Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy po trzydziestce, pamiętacie jakieś fajne telenowele?

Polecane posty

Gość gość
w Miodzie i pszczołach była jedna dziewczyna i paru chłopaków :) może masz na myśli inny francuski serial "Sous le soleil", ten już był nowszy ale też był super, tytuł polski to chyba St. Tropez, czy Pod słońcem St. tropez, coś takiego. i działo się to w pięknych plenerach. rajskiej plazy nie pamiętam.

Gość gość
Czy ktoś mi w końcu odpowie co to za serial z tym indiancem? Leciał chyba w 2000 na jedynce w godzinach 9-12.

Gość gość
Napisz coś więcej z tym indianinem, bo mało danych, może w końcu coś skojarzę

Gość gość
Biały welon, Przyjaciółki i rywalki, Morze miłości.

Gość gość
Ktoś napisał tutaj o telenoweli "Luz Clarita"; przypomniało mi się teraz, jak kolega mojego taty (oglądał, ba, pochłaniał, ten serial razem ze swoją żoną) nagrał na kasetę magnetofonową piosenkę z początku (czołówki) tego serialu i na okrągło jej słuchał. Twierdził, że tak ładnej piosenki, to w żadnym serialu nie słyszał. Kiedyś ją włączył w pracy i na początku, na tej taśmie, było słychać jego krzyk: "Cicho, Baśka, zaczyna się!" Boże, jakie to były czasy, hahaha!

Gość gość
Hej! Fajny temat. A pamiętacie Esmeralda ? :D Ja co prawda nie miałam okazji sie w to wciągnąć ale coś mi się przypomina, że to chyba nie była taka zwykła telenowela, bo cała Polska szalała za tym, szczególnie te wszystkie babunie ze wsi. Coś tam było o pięknej, niewidomej dziewczynie, która odzyskała wzrok. Jakby wygooglować te twarze, niektóre charakterystyczne wizerunki bohaterek, które gdzieś tam ostały się w szczątkach pamięci to dziwnie zobaczyć jak bardzo się one zmieniły po latach.

Gość gość
Czy ktoś wie gdzie można by obejrzeć te wszystkie starocie ? Na youtube są fragmenty tylko i nie po polsku

Gość gość
Tak,Esmeralda byla piekna. I telenowela i aktorka. Uwielbiam brazylijskie i meksykanskie telenowele

Gość gość
Babunie we wsiach lubiły takie filmy bo bohaterki nie tylko były piękne, ale często też i wierzące. Modliły się, były pokorne, bo wychowane w biedzie i o dobrym sercu. Nawet gdy wstępowały do bogatej rodziny dzięki bogatemu ukochanemu to nie zapominały o tym kim są. Taka typowa bajka o kopciuszku.

Gość gość
Up

Gość gość
Paulina czyli La usurpadora, Por tu amor, wiosenna miłość, luz maria, fiorella, amigas y rivales, rosalinda, marimar, Cristina ,Virginia (la intrusa), Cena marzeń

Gość gość
Cicho Baśka zaczyna sie Hahahahahahaha:D powiedz temu panu, ze wygrał temat!

Gość gość
Ctistal pamietam

Gość gość
Sous le soleil - super piosenka tytułowa. Pare lat temu leciało na tv4; zapowiadali jako powtórkę,przypomnienie kultowego serialu z Francji

Gość gość
Pamiętam czas gdy gdy nadawano w telewizji telenowele Rosalinda. To był 1999 rok, a ja byłam wtedy piękna, młoda. Miałam 19 lat. Byłam wolna jak ptak, miałam świeży umysł i dużo mozliwości przed sobą. Nie miałam jeszcze zniszczonego, zmarnowanego życia tak jak dziś. Moi rodzice byli jeszcze też stosunkowo młodzi. To były całkiem inne czasy. Czasami wydaje mi się jakby tamto życie to był jakiś sen, który z biegiem lat zaciera się coraz bardziej. Sen którego teraz nie mogę dotknąć nawet koniuszkiem palca.

Gość gość
Każdy ma sentyment do młodości, ja też tak ja wspominam :) moi rodzice młodzi, ja młoda, pozytywnie myśląca, bezproblemowa, ehhh :(

Gość gość
Kopciuch, Maria Celeste, Gorzkie Dziedzictwo, Luz Maria, Luz Clarita, Niebezpieczna, Namiętność, Maria z Przedmieścia, Marimar, Alvaro, Zemsta, Cud miłości, Fiorella, Posłaniec szczęścia, Zbuntowany Anioł, Kachorra, Po prostu miłość

Gość gość
Już opisam z tym indiancem. Nic więcej nie pamiętam. Na jakimś statku chyba płynął albo go uwiezili. Miał długie włosy. Nie pamiętam z którą był. Może z dwiema. Jedna miała chyba blond warkocze a druga czarna.

Gość gość
Może ktoś pamięta serial o 3 siostrach na ranczu , jezdzily konno i chłopców pracujących na ranczu. Fajny serial.

Gość gość
Gorzka ZEMSTA i ten moment jak Sara ratuje Franco przed bandytami a później się całują i nie mogą się rozstać a Franco aż nie wierzy w to co się stało bo przecież go nienawidziła i aż się zachwiał na nogach

Gość gość
Zbuntowany Anioł jak Milagros płakała gdy się dowiedziała ze jest córka Federico Di Carlo i myślała ze Iwo jest jej bratem i się z nim przespała. Albo jak Andrea i Pablo uknuli ze Mili ja zrzuciła ze schodów i przez to straciła dziecko

Gość gość
Maria Celeste to najbardziej pamietam moment jak ten rusy piegowaty ja wyrzucił z domu i rzucał za nią jej niebieska torebka :p

Gość gość
Paloma jak ten pijany gościu zle coś nadusił i jej matka spadła z trapezu i się zabiła

Gość gość
Luz Clarita faktycznie miał fajna te piosenkę na początku i później w szkole się śpiewało : Luz Claritaaa Luz Claritaaaa ........ Marimar i Luz Maria i Fiorella z tymi samymi aktorkami

Gość gość
W kamiennym kręgu Niewolnica Izaura I taki serial nie pamiętam tytułu o dziewczynie ze slamsów z faweli która kochała się w bogatym a jego żona nie mogła mieć dzieci, była taka nieszczęśliwa.

Gość gość
Kochałam Nie igraj z aniołem Marichuy. Nauczyłam się nawet tych hiszpańskich piosenek. A później był drugi serial z tymi samymi aktorami. Maria zprzedmiescoa czy jakoś tak o świecie mody ona się tam nazywała Maria Desemperada

Gość gość
Ale Gorzka zemsta to serial wszech czasów. Medijiste yo te ciero y La noche fue testigo De neustra pasion. Caminamos sobre feugo, pero Nadie, nadie pudo amarte como yo. Znam na pamięć cała. Kocham to

Gość gość
Up

Gość gość
Esmeralda