Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam dzieci z tzw. wpadek. Jak do tego doszło ?

Polecane posty

Gość gość
To sie przyznaj mezowi tepa k***o w co go wrobilas, prymitywie z p***a zamiast mozgu, ciekawe czy bedzie cie dalej kochal suko bez zadnych zachamowan, p********a k***o bez zasad. Dziecku tez powiedz ze jest z pewfidnego klamstwa k***y, a nie z milosci. Napewno sie ucieszy

Gość gość
Jak nisko trzeba upasc zeby wrabiac faceta w dziecko.. Masakra.. Cieszysz sie ze masz dziecko z facetem ktory tego nie chcial? I jest teraz z toba z litosci? Ja p*****le... Brawo ty

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże mając spiralę...jednak była to ciąża pozamaciczna i do łyżeczkowania

Gość gość
Ja uwierzyłam w NPR, mierzenie temperatury i inne pierdy. Wpadłam w trzecim cyklu bez dodatkowej antykoncepcji.

Gość gość
Ja byłam pewna, że nie mogę mieć dzieci. Okazało się, że to jednak nie do końca prawda. W sumie to się cieszę z tej wpadki.

Gość gość
'Wpadlam " 2 razy :) Nie planowałam i nie starałam sie o ciąze, po prostu załozylismy samoistne powiekszenie rodziny. Dzis wiem, ze moge zajśc w ciąze jedynie w jednej pozycji, bo mam tyłozgięcie i tyloprzesuniecie trzonu macicy. I wlasnie przy tej pozycji poczeły sie nasze dzieci. inaczej nic z tego :P od lat nie stosuje zadnej anty, unikam jedynie tej jednej pozycji..

Gość gość
I potem takie baby drą się, że chcą dostępu do aborcji bo antykoncepcja nie daje 100%, prawie wszystkie "wpadki" są z bezmyślności, mózg sie u was jeszcze nie wykształcił, organy rozrodcze niestety tak i o to efekty. Z góry uprzedzam, nie mam na myśli par, które stwierdzają, że nie będą używali antykoncepcji i zdają się na slepy los, to normalna sprawa ;) ale błagam, nie nazywajcie tego wpadką bo to świadoma decyzja. Potem takie kwiatki, że babka chce usuwać zdrową ciąże bo nie chciało jej sie pójść do szafki po gumkę, no kuriozum! Wpadek jest promil, reszta to bezmyślność i brak kontroli, olewanie sobie wymiotów, antybiotyków ktore oczywiscie że osłabiają działanie czy wierzenie w NPR. A te dziewusie co pisały o bezpiecznych dniach to sie w XIX wieku zatrzymały? Wy jestescie dorosłe i odpowiedzialne, poważnie? Żal tylek ściska gdy czyta sie takie rzeczy.

Gość gość
do 19 41 Przeświadczenie o własnej nieomylności może być oznaką zaburzeń psychicznych lub zwykłej, bezdennej głupoty.

Gość gość
19:15 jaka to pozycja????? Również mam tylozgiecie po poprzedniej ciąży i teraz nie mogę zajść e ciążę? Może ta pozycja mi pomoże :)

Gość gość
Mnie zawiodła jedna jedyna 100% metoda-abstynencja. Hop siup i było .

Gość gość
Chyba kpisz sobie :D ja żałuję że weszłam w ten wątek bo uświadomiłam sobie jak tępi są ludzie i w dodatku nie wstydzą się tego tylko jeszcze z uśmiechem to mówią. Błąd to można popełnić soląc herbate a nie robiąc dziecko czy wsiadając za kółko po pijanemu. W XXI wieku wpadką powinno sie nazywac wyłącznie zawodną antykoncepcje, reszta to zwykle bezmózgowie. Dziewusia uwierzyła lekarzowi który powiedział że może byc ciezko zajść w ciążę i przestała brać anty, serio? Powiedział że jest bezpłodna? Bo tylko to daje "prawo" do zrezygnowania z anty, w innym przypadku raczej starała sie o dziecko uprawiając seks. Czuję się jakbym się cofnęła w czasie... Wstyd, wiekszosc nastolatek ma wiecej rozumu.

Gość mamakajtkaitosi
Pierwsze dziecko planowane. Drugie wpadka. Po 2,5 roku spirala (która miała działać 5 lat i była regularnie kontrolowana u ginekologa) postanowiła odmówić posługi. :P

Gość gość
Bratowa męża „wpadła” ze szwagrem jak chciał z nią zerwać :) teraz ona twierdzi, że dziecko było planowane, nie dodaje , że tylko przez nią ;) o drugie zaś starali się o rok, nie ma reguły. Natomiast ja przez 8 lat stosowałam przerywany stosunek , kończenie tylko w dni niepłodne i mam dwoje planowanych dzieci. Także się da, tylko facet też musi się dostosować.

Gość gość
Ja zaszlam dwa dni po okresie. Jeszcze miałam delikatne plemienia. Wcześniej bralam tabsy i zrobiłam sobie przerwę ok. Pół roku. I to był jeden jedyny raz. Później męża nie było i zarazem seksu. Byłam w ciężkim szoku. Siedziałam w pracy, pamiętam ten dzień jakby było wczoraj. Od kilku dni bolały mnie piersi, brzuch. I nagle wszytko przestało. Tylko sikalam co chwilę.... okłamalam szefa że muszę coś załatwić i pojechałam po test. Pozytywne... płakałam jak bóbr mimo że miałam prawie 25 lat. Mąż się cieszył i to on powiedział mamie bo ja się bałam.... he za chwilę minie 6 lat od tej chwili.

Gość gość
dziś do 19 41 x 100/100

Gość gość
No już się tak nie wściekaj o decyzje innych osób. Jestem pewna, że większość komentujących, tak jak ja, wpadła z facetem, z którym prędzej czy później planowała mieć dzieci. Człowiek, który nigdy nie chciał dzieci, na ogół dmucha na zimne.

Gość gość
dziś jak się dziecko traktuje jako śmiertelne zagrożenie to tak...można mieć takie właśnie jak twoje podejście. Wysterylizuj się, żadne nowe życie cię nie zaskoczy.

Gość gość
19:15 mogę się dowiedzieć jaka to pozycja? Może nam to pomoc :)

Gość gość
Od zawsze był stosunek przerywany aż coś poszlo nie tak i ...Dziś mamy wspaniałą córcia 4latka

Gość gość
dziś ŚMIERTELNIE poważne a to przecież życie... i chyba nie takie przerażające, skoro w wypowiedziach dominuje humor. ps. uprawiać to sobie można pole i to też chyba po to by zebrać plony

Gość gość
gość dziś 19:15 jaka to pozycja????? Również mam tylozgiecie po poprzedniej ciąży i teraz nie mogę zajść e ciążę? Może ta pozycja mi pomoże usmiech.gif xx Nic skomplikowanego: kolanowo-łokciowa czyli na tzw. pieska :) powodzenia !