Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odludkowizm

Na emigracji jest się tylko odludkiem

Polecane posty

Gość losers z zapitym ryjem
kto chla i ćpa to przegryf i nawet jak ma 1000 "znajomyf" to i tak cwel przegryf tylko z zapitym ryjem

Gość gość
Nie, bo ilosc znajomych jest wyznacznikiem tego czy ktos "ma zycie" czy nie ma. :D Znajomi i obrabianie z nimi doop sobie nawzajem oraz uchlewanie pedalskich ryjow to sens zycia wiekszosci nedznych polaczkow. :D beka z przyglupow i tych pajacow co sie tu tak wypieraja, ze tacy niby nie sa. Ja was dobrze znam tepaki i dlatego zakonczylem znajomosci. I zycie stalo sie przepiekne. Zero falszu itd. :) to nie jest placz tylko nieprawdopodobna radosc i duma z siebie. :) BUAHAHAHAHAHA :D

Gość gość
ty jestes smieciu za granica bardziej obcy niz ci w kraju. Jestes nic nie wartym gownem, tyle dla mnie znaczysz co to gowno ktore zrobilem 20 lat temu. Na szacunek i sympatie cwelu trzeba zasluzyc a polaczki w tym ty tez zasluzyliscie swoimi wybrykami tylko i wylacznie na pogarde i nienawisc. Niewazne wstretne ciapate, wazne gdzie sie mieszka. Sram ci na ryj cwelu i twoje zalosne argumenty. Jesli chodzi o darmowa edukacje to wiekszosci juz dawno nie pamietasz bo jestes nieukiem co rzucal w szkole kamieniami. :D zreszta polsce powinienes zaplacic odszkodowanie za darmowa edukacje od panstwa bo te kilka lat za pozno z niej wyjechales i zaczales dopiero wtedy wegetacje zalana alkoholem bo w uk najwazniejszy jest alkohol... wystarczy popatrzec na liczbe pubow tam

Gość gość
odludkowizm 2018.03.20 nawet znając język, z lokalnymi się nie zaprzyjaźni ( oprócz udawanych uprzejmości które polacy uważają za "przyjaźń" a co jest tylko zwykłą sztuczną uprzejmością), a z polakami też się nie zaprzyjaźni bo to w większości chlająca patologia i parszywe zazdrosne kur/wy, więc zostaje tylko odludkowizm X Cos w tym jest. Mieszkam daleeeeeko i tez duzo udawania ze strony tubylcow, zas przy ambasadzie towarzystwo wzajemnej adoracji. Az sie nie chce szukac dalszych kontaktow i poznawac nowych ludzi.

Gość gość
W PL złotowki leżą na ulicy. Trzeba je tylko podnieść. Tak tanio jak jest w PL to w uk nigdy nie będzie. Bo PL to duma, bogactwo, kultura i setki lat tradycji a uk to rabowanie i napadanie. Wiec bedziemy ciagnac z uka bo nam sie nalezy:D A wy uki co macie? Takewaye? Cuchnące mieszkania? Buehehehhehe!!! beka z pasozytów na benefitach.

Gość gość
BUAHAHAHA j****y ma chyba pokopiowqne posty do notatnika BUAHAHAHAHAH :D beka z cwela przyglupiego :D co podstawowki nie skonczyl BUAHAHAHAHA :D

Gość gość
Jestem Polakiem a nie obskurnym brytyjczykiem który gnije na urągającej człowieczeństwu flacie w waszym śmiesznym kraiku z obrzeży UE. My Polacy dobrze znamy swoją wartość. Polska kultura, osiągnięcia przemysłowe nie mają sobie równych na świecie. Należało do nas pół UE a teraz rozkoszujemy się ich majątkiem, którego nigdy nie oddamy i bedziemy ciagnac kase. I co? Nie podoba się? No to pocałujta nas w polska dooopę!

