Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak jedziecie na PiS a spor zrobili i dali

Polecane posty

Gość gość
jA NA PEWNO NIE BEDE NA NIC GŁOSOWAC. PO to jak dla mnie totalnie chora partia, a juz dna sięgnęli jak zaczeli obiecywac 500 plus na kazde dziecko- krytykowali cały czas ze nas nie stac, a potem takie coś... nie mam tez do tej partii zaufania, chyba była związana z przestępczpscią, sprzedawali co sie da za granice, nawet juz chcieli opchnac lot i poczte polską. W Pis- ie mi sie podoba bardzo ze sie wzieli za dekomunizację, wreszcie ktos cos zrobił z emeryturami ubeków, przedtem jeszcze- zrobili reforme ze kazdy ma szanse zostac prawnikiem , powywalali skompromitowanych prokuratorów, ale jeszcze wiekszosc rzeczy do zrobienia. Zamiast wszystko wyprzedawac za łapówki pod stołem sie staraja, nawet odzyskali zdaje sie bank PKO sa. 500 plus- jesli to nie spowoduje jakiejs ruiny gospodarczej, to oceniam program b wysoko, nawet jako najlepszy, zlikwidował wiekszosc skrajnej nedzy w rodzinach z dziecmi w Polsce i wpompował mase kasy z biedne rejony, gdzie ludzie nie mieli zadnych szans na normalne zarobki. Co mi sie nie podoba: najbardziej - łaczenie państwa co powinno byc swieckie z fanatyzmem religijnym, kompletny zakaz przerywania ciazy, jak cała cywilizowana Europa juz dozwala usuwanie, obawiam sie następstw obnizenia wieku emerytalnego. Wkurza mnie zakaz handlu w niedzielę. I zniszczyli praktycznie stadnine w Janowie Podlaskim, czego nie udało sie zrobic nawet hitlerowcom - którzy rozumieli, jakie te konie cenne

Gość gość
hahaha co zrobili-dali sobie kase i rozwalaja gospodarke, obsadzajac co sie da swoimi niekompetentnymi misiewiczami

Gość gość
Rzad nic nie moze dac, bo nie ma swoich pieniedzy, zabiera je tobie. (Margaret Thatcher). Jesli ci daje 500+ to odbiera z podatkow, z podwyzek cen. Ale tez zabiera ci z podatkow miliony na nagrody dla swoich urzednikow i dla Rydzyka.

Gość gość
Ja tylko uprzejmie informuję, że rząd PO-PSL w latach 2008-2015 wydał na nagrody w sumie 38 tys zl. a rząd PIS w 2017 - 2 miliony 44 tys 200zł!!! W dodatku dal tym, ktorych wymienili na innych -czy za dobrą pracę? :):) . Dodam ,ze Tusk nie przyznal sobie nigdy nagrody, w odroznieniu od Szydło.

Gość gość
Niedługo samorządowe, na pewno na nich NIE zagłosuję, ale mieszkam w Wawie to nic zatem dziwnego :D

Gość gość
Znaczna część Polaków jest w stanie wybaczyć władzy naruszanie standardów demokratycznych i mogą oni nabierać się na historię o "wstawaniu z kolan" oraz czynieniu z Polski mocarstwa. Jednak żadna z tych spraw nie dociera do wyborców PiS tak konkretnie, jak fakt, iż Beata Szydło sama sobie przyznała nagrodę w wysokości dwuletnich zarobków zwykłych ludzi. To przemawia do wyobraźni Polaków o wiele silniej niż najgorętsze apele opozycji – mówi dr Marek Migalski. – Mamy do czynienia z powolnym spadkiem poparcia dla PiS – ocenia politolog i były europoseł wybrany z list partii Jarosława Kaczyńskiego.

Gość gość
Obliczyłem kiedyś, że miesięcznie Małgorzata Sadurska, która do PZU przeszła z funkcji bliskiej współpracowniczki prezydenta Andrzeja Dudy, za swoją obecną miesięczną pensję może kupować 3 tony ośmiorniczek. Trzy tony, co miesiąc... W zależności od tego, jakie przyjmiemy kryteria oceny, rozpasanie tej ekipy należy uznać za co najmniej takie samo, jak poprzedników lub nawet większe. Różnica jest tylko taka, że wielu politykom "dobrej zmiany" na serio przyświeca poczucie wyższości moralnej. Uważają, iż wolno im więcej, bo niosą sztandar moralnej odnowy.

Gość gość
Dali, ale sobie premii..