Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy muszę odbierać młodszą siostrę ze świetlicy po lekcjach?

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat i chodzę do 3 klasy gimnazjum. Mam młodszą siostrę, która chodzi do 3 klasy podstawówki. (Chodzimy do jednej szkoły, jest to zespół szkół, jeszcze). Nasza mama uczy w naszej szkole matematyki (klasy gimnazjalnej i 7 podstawówki). Zawsze to ona odbierają Lile, bo albo miała świetlicę na końcu, albo kkcztla razem z nią lub ekstra przyjeżdżała ( ja wracam autobusem szkolnym). Teraz mama chce żeby Lila zostawała na świetlicy w 3 dni tygodniu, bo ona musi chodzić na rehabilitację jeszcze przez 3 miesiące, bo jej na wczesne popołudnia przełożyli, a ja ją mam odbierać co mi się nie podoba, bo raz w tygodniu ja na nią będę musiał czekać dwie godziny, bo ma jakieś zajęcia poza lekcyjne, a później wieczną opieka w domu. Jak by się dało to chciałbym, żeby mama to po rehabilitacji robiła.

Gość gość
Widocznie nie pasuja inne godziny, zrb mamie przysluge, skoro Cie poprosila. Tak jest w rodzinie, ze trzeba wspierac sie;).

Gość gość
Tylko, że mi się nie chce.

Gość gość
Sie k***a braciszek znalazl, siostre masz wziąć ,po drodze lody jej postawić z kieszonkowego i zabawiać mlodą dame co za palant:-P

Gość gość
Aha

Gość gość
Nie rozumiem Cię :-) Autor

Gość gość
sprzedaj ją sprzedaj ją wiatrowi!!!

Gość Józef z Nazaretiuu736
nie musisz.niech tam zostanie.krzywda sie jej nie stanie. dadza jej jesc,przenocują...umyje sie w Wc. Po co wogole do domu wracac jak jutro znowu do szkoly...nie odbieraj jej niech tam zostanie.

Gość gość
A co tu do rozumienia? Siorka tfoja jest to masz sie o nią martwić jak o siebie samego, i sie niedyskutuje tylko opiekuje na kumpli masz czas;-)

Gość gość
No będę miał czas na kumpli, ale nie chce mi się nią czekać w piątki 2h i potem opiekować Autor

Gość gość
No tak. Nie pomagaj mamie. Bo po co masz jej pomagac? Niech ma w zyciu jeszcze bardziej pod gore.

Gość gość
No, ale to mi zabiera jakieś kilka godzin czasu wolnego na opiekę dla Lili. Zresztą, ja nie chciałem mieć rodzeństwa. Autor

Gość gość
Conprweda dla kolegów będę miał czas w inne dni, ale piątek to przesada. Jedyne co będę mógł to grać z nimi na kompie Autor