Gość gość
Buahahaha :D tepak nie z tej ziemi :D

Odlutkowizm, myślę, że to na pewno w dużej mierze zależy od regionu gdzie się jest i ile ma się lat no i oczywiście od tego co nas w życiu spotkało od "kolegów". Często wybieramy bycie odludkiem zamiast fałszywości.

Gość gość
Szwinie trzeba było sie uczyc jak matka wam mówiła w polsce. Imprezki wam w głowach były szwinie i rzucanie kamieniami to teraz szorujcie zabryzgane przez niemiaszków i ciapatych kible. Lafiryndy za/je/bioza jestescie buhehehehheee. Ja jestem u siebie w PL.

Gość gość
Taaa u siebie :D

Gość gość
Bycie odludkiem od polaczkow to najlepsze co moze kogos spotkac. Dlaczego ja nie zrozumialam tego kilkanascie lat wczesniej :o :o :o

Gość gość
Kocham Cie UK! :)

Gość gość
Kocham cie PL :)

Gość gość
UK to stabilizacja, dobrobyt powszechny, tysiąclecia kultury, rody królewskie, tradycja a przedewszystkim niewyobrażalne bogactwo. Pół świata należało do nas (o ile nie więcej)i do dziś dnia mówią po angielsku a ta wasza Polska ptasiomowa to śmieszna jest. Szczyszczono chrząszcze brzmią w trzcinie! No ptasiomowa po prostu!l Buahahaha!

Gość gość
PL to stabilizacja, taniosc powszechna, tysiąclecia kultury, rody szlacheckie, tradycja a przedewszystkim niewyobrażalne piekna przyroda. Pół europy należało do nas (o ile nie więcej) a ta wasza angielska ptasiomowa to śmieszna jest. Hau are ju aj em fajn, and hau ar ju ajem fajn too. No zaklamanie po prostu!l Buahahaha!

Gość gość
gość 2018.04.02 jak jesteś u siebie w PL to dlaczego tyle napisów po angielsku na ulichach itd. i dlaczego muza po angielsku leci w radiu w PL? To powinno być zakazane. W USA w radiu nie leci polska muzyka ani nie ma polskich napisów wszędzie, oprócz polskich okolic gdzie patologia nie uczy się języka i musi "po polsku" sprawy załatwiać

Gość gość
gość dziś "taniość"!!!! buehehehe, padłem

Gość gość
gość dziś "Pół świata należało do nas"!!!! buehehehe, padłem

Gość gość
W USA w radiu nie leci polska muzyka x Leci. x ani nie ma polskich napisów wszędzie x W PL nie ma ang napisow wszedzie tylko polskie

Gość gość
Odludkowizm to najlepsze co mozna zrobic w pl

Gość gość
gość wczoraj gdzie w USA leci polska muzyka? mowa o głównych stacjach nie emigracyjnych pipidówkach dla patologii z PL która mieszka tu a języka ani mee ani bee, jeszcze debile "polską" TV sobie instalują, no bo czemu nie, co za patologia

Gość gość
gość wczoraj w PL masa napisów i nazw po angielsku, nie ściemniaj bo wiem co jest na ulicach, w biurach i sklepach

Gość gość
Ojej zazdroscisz ze sobie polska tv instalują a ty nie mozesz? :D

Gość gość
gość dziś tępa patologio, po hooj mi "polski" TV?? trzeba było w polandzie siedzieć tępoto i wtedy by miało polskie TV i polskie wszystko, po hooj wyjechałaś tępoto???

Gość gość
Po to zeby funty kosic i wysylac do PL :D

Gość gość
Widzę, że wszyscy tu jacyś nerwowi. Może melisy?

Gość transfer payments
gość wczoraj Po to zeby funty kosic i wysylac do PL smiech.gif >>> po to aby rodzinka w PL płaciła 2X tyle za taki sam towar w PL jaki jest w UK, komedia

Gość gość
A tym czasem w Polsce coraz taniej he he he he

Gość gość
Zazdroscicie nam taniosci w PL ha ha. W PL nowy dom 100tys funtow, w uk 400tys . Plus piekne lao i jesien gratis. Jeszcze jakies pytania?