukałem jakiegoś inhalatora, który będzie się dobrze sprawdzał przy mojej alergii i tak trafiłem na sprzęt od Sanity Inhalator Alergia Stop, który rzeczywiście okazało się, żę u mnie się rzeczywiście dobrze sprawdził i jestem z niego zadowolony. Przy moich problemach naprawdę pomaga mi przetrwać trudne chwile.