Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość After24

Dziewica lat 24

Polecane posty

Gość After24

Jest to zaawansowany wiek czy nie? Osoba ta nie ma żadnych doświadczeń w dziedzinie kontaktów damsko-męskich, nie chodzi tylko o sam stosunek seksualny. Tak, chodzi o mnie :) Myślę, że jestem na najlepszej drodze, aby zostać 30-letnią dziewicą. Po 35. roku to już straci jakiekolwiek znaczenie, gdyż wątpię, aby dałoby radę przeżyć pierwszy raz po 35. roku życia. Właśnie sobie uświadomiłam, że umrę, nie zaznawszy seksu. Tak się skończy moje życie. Czy coś tracę?

Gość gość
Unikat na skalę kraju. Zgłoś się do muzeum .

Gość gość
ale jaja

Gość gość
Ja nigdy nie spotkałem dziewicy bo większość dziewczyn już je traci w wieku 16 lat a ja dopiero chodziłem za laskami w wieku 21 lat na wszystko przyjdzie czas

Gość gość
A 47 letni prawik to kto? C h u j!!! I tez die jskos zyje ciogle sie mazy ze kiedys sie wydazy. Ale sie juz niewydazy!!! Chcisloby sie wl tskjej jak ta jeszczr w szkopie sieeydsje ze 26 l a tu dziadko tatko dla takiej lalki splunoc by niechciala do trgo dojsc to fopieto upadek!!!

Gość After24
Fajnie. Bardzo się "cieszę". Umrę, nie zaznawszy miłości do mężczyzny, bliskości fizycznej z mężczyzną. Codziennie zadaję sobie pytanie, czemu mnie to spotkało, że miliony ludzi na świecie nie ma takiego problemu, tylko ja.

Gość gość
A mocno chce ci się rochć, widziałaś już kotasa na żywo, kup sobie wibrator to troche sobie dogodzisz.

Gość gość
No a ja co mam myslec!47 ,jade choc reko ale do kod mozno chce juz bsby moze zrobim to jednoczesnie wspolnie nada sie taki!? tobje

Gość After24
Mnie penis i sperma obrzydzają, dziwię się tym małolatom, że nie mają odruchu wymiotnego przed tymi wydzielinami. Seks kojarzy mi się z nabijaniem na pal. Na samą myśl, że mógłby się we mnie zagłębić robi mi się niedobrze.

Gość gość
Ja starej daty niepraktykowalbym jak tu tere a to w d**e to w usta nie tsm dzie tsza. Wszystko ma swoj cel masz jakos chorobe z tym zw nawet w c***e cie mierzi choc czubecerk

Ja tez długo byłam dziewicą do 22 roku życia, więc myślę, że sobie poradzisz

Gość Kapitan491
Mam 24lata i jestem prawiczkiem nie uważam żeby to było coś dziwnego że dziewczyna nie uprawiała jeszcze s...u

Gość gość
No i nikt niechce 47 l ani dziewica sni suka no nikt! Nawet pedaly pewnie by sieniepolaszczyly na taki ochlap!!

Gość gość
69 ladnie pisalas o slowianach moze choc ty daj mi te noc choc jedno noc!!

Gość gość
No tak jak kawaler w tany to orkiestra poszla srac

Gość After24
No ja też nie uważam że nieuprawiabie seksu to coś dziwnego. Nie yrzeba tego robić przez całe życie, nie ma takiego obowiązku. Niemniej czuję, że coś w życiu tracę. Coś ważnego.

Gość gość
Sorry laska za szczrość ale podchodzisz to tematu "od strony d**y" moim zdaniem podstawa związku jest miłość a sex jest jej uzupełnieniem - jestm żonaty i nasz zwiazek opiera sie właśnie na zaufaniu i miłości i to jest podstawa, a "bzykanie" samo w sobie jest dla niespełnionych ćwoków Znajdź chłopaka, z, zakochaj sie a ochota na sex sama sie pojawi

Gość gość
B R A V O !!?

Gość gość
Ja mam 30 i jestem dziewicą i powiem Ci, że da się z tym żyć. Jak patrzę na dramaty moich koleżanek, które są zdradzane, porzucane, albo miotają się w jakichś kiepskich związkach, to się cieszę, że mnie to omija. A bez przytulania i bliskości można żyć.

Gość gość
Do 30 chcesz mnje ja po 40 bede karnym mezem niezawiode!!!

Gość After24
13.31, czy mogłabyś rozwinąć myśl? Pewnie, że da się bez tego żyć. Ale ja tak żyć nie chcę, takie życie mi nie odpowiada. Jest jałowe, wybrakowane.

mam chyba ten sam kłopot co ty , podobny nawet taki sam .Mam 23lata i jestem prawiczkiem możemy sobie pomoc razem nawzajem rozwiązać problem

Gość gość
Ja straciłam dziewictwo w wieku 27 lat, rocznikowo miałam nawet 28. Też już myślałam, że umrę jako dziewica, aż pewnego dnia spotkałam tego Jedynego. Dość szybko poszliśmy do łóżka i nadal jesteśmy razem. Wcześniej miałam na koncie pojedyncze randki i pocałunki.

Gość gość
After24 dziś - cóż, ja nie twierdzę, że moje życie jest wybrakowane czy jałowe. Lubię je. Po prostu nie ma w nim mężczyzny, nie było i nigdy nie będzie. Ale nie narzekam, już nie. Seks nie jest taki ważny.

Gość gość
A skoncz jyz te wywody sluchac hatko,chlopaki sienapalajo a tu w krok nic!!!

Gość After24
Jeżeli komuś to nie przeszkadza, to OK. Problem w tym, że mnie osobiście takie życie nie odpowiada. Ciągnie mnie, aby spróbować zakazanego owocu...

Gość gość
After24 dziś a jaki to zakazany owoc? Idziesz na imprezę, dajesz się poderwać i masz seks. Wielkie halo. Ja zawsze chciałam to zrobić z miłości, w stałym związku, ale nie poznałam faceta, z którym bym ten związek chciała stworzyć. Jak takiego poznam, to super, ale nie zanosi się. Dlatego dla mnie seks nie ma jakiejś większej wartości.

Gość gość
A jak widzą swój pierwszy raz dziewczyny 19-21 lat będące jeszcze dziewicami?

Gość gość
Ciekawe