Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem że kobiety, dziewczyny są mega zazdrosne ale o druga laske. Czemu ???

Polecane posty

Gość gość

Czemu kobieta kobiecie wiliem ? Faceci jednak tak nie mają ze zazdroszczą innego sylwetki itp. Predzej idą na siłownię i coś robią ze sobą a laski to komentuja te co wyglądają lepiej od nich ale nic nie zrobią z tym np ze sa grube. Stwierdziłem że kobiety nie sa w związku zazdrosne o faceta, mogą być nawet z najwiekszym pasztetem bez szkoły czy tez modelem ale będą zazdrosne o inną laske wiecie czemu ? Bo pomysli ze tamten poleci do innej tej ładniejszej. Wiadomo ze faceci inaczej patrza na wygląd u kobiet niz one same. Ale zauważcie że kobiety wychodzą na ulice same chcą szacunku dla siebie i innych kobiet. Wszystko jest ok. Ale powiedzcie mi jak inna plec moze Was szanować jezeli wy miedzy sobą sie nie szanujecie.

Gość gość
Up.

Gość gość
- Bo faceci są wzrokowcami i lecą na wygląd - Bo facetów bardzo łatwo (atrakcyjnej kobiecie) zmanipulować, tak żeby zapomnieli o swojej dziewczynie/żonie/ rodzinie - Bo kobiety zdają sobie sprawę że wśród ich płci jest wiele mącicielek, intrygantek i panienek, które dowartościowują się odbijaniem cudzych facetów.

Gość gość
Gość zgadzam się nie mowie,że nie ale czemu noe wezmiecie sie za sieebie skoro macie kompleksy ?

Gość gość
Z tymi panienkami ktore lubią zonatych to fakt ale to zależy od facet zadna meska d****** nie pozwoli sobie na takie coś. Jak chce facet róchac inne to nie mam pojęcia po jakiego jest w zwiazku

Gość gość
A skąd pomysł, że to kompleksy? Możemy być zazdrosne, o uwagę, o to że jakaś inna podoba się facetom, ale jednocześnie nie chcieć wyglądać jak ona. Przykładowo, kobieta ceniąca klasę może być zazdrosna, że jej mąż obejrzy się za jakąś tandetną karyną z cyckami na wierzchy, wachlarzem sztucznych rzęs, skórą pomarańczową od solary, ale jednocześnie za nic w świecie nie chcieć się do niej upodobnić.

Gość gość
No tak. Sztuczne rzesy to akurat okropnosc nie wiem czemu duzo lasek sobie to robi ale wyglada tandetne i podkreśla nos ktory jest garbaty w większości przypadków. Przepraszam ale taka prawda. Solarium to chyba z umiarem sie wygląda ok ? Ale jak laska przesiaduje tam co drugi dzien to fakt tandeta. Kobiety z klasą są i tak na wymarciu teraz duzo karyn niestety jest. Nie mówiąc o nastolatkach bo to juz kompletna poraŻka.

Gość gość
Są takie kobiety, piszę to jako kobieta, które jak cię z jakiegoś powodu bardzo nie lubią, to są w stanie, by cię zniszczyć uwieść ci faceta, pójść z nim do łóżka tylko po to byś ty się dowiedziała i by zniszczyć twój związek, a potem tego faceta porzuci bo swój cel osiągnęła. Niestety są takie femme fatale. Kobiety są dużo bardziej emocjonalne od was, dużo namiętniej i mocniej potrafią kochać, ale też dużo bardziej potrafią nienawidzić, z całego serca.

Gość gość
Przerażaja mnie niekotre kobiety ida po trupach do celuu...

Gość gość
dziś Fajnie być taką co niszczy związki, w oczy mówić lala a za plecami szmata :D

Gość gość
Bo wciąż żyjemy w kulturze gdzie to kobiety mają skakać i konkurować ze sobą. Gdzie standardem są teksty od facetów "A Twoja kolezanka Anka to ma 2 dzieci i jest szczupła", gdzie to synowa ma teściom włazić w dupę, a nie zięć itd. Winą kobiet jest to, że nie potrafia miec tego w d***e i dają się wciągać w taki absurdalny wyścig szczurów, d***bywanie sobie itd nie zauważają, że jeśli one nic nie zmienią to ich córki też będą żyły w takim absurdzie.

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: http://xchwilowki.pl/chwilowki/ Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu!

Gość gość
Najgorsze ze istnieją takie szmaty co sie za zonatych biorą a wiecie facet myśli drugim mozgiem w pewnych sytuacjach. Szkoda ze ten mózg jest miedzy nogami i nie ma dpstepu do tlenu aby wywietrzaly gluputy z glowy.

Gość gość
dziś To prawda. Baby są porąbane mocno. Mi moja była, z którą się rozstaliśmy Z JEJ INICJATYWY próbowała przez rok niszczyć mój nowy związek. Podrzucała mojej nowej dziewczynie maile ze mną i moją byłą w jakiś intymnych sytuacjach i z sugestią, że to się niby teraz niedawno działo, a tak naprawdę były to zdjęcia archiwalne, gdy jeszcze byłem z tą wariatką chorą w związku. Były też oczywiście wiadomości z fikcyjnych kont facebooka (gdzie podszywała się pod mężczyznę, niby mojego kolegę) i pisała do mojej dziewczyny, że ją zdradzam... Robiła nam przez rok piekło, ale na szczęście nie udało jej się naszego związku zniszczyć i w końcu sobie odpuściła.

