Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Francji udała się tylko jedna rzecz! Reszta to chłam

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie Klucz francuski udał się

Gość palę_maile
dodałbym jeszcze miejsce przez wiele lat utajnione pod nazwą MR, gdzie francuskie panienki tańczyły kankana bez majtek i pobierały pieniądze za swoje występy i kolaborowały z hitlerowcami a francuskie cwaniaki wcale nie byli lepsi lub gorsi , sprowadzali z Afryki nierobów do pracy , sam capił na kilometr, wody i mydła unikał , pracować nie chciał i uważał się że jest Pan i pracujcie na mnie najemnicy z Afryki wołał a beznadziejny to jest ten Sarkozy , już i nareszcie aresztowany , w czasie swojej kampani prezydenckiej zabrakło 'dziadowi' szmalu na wygranie aby zostać Prezydentem Francji i pojechał do Iraq spotkał się Prezydentem Iraq i rozmowa w cztery oczy , panie Husajn , potrzebuję pożyczyć ONE MILION DOLLARS na moją kampanię prezydencką a w zamian proponuję, że ONE MILION PEOPLE from Iraq będzie pracować we Francji i Husajn bez zastanowienia z szafy pancernej wydobył ONE MILION DOLLARS i wręczył Sarkozemu , gdy Sarkozy został Prezydentem Francji to zaliczył spotkanie z Prezydentem Busch jr. w NY i jr. Busch powiedział wprost , Ty Sarkozy , masz tego Husajna na widelcu, po cholerę masz oddawać jakieś pożyczki z procentami , wyślij swoje Mirage do Iraq i normalnie zabij Husajna , niech zdechnie na pustyni !

Gość gość
Kadaffi raczej, Hussajn to byl przed Sarkozym