Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie zbywają bo nie jestem idealny, tak samo kończą się "Związki"...

Polecane posty

Gość gość

Wielokrotnie tak mam szukam przyjaciela , a ludzie na początku "ocj ach " jaki to ja nie przyjaciel, a potem cisza, nie dozywają się , bez powodu, "bo tak", nie powiedzą (a mogą) co sie we mnie nie podoba. I szczerze mam już tego dosyć, że ciągle ja muszę wyciągać ręke do ludzi a oni.. oni udają. Nawet ci pseudowierzący, przecież oni sa tak wierzący, że aż się pysznią tą wiarą, jak nie pasujesz do nich do soory ale cię zbywają. Sam jestem wierzący, ale jak ktoś sobie uwłaszcza wiarę dla siebie, a bo ja taka piękna, "och ach" , i pyszni się swoim egoizmem. Wiele jest takich dziewczyn, znałem dziewczynę, która była wierząca i co z tego, skoro kasiora była ważniejsza od mojego ratowania związku. A potem po zerwaniach , nadal wstawia obrazki jaka to ja nie wierząca jestem... obłudnictwo na każdym kroku... Po prostu zastanawiam się czy szukanie dziewczyn, wdawanie się w związki ma jakikolwiek sens , skoro one mają swoją wersje miłości i nie dopuszczają normalnych ludzi, bo co ? bo tak.. nie jesteś cool, nie jesteś super przystojny, nie wstawiasz co dzienne jakiś obrazków "ten piesek jest chory " , "ten znowu złamał nogę , bo własciciel coś tam mu zrobił" .. już to widze jak same pomagają, ale ogłaszać takie posty umieją. Czasem nie wiem po co to wszytsko, te wszystkie tańce hulańce wokół swojej dobroci, jak to nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistosci, również w miłośći. Tak ubolewam że jak w związku kłotnia z byle pierdół, to ludzie zrywają bo tak im wygodniej, zamiast minimalnej chociaż szczerej chęci rozmowy, nie zrywam , bo po co coś naprawiać skoro ja jestem taka idealna bez cienia skazy. Nie wiem może to XXI wiek, ale ja nie pasuje chyba do tych czasów

Gość gość
Kubciu, żabcia wychodzi za mąż! Odwiedziła rodzinę męża. Chciałbyś by twoja wybranka w takiej sytuacji zerwala z tobą? Dopiero teraz zobaczyłeś marnować robaczki? A ile razy słyszałeś prawdę o niej i.lekceważyles? Jej wady są wielokrotności wad zabci.

Gość gość
Pewnie jesteś z tych co kradną powietrze i przestrzeń....

Gość gość
Zapytam: a czy Ciebie stać na szczerą rozmowę, wyjaśnienie wątpliwości, nieporozumień bez wtrącania swojego zdania, kiedy jedna osoba mówi? Czy Ciebie stać na to by powiedzieć, co czujesz, jak Ty widzisz swoją relację z tą osobą i jakie są uchybienia, czego brak, co chciałbyś byście razem wypracowali, poprawili, przemyśleli..? Czy Ciebie stać na to, żeby zrozumieć, że nie każdy ma czas, wtedy, kiedy Ty go masz (bo pracują, wyszli gdzieś, zajmują się chorą osoba, rozmawiają aktualnie przez telefon, etc.)? Czy sam nie udajesz, że nie masz czasu, kiedy ktoś prosi o pomoc w jakiejś sprawie? Zacznij zadawać sobie pytania, i w miarę uczciwie na nie odpowiadać, a przekonasz się, że Twojej winy też jest sporo. Nikt nie jest "idealny", każdy "popełnia błędy", ale robienie tych błędów z uporem maniaka, daje świadectwo, że nie warto dalej ciągnąć pewnych znajomości. Każdy ma tak, jak sobie zasłuży - i to jest i powinna być Twoja także myśl przewodnia w tym życiu :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Kubciu, żabcia wychodzi za mąż! Odwiedziła rodzinę męża. Chciałbyś by twoja wybranka w takiej sytuacji zerwala z tobą? Dopiero teraz zobaczyłeś marnować robaczki? A ile razy słyszałeś prawdę o niej i.lekceważyles? Jej wady są wielokrotności wad zabci. x chyba ci się coś pomyliło nie ten temat .....

