Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odludkowizm

Na emigracji jest się tylko odludkiem

Polecane posty

Gość gość
Czy ja wiem czy klamie? Moja koleżanka pracuje (nie na 3 etaty ale do 30tu godzin tygodniowo), ma dwójkę dzieci do niedawna robiła też jednocześnie college. Dała radę. Oczywiście dziadkowie pomagali ale miała czas na bycie matką.

Gość gość
jak dziadki pomagają to wszystkiego sama nie robi bo by się usrała, mieć dziadków to już wielki plus

Gość gość
tylko ty sie nie usraj! babo!

Gość gość
na emigracji jest się samemu w tłumie, na około wiele się dzieje, jesteśmy częścią tego, niestety sami z tym, kto rozumie to wie

Gość gość
Samemu w tlumie obcych kulturowo i religijnie ciapakow, co jeszcze bardziej poglebia samotnosc i bol emigracji.

Gość gość
No i co zazdrościsz jej dziadków? To nie jest konkurs na to kto ma najgorzej ;)

Gość gość
Nie dość, że odludek to jeszcze nikt go na święta nie zaprosił! Haha nawet na ten głupi obiad.

Gość gość
święta to idiotyzmy, nie upawiam tych pogańskich rytuałów w żadnym stopniu

Gość gość
Bo jestes zerem to nie uprawiasz ochlejmordo :D

Gość gość
kto chla przegrał życie

Gość gość
Bycie odludkiem to cos pieknego. Zero falszu i problemow z przyglupami. :D

Gość gość
^^ taki desperacki śmiech przez łzy ;) nikt nie lubi być sam, człowiek to zwierzę które potrzebuje towarzystwa. Wszyscy tu znają twoją płaczliwą historię o tym jak wszyscy znajomi zostawili cię (może problem jest w tobie?) ale nie musisz na siłę wmawiać, że jest co z tym dobrze. Bo ewidentnie nie jest.

Gość gość
On jest odludkiem bo w uk bo po angielsku tylko umie "tenk ju" albo "hał ar ju" :D:D:D a w pl był popychadłem w szkole bo nie umial wyjsc z kumplami normalnie zapalic i sie napic bueheheheh:D

Gość gość
Wszyscy to wiedzą, więc nie wiem czemu on desperacko próbuje udowodnić, że jest inaczej.

Gość gość
Wmawiaj sobie cwelu co tam sobie wymyslisz :D to ja zakonczylem znajomosci a nie odwrotnie. Zaluje niesamowicie ze sie zadawalem z tymi chodzacymi gownami. Gdtby nie to to teraz bylbym bogaczem, i gral w pilke w jakiejs zagranicznej lidze bo mialem do tego talent ale wlasnie przez takie gowna jak wy, dla ktorych najwazniejsze sa imprezki zniszczylem moja kondycje. Wlasnie przez picie i palenie cwelu sqrwialy. To mi daly znajomosci i imprezki, ty pier/dolony prymitywie. I niby zmadrzec lepiej pozno niz wcale ale nawet skonczenie z piciem i paleniem (co zrobilem, od kilku lat nie pije i nie pale) nie odwroci tych bledow ktore zrobilem przez "znajomych" :o sram na takie towarzystwo!!!

Gość gość
"Tenk ju" buahaha nawet wymowic najprostszego zwrotu nedzny polaczek nie umie :D tak to jest jak sie podstawowki nie skonczylo buahaha a p******i o studiach przyglup :D

Gość gość
@15:06 ooo o wilku mowa :D

Gość gość
Ja naturalnie zakończyłam większość znajomości i zakończyłam imprezki w wieku 26ciu lat (szkoda, że tak późno) i zaczęłam podróżować z narzeczonym po świecie za te pieniądze które wydawałam na puby i imprezy :) nie jestem z tego powodu zgorzkniała niczym stara baba. Coś się skończyło a coś lepszego się zaczęło :)

Gość gość
gość dziś ojej juz sie popłakales ?:D:D:D

Gość gość
On ryczy na samo słowo "znajomy" :D ah problemy ludzi pierwszego świata.

Gość gość
Nie ryczy cwelu tylko nie moze wytrzymac ze smiechu :D ilu przyglupow uzaleznia wszystko i cale swoje zycie od znajomych :D co jest totalnym debilizmem

Gość gość
Ty byłeś jednym z tych przygłupów skoro teraz nie możesz przeżyć jak ktoś mówi o znajomych. Każdy normalny wie, że można liczyć tylko na siebie a znajomi są wypełniaczem czasu. Ty zatrzymałeś się mentalnie w przedszkolu i jako dorosły facet miałeś jakieś nierealne wyobrażenia a tu zonk! Haha

Gość gość
Chlanie i obrabianie sobie nawzajem doop za plecami buahahaha z******te wypelnianie czasu :D

Gość gość
Najlepsze sa placze o braku znajomych. Poczytaj kafe obesrancu

Gość gość
Jak takich miałeś znajomych to tylko o tobie świadczy :D ja sobie wypełniam czas znajomymi jak chcę iść na koncert, do restauracji czy wyjechać na weekend z kimś. Nie mam kompleksów więc nie boję się obrabiania d**y ;) a my nikomu nie obrabiamy.

Gość gość
No raczej ze nie obrabiacie :D i klamac tez nie klamiesz :D

Gość gość
Pewnie ci trudno w to uwierzyć, ale niektórzy ludzie mają lepsze rozrywki niż obgadywanie innych. Nie każdy ma kompleksy i żyje na głębokiej wsi gdzie nie ma nic innego do roboty niż rozprawianie o innych. :)

Gość gość
gość wczoraj pieknie napisales tej emigracyjnej parówce w jukeju.

Gość gość
Sam sobie przytakuje gejuch cwelowaty :D

Gość gość
Straszne rzeczy