Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest udało się! Jesteśmy w ciąży!

Polecane posty

Gość gość
No jasne a za chwile cie zdradzi ale bedzie mial w d***e ciebie i dzieciaka

Gość gość
Piszą to te które pewnie same obnosza się że swoimi gowniakami na fejsie :D i robia malpie miny. Sama place za parówki dla mojego brajana bo ja pracuje i mnie stary nie utrzymuje.

Gość gość
Kilkumiesięcznych staraniach? Ale Wam dobrze.. my się staramy już drugi rok i nie udaje się :( wszystkie metody zawiodły, zostaje tylko in vitro.. spróbujemy. Trzymajcie kciuki!

Gość gość
Taaak, jesteście w ciąży, jasne. Po porodzie okaże się, ze dzieciaka masz TY, bo on będzie spiertalał jak najdalej od obowiązków, grubej baby i wrzeszczącego dzieciora. Zresztą przyjdzie 7,8,9, miesiac, zrobisz się gruba jak korbol, i mężuś starci ochotę na wspólne bycie w ciąży.

Gość gość
Abstrahując od tematu trochę. Ciekawi mnie czy faceci naprawdę tak bardzo pragną mieć dzieci czy jest to wpływ kobiety w dużej mierze i jej parcia.

Gość gość
Zobczymy'czy bedzie sie tak cieszyc jak facecik bedzie mial w d***e ja i dziecko

Gość gość
Ty z 8:54 wspolnie mozna dziecko zrobic, wspolnie wychowywac, wspolnie karmic mm , wspolnie dbac o dom i relacje ale nawet w najbardziej partnerskim i szczesliwym kochajacym sie zwiazku, chocbys stanela na glowie i klaskala uszami to w ciazy jest tylko kobieta, wiec sie nie osmieszaj swoja teoria o Januszach i Grazynach

Gość gośćfffbasia
Autorko, gratuluję!!! Dużo zdrówka życzę dla was:-) przytulam:-)

Gość gość
Jedno krótkie zdanie, a wywołało tyle zamieszania oraz niepotrzebnych emocji. Niech każdy mówi, jak mu się podoba, co to za problem. Mnie ta forma zupełnie nie przeszkadza. Zresztą, można ją często usłyszeć lub przeczytać w mediach; to nie jest zdanie wyssane z palca, wymyślone na poczekaniu. W końcu, o dziecko starają się dwie osoby; to one przyczyniły się do jego powstania. W zdrowym związku partnerskim, mężczyzna dba o ciążę również, na różnoraki sposób, i nie ma w tym niczego dziwnego, niedorzecznego. W końcu - ma do tego dziecka takie same prawa, jak jego matka. Nie widzę powodu do wyśmiewania się, czy wytykania palcem z powodu tego jednego zdania. Autorko, serdecznie Wam gratuluję. Dbajcie o swoje maleństwo. Dziwnymi oraz negatywnymi komentarzami się nie przejmuj, nie bierz ich do siebie. Fajnie, że podzieliłaś się Waszym szczęściem w tym miejscu. Najważniejsze, że udało się Wam osiągnąć upragniony cel, po takim czasie prób. Życzę Wam zdrowia, spokoju oraz miłości. Cieszcie się maluszkiem. Pozdrowienia.

Gość gość
Ta forma ''jestesmy w ciąży'' jest strasznie infantylna,dlatego tak drażni.

Gość gość
9:12 zazdrość? Teraz to jepłaś jak łysy grzywą o kant kuli. Kobieto, tu 99% kobiet ma już dzieci i zazdrość o ciążę nie ma z tym nic wspólnego.

Gość gość
Jesteśmy w ciąży, brzmi mniej więcej tak samo, jak "karmimy się cysiem":O

Gość gość
Gratulacje :), choć żeby od razu biec z tym na Kafe...ludzie, zgłupieliscie przez ten internet. :O Poza tym tak naprawdę nikogo to nie obchodzi, że jesteś w ciąży, oprócz twoich bliskich. Myślisz, że obcy ludzie będą się cieszyli? Zdawkowo pograrulują skoro już,założyłas temat i zapomną. Widzę, że ty madek, później będziesz katowala otoczenie opowieściami o cuazyr, porodzie, rozwoju pociechy. Żeby nie było,jestem mamą dwojga dzieci. ;)

Gość gość
10:32 Nikogo nie będę katować żadnymi opowiesciami o porodzie i kupach. Nie mierz wszystkich swoja miarą ;) tez bede matka dwójki dzieci bo jedno juz mam od 6 lat i nigdy nie byl jedynym tematem do rozmow. Mam szersze niz sie Tobie wydaje zainteresowania. Po prostu się cieszę i tyle. A Ty jak wolisz tematy o tesciowych to siadaj i czytaj. Po coś tu wlazla? Wylać jad, skrytykowac jak Twoje poprzedniczki. X Dziękuję za miłe słowa reszcie Pań. Pozdrawiam ;)

Gość gość
No i co z tego? Musiałaś az temat o tym zakładać? Mylisz, ze to kogos obchodzi?

Gość gość
11:41 Szczerze? Gowno mnie to obchodzi :D Ciesze sie i mam ochotę wykrzyczec to calemu swiatu :P

Gość gość
No to dziel się tą radością ze swoim mężem, który podobno tez jest w tej ciąży:D no chyba, ze on ma już dość piania z radości na ten temat.

Gość gość
Masz ochotę wykrzyczeć to całemu światu, powiadasz....ciekawe tylko, czy cały świat ma ochotę słuchać o twojej, ups!przepraszam WASZEJ zygocie. Przecież nikogo tak na serio nie obchodzi czyjaś ciąża, a juz na pewno, nie jakiejś obcej kafeterianki.

Gość gość
Całe szczescie nie mam w swoim otoczeniu takich sukowatych zmij jak wy tutaj :) nawet koleżanka, ktora dzieci miec nie może sie ucieszyła ;)

Gość gość
No to jak tu tak źle to co tu jeszcze robisz? Chyba masz z kim pogadać i nie musisz się tu męczyć.

Gość gość
12:18 przeciez to kretynka, która tylko nawija o ciąży, to kto chciałby się z nią kumplować. Sama jak palec, to wleciała na forum, aby wirtualnie ktoś ją wysłuchał.

Gość gość
gość dziś Jaką moją miarą skoro to ty założyłas ten kolejny głupiutki temat na miarę tematów o teściowej. Mam super teściową i mamę więc nue mam potrzeby bywania na takich tematach. Ale jak to mówią "uderz w stół..." Winszuje szerszych zainteresowań, oprócz uzależnienia od netu. ;) Szczęśliwego rozwiazania dla ciebie i męża.

Gość gość
Po porodzie daj znać, czy mąż był nacinany, i czy kp :D

Gość gość
I napisz czy maz mial pokarm i czy mu suty pekaly

Gość gość
Też śmieszy mnie określenie jesteśmy w ciąży.