Gość gość
gość dziś Zapytam: a czy Ciebie stać na szczerą rozmowę, wyjaśnienie wątpliwości, nieporozumień bez wtrącania swojego zdania, kiedy jedna osoba mówi? Czy Ciebie stać na to by powiedzieć, co czujesz, jak Ty widzisz swoją relację z tą osobą i jakie są uchybienia, czego brak, co chciałbyś byście razem wypracowali, poprawili, przemyśleli..? Czy Ciebie stać na to, żeby zrozumieć, że nie każdy ma czas, wtedy, kiedy Ty go masz (bo pracują, wyszli gdzieś, zajmują się chorą osoba, rozmawiają aktualnie przez telefon, etc.)? Czy sam nie udajesz, że nie masz czasu, kiedy ktoś prosi o pomoc w jakiejś sprawie? Zacznij zadawać sobie pytania, i w miarę uczciwie na nie odpowiadać, a przekonasz się, że Twojej winy też jest sporo. Nikt nie jest "idealny", każdy "popełnia błędy", ale robienie tych błędów z uporem maniaka, daje świadectwo, że nie warto dalej ciągnąć pewnych znajomości. Każdy ma tak, jak sobie zasłuży - i to jest i powinna być Twoja także myśl przewodnia w tym życiu smiech.giflapka.gif x tak stać mnie i wielokrtonie próbowałem rozmawiać z dziewczyną , ona od razu wystawiała karty i nawet nie chciała rozmawiać. Widać to była ucieczka od problemów

Gość gość
To chodzi o to że ja ciagle latam jak głupi, za dziewczynami , one mają swoje "fochy" bo to im nie wystarcza, a wiecie co? wystarczy ze kasę im pokażesz to sa twoje...

Gość gość
Co to znaczy, że kasa była ważniejsza od twojego ratowania związku?

Gość gość
nie znam ani jednej dziewczyne co by lecialy na kase nie liczac takich co leca na facetow z zarobkami 15-20 tys na miesiac. Bo dzisiaj srednio ogarniety czlowiek ma zarobki 3-8 tysiecy złotych. Sam zarabiam marne 7 tysiecy i gwarantuje ci ze jak to nie jest kasa ktora gwarantuje ci zycie na wysokim poziomie to dziewczyny na to nie patrza. To juz nie te czasy.

Gość gość
tzn że wolała wydać na drogi wyjazd zagraniczny a ja po prostu nie byłem w stanie tyle zarobić bo mi nie powiedziała wcześniej o tym wyjeżdzie

Gość gość
gość dziś nie znam ani jednej dziewczyne co by lecialy na kase nie liczac takich co leca na facetow z zarobkami 15-20 tys na miesiac. Bo dzisiaj srednio ogarniety czlowiek ma zarobki 3-8 tysiecy złotych. Sam zarabiam marne 7 tysiecy i gwarantuje ci ze jak to nie jest kasa ktora gwarantuje ci zycie na wysokim poziomie to dziewczyny na to nie patrza. To juz nie te czasy. x Kokosów nie zarabiałem ale wystarczyło na wypad w góry i to też proponowałem ale uparała się na wyjazd bo już wcześniej zbierała i to było jej marzenie.

Gość gość
No dobrze, marzenie, po co miała rezygnować? Nie byłbyś chyba takim egoistą, żeby tego żądać? Pojechała, to i wróciła - ale dlaczego się rozstaliście?

Gość gość
A może tak zrozum, że pustakowanie na fejsie kłóci się z twoimi wartościami? I nie ważne z jakiego powodu? Ja wyrzucam z mojego życia ludzi, którzy wysyłają idiocyzmy typu "przekaż światełko miłości żeby nie zgasło ; ))))"