Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

Zerwanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość27

Zerwałam z chłopakiem jakiś czas temu , zerwanie było z jego inicjatywy gdyż rzekomo przestal czuć się ze mną szczęśliwy ale mówił ze nadal mnie kocha i na koniec powiedział mi nawet że nie obiecuje mi że kiedyś znowu czegoś nie poczuje. Nie zniosłam tego zle nasze rozstanie raczej odbyło się w pokojowej atmosferze , po rozstaniu była luźna atmosfera jakby nic się nie stało. On zaproponowała dalszy kontakt na początku niebyt chciałam No ale się zgodziłam . Po tym jak się rozstaliśmy wrócił do domu i ze mną pisał normalnie jak gdyby nigdy nic , nie odzywał się jeden dzień i znowu napisał zapytał co u mnie i w ogóle i od tego czasu długo się nie odzywał wiec wyszłam z inicjatywa i napisałam ale niestety nie odpisał mi do tej pory a ja też już nie inicjuje od tamtej pory kontaktu i minął już tydzień i nic nie pisze . Trochę nie rozumiem jego postępowania bo sam chciał mnie kontakt a nagle go urwał . Doradzi mi ktoś co robić w tej sytuacji ?

Gość gość
Nic. Nie pisz, nie dzwoń. Zapomnij o nim.

Gość gość
Nie utrzymuje się kontaktu z byłymi to jest chore bo nie da się zapomnieć i zamknąć tego rozdziału w życiu

Gość gość
Ale dziwni mnie jego zachowanie , bo kurde zrobił mi trochę nadzieje na początku

Gość gość
napewno ma inna skoro juz ciebie olał

Gość gość
Skoro inna to po co te gadki o utrzymywaniu kontaktu