Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla pań wielkość członka ma znaczenie czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

wydaje mi się że ma dla was dziewczyny to znaczenie ale kłamiecie i zdradzacie to po co w związek wchodzą ?

Gość gość
mniejszy niż się facetom wydaje, ale ma

Gość gość
Jeźeli kobieta jest związana emocjonalnie z partnerem to wielkość członka nie ma znaczenia.

Gość gość
Czy ja wiem zawsze liczy się to jak jak dobry jesteś w łóżku każda tak mówi nie ważne a kolejna mnie zdradziła

Gość gość
Bo czasami nie jest problem członka tylko chorej głowy.

Gość gość
że lubi się puszczać ?

Gość gość
Wiem jak u rodzicow bylo ojciec ma malego i mimo ze siekochajo majo nas ja z siostro matka jednak puscila sie z innymi ma prace czesto jezdzi na tzw narady szkolenia mieszkamy nawsi jezdzi do miasta dowiedzialem sie raz przypadkiem ze poszla nie z1 a z dwoma raz do hotelu i brali jo w kolejaza niewiem czy to wina ojca czlonka czy taki wiek czy czec czegos innego czy juz ssm niewiem taka kobieca natura jak bylo dobze to spipszyc to ja nic niepowiem ojcu ale te matki wyjazdy kojazo mi sie ciogle ck znjo tam robili

Gość gość
Mój ma 21 cm. Ale oboje zdecydowaliśmy się na trójkąt z ponad 20 cm i udało się. Teraz raz na miesiąc mam bardzo ostry seks i tego potrzebuję raz na jakiś czas. Być może każda z nas ma taką potrzebę co jakiś czas ostrego zerżnięcia. Ale na stałę do związku bym nie chciała bardzo dużego k****a.

Gość gość
Nie ma znaczenia.Nie ważne jak glista jest głęboko, ważne jak się rusza

Gość gość
Ważne jaką potrafisz stworzyć atmosferę. Face z wielkim może myśleć tylko o ******iu. Ma kobietę, a ona odbiera to jakby był drwalem. Żadna przyjemność. Jak zrobisz odpowiednią atmosferę, spodowujesz, że ona będzie napalona, ledwie zaczniesz, a ona dostanie orgazmu. Wraz z doświadczeniem przyjedzie umiejętność sterowania jej doznaniami, zwiększania, przyspieszania, spowalniania. To jest dopiero jazda!! ;)