Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotnym starym pannom nie chce sie gotowac bo i po co

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc ma depresje i w szafach schowane wibratory

Gość gość
aha... i co w związku z tym...?

Gość gość
ja tam gotuję, bo mam dla kogo - dla siebie :) i tak najlepiej bo nie trzeba gotować wielkich garów tylko normalne porcje lubię dobre domowe jedzonko a takiego nigdzie nie kupię, więc sama sobie pichcę a potem mam frajde z jedzenia Wibratora nie mam i nie rozumiem co on ma wspólnego z gotowaniem Weź sie lecz oszołomie

Gość gość
Po co w szafie? Może służyć jako rzeźba.

Gość gość
Ja jestem sam właśnie zjadl bialego węgorza to po co mi obiad dbam o linie

Gość gość
Nudne te wasze zycie nie ma z kim zagadac przytulic szarosc dnia Dopadnie was gryoa nawet szklanki wody nie ma kto podac to jest zycie oj ludzie ogarnijcie sie poki czas Tak bardzo zal mi was tylko tken zabieracie zero porzydku z was na tej ziemi

Gość gość
Czy ty jestes normalna kogo to obchodzi dla kogo gotujesz masz jakis problem do do psychiatry

Gość gość
Szklankę wody się trzyma przy sobie w chorobie i nikt ci podawać nie musi. Smutne te wasze związki muszą być skoro na szklance wody się opieraja :P

Gość gość
Kota sibie kup i mu gotuj kazdy mezczyzna potrafi gotowac Nawet robimy to lepiej

Gość gość
Mężatkom też się nie chce niech stary brzydal wp******i jakieś goofno z paczki najlepiej chinczyzne

Gość gość
Czemu pelno jest mezczyzn kucharzy co lepiej gotuja id kobiet My dajemy sobie dobrze rade kazdy co byl w wojsku nie jest ciapaty tylko ogarniety Po co nam w domu pasozyt co nic nie robi tylko marudzi

Gość gość
Sraty, pierdaty. Gotują, choćby z nudów i to jest fajne. Mamy w pracy taką koleżankę, świetnie gotuje i piecze pyszne ciasta. Takie ilości, że by mogła zaprosić na imprezę skoczków razem z całą ekipą prosto z Planicy. Na szczęście nie ma takiej opcji i my wszystko zjemy. Ona znosi do pracy różne pyszności, a my się obżeramy na krzywy ryj ☺

Gość gość
Co wy macie z tymi starymi pannami jakby celowo na zlosc nimi byly, a to nieprawda, tak sie nieraz zycie ulozy. Ja np lubie mezczyzn, lubie dzieci, jestem stara panna i co, mam sie powiesic z tego powodu zeby ktos byl zadowolony czy jak. Wole zyc normalnie,uzalanie sie nic nie da, jest jak jest i jakos trzeba z tym zyc.kazdy niech zyje jak uwaza, taka jest moja opinia. Ja tam nie wtracam sie nikomu do zycia ani nie obrazam mezatek z durnego powodu ze sa mezatkami. Dajcie zyc ludzie.

Gość gość
Malzenstwo tylko z milosci, nie z rozsadku.

Gość gość
gość dziś sam jestes nienormalny fajfusie niedomyty

Gość gość
Stare panny są w porządku, uwielbiam stare panny. Mamy takie dwie w rodzinie i w pracy jedną, już po 40. Są wesołe i szczęśliwe, bo nie muszą prać gaci, wąchać smrodów i wkurzać się, że znowu nie opuścił deski w toalecie. Nie płaczą, że dziecko pyskuje, źle się uczy i nie opowiamają naokoło o tych dzieciach. Mają taką wadę, że lubią zwierzęta, ale u kogoś. Nie ma z kim zostawić psa czy kota w razie wyjazdu

Gość gość
tak bardzo zal mi was tylko tken zabieracie zero porzydku z was na tej ziemi a mi żal jak ktoś takie głupie błędy robi. Z mózgu , jak widać też wielkiego "porzydku" nie robisz

Gość gość
Są "wesołe i szczęśliwe" niestety to tylko gra aktorska, bo codziennie płaczą do poduszki, niestety poprzeczka z księcia z serialu w TV nie opada, więc jest co jest.

Gość gość
gość dziś tak bardzo zal mi was tylko tken zabieracie zero porzydku z was na tej ziemi a mi żal jak ktoś takie głupie błędy robi. Z mózgu , jak widać też wielkiego "porzydku" nie robisz x buahahah ale matoł ...a co to jest PORZYDEK? :D No i widac kto tu zabiera najwecej tlenu krwaa ale buractwo :D:D:D

Gość gość
sranie w banie, nikt nie płacze w poduszkę, chyba, że ze szczęścia ☺

Gość gość
porzydku? kup se słownik lepiej i ucz się ortografii, chcesz innych instruować jak żyć, przychlaście niedomyty?

Gość gość
stare panny, są z/a/j/e/b/i/s/t/e, to oczywiste

Gość gość
co ten ten "pożydek?"

Gość gość
Stara panna to stan umysłu.

Gość gość
Raz cztery stare panny wlazły do wanny. Puszczały sobie pszczołę na biusty gołe ☺

Gość gość
drugi hit tematu "kup se słownik" ☺☺☺ i jeszcze kogoś poucza. Zaraz się posikam ze śmiechu

Gość gość
Se se se. Ktoś tu nie rozumi.

Gość gość
"se" to jeszcze ujdzie, bo pisane ironicznie... korepetycje z języka polskiego "se" załatwcie buehe

Gość znam ich sporo i tak jest
stare panny są z reguły bardzo kwaśne, chowają swoje niewypały życiowe za "karierami", bo nic innego nie mają, bardzo często z własnej winy, przykre

Gość gość
Znam tyle samo kobiet w związku które jedyne co potrafią to narzekać na swoich starych których najchętniej by pozabijaly a na fejsiku udają wielkie szczęście. Każdy udaje.