Gość gość
Ja nikomu nie zazdroszczę , wyglądam jak wyglądam

Gość gość
Co mi da zazdrość ? Nic , od nienawidzenia kogoś ładniejsza nie będę , skoro odszedł do innej to zamiast robić z siebie wariatke, trzeba się z tym pogodzić i znaleźć kogoś dla kogoś będę całym światem a nie takim przystankiem az nie znajdzie lepszej ,taki i tak nic nie jest wart

Gość gość
Dlaczego faceci są zazdrośni o innego?

Gość gość
Jednak na forum sa mądre kobiety... chyba tylko w swieta wchodza =)

Gość gość
Ale zauważyliście ze teraz duzo jest latwych lasek które same wchodzą do wyra. Skad takie zachowania ? Telewizja? Kolezanki ?

Gość gość
dziś poczytajcie sobie artykuły na lewicowych kobiecych stronkach internetowych, takich jak WP Kobieta, Interia Kobieta itp. Jak nachalnie promuje się tam jeden styl życia. Styl życia kobiety "wyzwolonej" która zmienia facetów częściej niż prześcieradło. Młode dziewczyny po 16 lat się na to łapią, później myśląc, że to normalne i naturalne, nie są potem w stanie pojąć, czemu nie są przez mężczyzn szanowane... Szczególnie podatne są dziewczyny które nie miały przekazywanych dobrych wzorców w rodzinie, z rodzin patologicznych, albo z rodzin, gdzie kariera zawodowa rodziców przesłaniała ojcu i matce dobry kontakt z dzieckiem.

Gość gość
Masakra no to musi byc promowane nie wierze ze tak sama od siebie

Gość gość
Zazdrość niszczy osobę ,która zazdrości a nie ta o która zazdrosnej osobie chodzi , nie warto być zazdrosnym bo to szkodzi zazdroszczacemu

Gość gość
gość dziś Nie są w stanie pojąć raczej, ze taki facet co poszedł z nimi do łóżka, a ich nie szanuje to zakłamany hipokryta :P Bo to jest absurd - kobietom stawia się o wiele wyższe standardy niż mężczyznom, i potem takie rubaszne Januszki, co chętnie by obcym babom wsadzili oceniają kogoś bo nie tak cnotliwa jak oni by sobie chcieli :D I owszem jestem lewicowa, owszem jestem ateistka i owszem - żyję od wielu lat z jednym i jedynym facetem ;) Ale nie rozumiem jakim prawem chcesz oceniać cudzy styl życia jako nienormalny czy nienaturalny, póki dana osoba nie krzywdzi nikogo to nie ma problemu.

Gość darek 74
Nie szanuję kobiet i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego za to że są intrygantkami, insynuują i pomawiają, dla mnie to k******o w czystej postaci, ale kobieta to też człowiek i jako człowieka ją toleruję, gdyby ktoś ją krzywdził a byłbym świadkiem to stanąłbym w jej obronie jak każdego innego człowieka.

Gość gość
Ja zawsze mijam taka dame wystrojona, ja sie nosze zawsze na sportowo, ostatnio mialam adidasy i fajna stylowke i ta jak mnie mija ma mine jakby cos jej j***lo pod nosem bo kwoczycho takie z niej.

Gość gość
A ja powiem ciekawostkę ,chyba to też zależy od regionu polski , ja jestem ze wschodu i się na mnie kobiety patrzą normalnie , jak pojechałam do Szczecina to się na mnie te poniemieckie bazyle patrzyły jakbym chciały mnie zabić xD, serio Polki z zachodu mają takie niemcowate brzydkie japy xD

Gość gość
i dlatego większość kobiet woli trzymać rękę na pulsie i dają do zrozumienia facetowi że np nie podoba im się jakieś jego zachowanie wobec innej kobiety czyli okazują zazdrość. W ten sposób wyznaczamy granice. W tych czasach docenia się przede wszystkim urodę a kobiety są ,,wole i niezalezne'' wtedy jak się bawią jak mężczyźni, uwodzą, flirtują. Promuje się rozwiązłość jako element korzystania z życia, poznawania siebie, przeżywania przygód.

Gość gość
No niestety teraz dobra miła ciepła oddana kobieta nie jest w cenie , facetów ciagnie do wulgarnych pewnych siebie ostro wymalowanych dziuniek za ,ktorymi trzeba latac , teraz założenie rodziny w młodym wieku to wstyd ,trzeba szaleć dawać doopy na dyskotece "świetnie się bawić " taki styl życia mamy promowany

Gość gość
Nie ma już"dobrych delikatnych kobiet " bo na takie już NIE MA POPYTU , faceci narzekają że zostały same wulgarne księżniczki z pustką w głowie a sami taki "rynek kobiet " stworzyli , pamiętam jak w szkole faceci wysmiewali się z tych niesmialych wrażliwych dziewczyn a teraz mówią ze nie ma dobrych kobiet , bo sobie wzięli na żony takie za jakimi szaleli w szkole ,czyli głośnych pewnych siebie i pustych

Gość gość
Zazdrosne o inną są typowe egocentryczki które za wszelką cenę chcą być najlepsze nawet jeśli nie mają ku temu warunków , inteligentna dziewczyna wie ,że zawsze się znajdzie ktoś lepszy więc pozostaje się tylko pogodzić z losem a nie robić z siebie kolejnego barbie klona