Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie i chęć bliższego poznania lokalnego aktora

Polecane posty

Gość gość

Hej Wam, przychodzę z problem, zagwostką dotyczącą tego, że jestem oczarowana urokiem osobistym, gestami i grą aktorską jednego z lokalnych aktorów w moim mieście. Problem wydaje się być dość prozaiczny, biorąc pod uwagę następujące fakty: poznaliśmy się- przedstawiliśmy się sobie i zamieniliśmy dosłownie 2-3 zdania, on mnie kojarzy ze sztuk, często na siebie wpadamy przypadkowo. Chciałabym go bliżej poznać, bywam bardzo często w teatrze, bo to moje zainteresowanie, ale kompletnie nie wiem jak zainicjować jakieś spotkanie. On jest 10 lat starszy, do końca nie wiem czy nie ma partnerki. Nie zależy mi od razu na pseudo romansach, jestem bardzo luźną osobą, więc chciałabym go po prostu poznać bez podtekstów i drugiego dna. Macie jakieś pomysły? Dodam, że znam jego znajomych z teatru-aktorów i kilka aktorek, jak się mijamy np na korytarzu czy w bufecie to mówimy sobie cześć. W przyszłym miesiącu będziemy mieli kolejne okazje do spotkań z tytułu tego, że wybieram się na przedstawienia w których gra.

jeżeli masz znajomości w teatrze, to może podpytaj gdzie można go spotkać, kiedy ma próbę aby na siebie trafić? jeżeli idziesz na jego spektakle, możesz kupić mu kwiatka lub jakiś drobiazg z niezobowiązującą karteczką, jak się spotkacie daj mu do zrozumienia, że chciałabyś go poznać :)