Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka powiedziała zebym sie w domu nie pokazywał jak zrobie se tatuaż

Polecane posty

Gość gość

Szok

Gość gość
i ma racje sataniści mają tatuaże

Gość gość
Jej dom, jej warunki :)

Gość gość
Możesz jej powiedzieć, że zawsze wiedziałeś jak bardzo cię "kocha". Jaki tatuaż robisz?

Gość gość
Jeszcze nie wiem. Ale chce na razie coś na ramieniu wydziergać. Cos mniej widocznego co schowa się pod krótkim rękawkiem

Gość z calym szacunkeim ale
twoja matka nie ma racji, może to i jej dom ale to nie jej ciało tylko twoje. jezeli zrobisz tatuaz za wlasne pieniadze to g****o jej do tego niestety ludzie ze starszego pokolenia nie znaja sie na prywatności

Gość gość
normalnie, idziesz żyć pod most i dziaraj sie ile chcesz. albo do roboty, wynajmij se mieszkanie i też sie wydziaraj. łatwo żyć na czyimś utrzymaniu, ale za to zasad trzeba przestrzegać

Gość gość
dziś jak ma swoje pieniądze niech się wyprowadzi i tatuuje od rana do wieczora.

Gość gość
dziś a ty dziecko z jakiego jesteś pokolenia, pasożytów?

Gość gość
"jak ma swoje pieniądze niech się wyprowadzi i tatuuje od rana do wieczora." xJa pierdziele, skąd się takie debile biorą?

Gość gość
dziś czego nie rozumiesz kretynie?

Gość gość
kto utrzymuje ten ustala zasady, to proste.

Gość gość
@gość z 20:23 i dwa następne hahaha, właśnie o takim podejściu i o tym pokoleniu mówie to wyście żyli pod butem i myślicie że dziecko można traktować jak swoją właśność, taka mentalność wasza że musicie być zniewoleni to przez katabasow z ambony, to przez to co sąsiedzi pomyślą, to co wypada albo nie... zawsze sobie znajdziecie pana. i jeszcze ta pruderia że łojezusku tatuasz to ZUO! Dla twojej wiadomości jestem z pokolenia tych co dla siebie samych są bogami i żyją jak chcą i pocałuj mnie w wytatuowaną doopę :*

Gość gość
Rodzin nie ma prawa decydowac o ciele dziecka.

Gość gość
20:33 haha, niezłe prowo, Pasożyt, niezłe prowo xD

Gość gość
Bogami???

Gość gość
dziś sram na ciebie debiu. cmoknij mnie w kiszkę stolcową. ojciec cie zrobił na próbę i zapomniał zabić, ale to cię z myślenia nie zwalnia. jak masz starych kretynów, to i tobie się udzieliło

Gość gość
gość dziś Rodzin nie ma prawa decydowac o ciele dziecka. x Pewnie, że nie! I najlepiej takie podejście wdrożyć od samego początku - niech siedzi w g*nie, które narobiło do pieluchy xDD

Gość gość
Nie jestem nawet autorką tego tematu, chociaz zgadzam się, że to prowokacja. Mimo to, takie sytuacje mają miejsce naprawdę i nie uważam, żeby rodzice mogli decydować o tym co dziecko robi ze swoim ciałem.

Gość gość
dziś lecz się na nogi

Gość gość
Właściwie to czemu mój post zbiera najwięcej wyzwisk?

Gość gość
gość dziś Jak dzidzi wsadzi rękę do włączonej maszynki do mięsa, to też nie jest sprawa rodziny! Ma prawo robić ze swoim ciałem, co się podoba! :D:D:D

Gość gość
chyba widzisz różnicę między małym dzieckiem które wymaga opieki, a dorosłą osobą której mamusia mówi co wolno, a co nie?

Gość gość
gość dziś Właściwie to czemu mój post zbiera najwięcej wyzwisk? xx Na Kafe to wyróżnienie jest :Pa Ty jeszcze narzekasz? :P

Gość gość
dziś rodzice mają prawny obowiązek dbać o dziecko i prawo wychowywać je po swojemu i dopóki utrzymują mają prawo ingerować w pewnym stopniu w jego życie. a jak dziecko idzie na swoje utrzymanie, wtedy robi co zechce. trzeba dorosnąć, potem można żyć całkiem po swojemu. gimbusy nie chwytajo, co nie?

Gość gość
gość dziś Może porównujmy inteligencję i rozsądek, a nie wiek metrykalny, dobrze? :D:D

Gość gość
dziś ocywiście, że dorosła osoba robi co chce, idzie do pracy, kupuje mieszkanie, tatuuje się czy tam ćpa i ok. ale jak jest na utrzymaniu, to musi się dopasować do warunków i wymogów.

Gość gość
Niestety nie możemy, ponieważ prawdopodobnie nie znasz definicji ani nie potrafisz obiektywnie ocenić ani intelugencji ani rozsądku. gość dziś - czyli mama wybrała ci studia, chłopaka i jakie majtki masz nosić aż się nie wyprowadziłaś? Pewnie pierwsza pracę też ci wybierała?

Gość gość
wytatuuj sobie picze tak jak Siwiec ma jak co to bobra zapuścisz i nie będzie widać !!! 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
dziś jak jesteś dzieckiem to masz przestrzegać tego, to mówią rodzice. ja nie jesteś to nie muszisz. kapewu czy nie za bardzo?