Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy po trzydziestce, pamiętacie jakieś fajne telenowele?

Polecane posty

Gość gość
Po prostu miłość,tego serialu nie zapomnę nigdy .uwielbiałam go oglądać .mogliby go puścić jeszcze raz :)

Gość gość
Biały welon lubiłam. Dziwna ta historia :D zbuntowany był najgorszy jak dla mnie.

Gość gość
Ja nie ogladalam żadnych z telenoweli latynoskich oprócz zbuntowanego anioła..ale za to klan i mode na sukces.no i jeszcze dr quinn.

Gość gość
jak klanu nie cierpie od zawsze

Gość gość
No właśnie skoro w telewizji nie mają pomysłu co serwować ludziom sensownego do oglądania to co im szkodzi ? Zamiast katować w kółko w telewizji programy typu "Dlaczego ja" to by mogli przecież odgrzać te stare telenowele. Myślę że byłaby oglądalność większa. Ludzie przypomnieliby sobie z chęcią stare dzieje. I to nie tyczy tylko telenowel ale szerszej gamy starych seriali. Mógłby powstać kanał ze starymi serialami. Tzn. był kiedyś taki ale tam były amerykańskie seriale. Ja bym chciała wszystko co leciało w telewizji polskiej a w latach 80, 90 oraz to co nie leciało w Polsce w tamtych latach można by było też przejrzeć.

Gość gość
Pokolenia i Moda na sukces

Gość gość
Wszyscy tylko piszą Gorzka zemsta, gorzka zemsta... A przecież był też film Słodka zemsta w '97 roku, gdzie para głównych bohaterów była cudna. Nikt już tego nie pamięta ? Dam linka to ktoś może sobie przypomni https://www.youtube.com/watch?v=uauU-PZRrF0 Hulio był seksowny, wyglądał jak przystojny wampir, a Wiktoria na tamten czas się zachwycałam jej urodą

Gość gość
Pokolenia były dobre. Blondynka Sam i ten policjant. Pamiętam jeszcze serial Santa Barbara. No i mityczna Dynastia. W podobnym klimacie też był serial "Tylko Manhattan" Ale zboczyłam z tematu. Miało być o telenowelach

Gość gość
Sunset Beach

Gość gość
Seriale z lat '80-'90 emitują, na przykład, stacje: CBS Europa, CBS Action, CBS Drama, Polonia1, TVP Historia, TVP Rozrywka, TVP Seriale, Tele5. Przynajmniej - emitowały kiedyś. I to też nie wszystkie odcinki po kolei, seriami, tylko te, które znaleźli w archiwum lub do których nabywali prawa.

Gość gość
Jest jeszcze taki kanał NovelaTV, czy jakoś tak, ale nie wszyscy mają dostęp do niego. Nie wiem, jakie tam są emitowane seriale/telenowele, z jakich lat. Jest cała masa kanałów, tak naprawdę, na których można byłoby emitować wybrane seriale, unikając powtórek. Telewizje miałby przychody z reklam, a widzowie - przypomnieliby sobie bohaterów oraz ich losy. Ciekawe, dlaczego te stare seriale są uznawane za nieopłacalne, hm?

Gość gość
Idiotki nie idą do nieba:D Kilka telenoweli jest dostępnych na ipli ale to takie 2004rok wzwyż.

Gość gość
Sos mi vida, Jesteś moim zyciem z Natalią Oreiro. Zauważyłam ze tv4 i tvpuls czasem puszczają telenowele ale te młodsze. Teraz widzialam znow powtarzaja Nie igraj z aniołem. Kiedys uwielbialam tą telenowele a teraz jakos nie mogę jej ogladac:D

Gość gość
Pamiętam jak leciała w telewizji Paloma to moja koleżanka przedrzeźniała taką scene: "Całujesz sie z tą cyrkówką ????????!!!!!!! 😡

Gość gość
A moze ktoras z was pomoze mi w odnalezieniu pewnej telenowelii. Na pewno jesr stara i nie pamietam dokladnie za wiele ale glownymi bohaterkami byly dwie siostry chyba dobra blondynka i ta zla z dlugimi czarnymi wlosami, miala takie dziwne imie Irania chyba. Byl tam tez watek prostytutki i mlodego ksiedze ktory siew niej zakochal:D prostytutka miala na imie Betina. Glownej bohaterki za to w ogole nie pamietam.

Gość gość
12.23 pewnie chodzi o Marie Celeste. Główna bohaterke grała Sonia Smith. A Marie Celeste kochał Santiago. Irania udawała, że jest wnuczka jakiegoś bogacza, a tak naprawdę to Celeste nią była.

Gość gość
Celeste ma romans z bratem. Patologia.

Gość gość
To nie był jej brat

Gość gość
Maria Celeste NIebezpieczna Pogarda