Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga kreska widoczna tylko pod swiatło ktos miał

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pewne pytanie. Mianowicie odstawiłam tabsy w celu zrobienia kolejnego dzidziusia. Okres spóźnia sie dwa tygodnie, zrobiłam test i z początku negatywny a po ok 10 min widac było jak by szarą drugą kreskę pod światło. Poszłam na bete ale nie wiem czy sie nastawiac czy nie bo wynik bedzie jutro. Mam za sobą dwie ciążę, jedną straconą i kurcze totalnie brak objawów jak w poprzednich ciążach. Lekko tylko bolą mnie piersi. Oprócz tego od dwóch tyg boli mnie podbrzusze, niby uczucie wilgoci w pochwie jak bym już miała @ a na bieliźnie widzę tylko suche żółte upławy. Czy któraś tak miała i była w ciąży?

Gość gość
Jak druga kreska jest slaba to mysle ze ciaza. Ja tak mialam i bylam w ciazy w 5 tygodniu.

Gość gość
Po 2 tygodniach od terminu miesiączki miałabyś 2 mocne grube kreski. Wg mnie to ciąży nie ma do tego brak objawów.

Gość gość
matko na siłę chcecie coś widzieć to już nawet test pod światło ustawiacie :O żal mi was żałosne staraczki :O:O:O

Gość gość
Po prostu chciałam go wyrzucić i postanowiłam go lepiej obejrzeć i obejrzałam. Moj gin powiedział że nie wiadomo kiedy będzie owulacja bo po ostawieniu anty może jej nie być przez długie tygodnie.poleciała bym do niego ale jest na urlopie. Tak jak pisze innych objawów brak. Może jedynie te bóle w podbrzuszu ale też nie sądze by od zapłodnienia bolało mnie dzien w dzień w różnych miejscach

Gość gość
Idź do lekarza. Ja też miałam podobnie ale po prostu miałam zaburzenia hormonalne i trzeba było wywołać okresu luteina. Miałam kreski widoczne pod światło i miałam nawet jedna bardzo widoczna po czasie. Nie ma co wyszukać. Najprościej będzie sprawdzić :/

Gość gość
Nie wpadłabym na sprawdzanie pod światło. Jak dla mnie to albo są 2 kreski albo nie, a nie jak na kafeterii cień cienia

Gość gość
A ja tak, dwa dni przed owulacją cień cienia widoczny jedynie pod światło i to pod odpowiednim kątem:-) ma już 4 miesiące i właśnie doi cycka;-)

Gość gość
*miało być dwa dni przed spodziewana miesiączką.

Gość gość
Przeczytaj dokładnie instrukcje na teście. Na większości jest napisane żeby już nie sprawdzać wyników powyżej 5 minut od zrobienia bo właśnie może dobarwic się druga kreska i wynik jest przeklamany.

Gość gość
2 tygodnie po terminie okresu to nie żadne cienie pod światło a grube kreski.

Gość gość
Jesteś prawie w ciąży.

Gość gość
2 tyg po owulacji miałam cień cienia pod światło po godzinie od zrobienia testu. Kolejny test po ok 5 dniach pokazał już 2 grube krechy. Według mnje bankowo ciąża. I to uczucie wilgoci i bolesne podbrzusza

Gość gość
Gość 19:04 2 tygodnie po terminie okresu to nie to samo co 2 tygodnie po owulacji.

Gość gość
Oczywiście że to to samo. Okres 2 tyg owulacja 2 tyg okres. Ja pierdole nawet cyklu nie potraficie policzyć. Jak wy te dzieci plodzicie?