Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanansara

No i?

Polecane posty

Własnie mnie też poniosło myślenie i sobie coś wyobraziłem 😴 Mam już ścianę z hakiem, kajdanki też mam.. i nie tylko kajdanki 😴 Jeszcze Ciebie Wspólniczko będę potrzebował żeby wypaliło moje doświadczenie :classic_cool:

Przeoczylam Twoj post Nieznajomy odnośnie braku na liście. Koniecznym jest przeprowadzić śledztwo w tej sprawie😴 O.o.o. Acordeonie, bo czasami lepiej się przykuć do ściany😴 Ogólnie to straszenie niecierpliwa jestem. Ty tak nie robisz?

Czyli otwieramy nowe śledztwo odnośnie tej bardzo ważnej i poważnej sprawy :classic_cool: Myślisz Wspólniczko, iż powinniśmy powołać jakąś nieżależną Ero-Komisję Śledczą czy raczej sami ogarniemy ten temat? 😴

Gość acordeon
Ściana i kajdanki kojarzą mi się z egzekucją:)Tylko kto jest tutaj skazanym,a kto egzekutorem?

Dobry wieczór Puchaczu:-). Czyli, że bociany juz Ci nie zagrażają? Nie możliwe! - one atakują z zaskoczenia😴

Koniecznie Nieznajomy musi być podgrupa dochodzeniowo-śledcza grupy wywiadowczej Ero komisji😴. Bez tego "akty"sprawy są nieważne:classic_cool:

Acordeonie, zawsze, zwierzyna może stac się myśliwym, bądź na odwrót. W tym chyba nie ma reguły?:-) nie wiem, szczerze powiedziawszy.. :-D

Gość acordeon
To zabawmy się tak,że Ty będziesz skuta kajdankami,a ja najpierw zerwę z Ciebie ubranie wykorzystam,a potem wyciągnę taki mały kaliber i postrzelam:)

I co z tymi bocianami zrobiłeś Puchaczu?:-D Ja ugotowalabym rosół😴[zlowieszczy smiech):-D O.o.o. Nieznajomy! Zbyt duża dawka "nowości" potrafi rozłożyć człowieka na lopatki. Zapamietaj to, że ostrzegalam😴

I tutaj Acordeonie, zastanawiam się, czy uciekać, czy się osobiscie zapinac w kajdanki:-D

Gość acordeon
Jakbyś była przyciśnięta do muru(tej ściany)to jedyne co mogłabyś zrobić to to co masz w stopce kopnąć mnie w....:)Wtedy mogłabyś uciec.

Gorzej jak bylabym już zapięta. Wtedy kopanie w... Przemawiałoby stanowczo na moją niekorzyść Acordeonie:-D A co miałeś na mysli pisząc "maly kaliber"? Hm?😴

Gość acordeon
Mały kaliber kolta,z którym się nie rozstaję i noszę naładowanego non stop:)

Gość acordeon
W dzisiejszych czasach broń musi być naładowana bo nigdy nie wiesz co czai się za rogiem lub pod ścianą:)

Gość acordeon
Rękę mam jeszcze pewną jak "Brudny Harry" to pewnie bym trafił:)

Zapamiętałem 😴 Jeśli będę chciał położyć Cię na łopatki to muszę zaserwować Ci sporą dawkę nowości :classic_cool: Tak jakoś po swojemu to poukładałem co by prościej było 😴

Acordeonie, ale tego co jest za rogiem lub pod ścianą nie trzeba od razu zastrzelać:-) Ale mnie możesz zastrzelic, za moją wyobraźnię Panie Harry😭:-D

Gość acordeon
Mam tak z premedytacją? kulę między cycki?

Ale Nieznajomy! Źle mnie zrozumiałeś😴 To Ty miałeś paść na łopatki, pod wplywem moich nowości, nie ja😴 Dlaczego mężczyźni zawsze przechylają szelki na swoją korzyść?😴

Nieznajomy. Grupa stworzy sie sama, wystarczy jeden co ma akta;-) My zajmiemy sie aktami, też😴 Pomysl co mam gotowac to sie przygotuję odpowiednio:classic_cool:

Gość acordeon
Między oczy bym nie śmiał,ale widziałem w filmach jak strzela się w brzuch

To ja chyba pójdę do łóżka:-D nie wiem Acordeon jakie masz naboje i jakie filmy oglądasz, ale aż mnie cycki zapiekly:-D To z powodu stresu oczywiście😴

Gość acordeon
Naboje ciepłe:) bo w lufie jest tarcie:)

Gość acordeon
Dobranoc mokrych snów bo wiesz dyngus się zbliża