Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem że kobiety, dziewczyny są mega zazdrosne ale o druga laske. Czemu ???

Polecane posty

Gość gość
tez to zauwazylam, odizolowalam sie od paru kolezanek dla mojego zdrowia psychicznego... sa takie niektore. To jest takie oczywiste, ze to zazdrosc... Np. jedna z moich kolezanek znalazla sobie jakas dziewczyne z pudelka do "hejtowania", miala tez nasza wspolna kolezanke do obrazania (nie podobalo jej sie, ze dziewczyna srednio atrakcyjna i ze srednia praca sie zareczyla i jest szczesliwa). Straszne to jest, nie moge czegos takiego sluchac, stres mi sie zwieksza, juz lepiej trzymac sie od niektorych z daleka bo mozna oszalec, ile zlosci w niektorych i zazdrosci. Zauwazylam, ze to kobiety bardziej niz mezczyzni zycza zle innym ludziom. Znam pare takich, ktore sa szczesliwe gdy widza ze mi zle, cos mi nie wyjdzie, juz takie kochane, a gdy idzie mi lepiej to wraca wredota.

Gość gość
nie trzeba być egocentryczką, żeby chcieć być najlepszą DLA SWOJEGO mężczyzny. Bo wiadomo, że nie chodzi o ogół, gusta są różne

Gość gość
a bo kobiety sa podatne na wplywy, zarowno spoleczenstwa jak i mediow, wlasne myslenie? etam

Gość gość
Bo teraz kobiety dbają tylko o wygląd zewnętrzny a nie rozwój wewnętrzny , z resztą faceci też , teraz liczy się tylko to co na zewnątrz , ubogie życie duchowe

Gość gość
Teraz liczy się tylko żeby wygladac jak klon kim Kardashian , mieć milion znajomych i "życie na pokaz " coraz mniej liczy się rodzina ,zaufanie ,trwałe związki

Gość gość
Jak nie jeździsz na imprezy i nie trzesiesz doopa jak małpa to myślą że coś z tobą nie tak a ty po prostu stronisz od bydla i zycia ,które prowadzą wszyscy pospolici ludzie którzy myślą że są tacy fajni

Gość gość
Dlatego teraz o seks nie jest trudno a o miłość bardzo. Teraz te nastolatki i mlode kobiety naogoladaja sie tv, poczytaja gazety : badz wolna, flirtuj i daawaj d**y zaliczaj. Kiedyś tego nie bylo

Gość gość
Też zauważyłam że seks łatwo zdobyć a prawdziwa miłość już nie ..

Gość gość
"A ja powiem ciekawostkę ,chyba to też zależy od regionu polski , ja jestem ze wschodu i się na mnie kobiety patrzą normalnie , jak pojechałam do Szczecina to się na mnie te poniemieckie bazyle patrzyły jakbym chciały mnie zabić xD, serio Polki z zachodu mają takie niemcowate brzydkie japy xD" Całe szczęście Ty nikogo nie oceniasz wg wyglądu... A to, że ze ci z Polski B mają straszny problem z zachodem to wiadomo od dawna, normalne zarobki, normalne warunki pracy, fajne mieszkania i jakiś komfort życia bardzo razi jak się tego jeszcze nie ma.

Gość gość
13:41 hahahahahhahahaha , u mnie w mieście na wschodzie wszystko jest kolorowe i wyremontowane ,drogi całkiem dobre a jadąc do Stargardu szczecińskiego czułam się jak gdybym wjechała do miasta 40 lat temu , stare szare budynki jeszcze po niemieckie i nic od tego czasu nie ruszone, jeden wielki syf , z resztą zachodnio pomorskie jest biedniejsze niż wschodnia polska jedno z najbardziej zapadlych wojewodzt , tam było dobrze za Niemców ,Polacy to doprowadzili do ruiny więc się nie osmieszaj

Gość gość
13:47 No, i biedni i brzydcy, to nie dziwota jak wschodnia piękność przyjechała to patrzyli :D Ale no kto komu zabroni mieć dobre samopoczucie i być równocześnie tak miłym i sympatycznym jak Ty :)

Gość gość
13:50 bo to prawda że im dalej na wschód tym ładniejsze kobiety , Ukrainiec powiedział że tylko we wschodniej i środkowej Polsce da się patrzeć na kobiety bo zachód aż oczy wypala

Gość gość
13:53 A wiesz, że na ziemiach odzyskanych są potomkowie osób właśnie ze wschodu i środkowej Polski? Jakaś magia się zadziała czy woda za mało poświęcona i od niej się brzydnie? Ale no skoro masz tak ogromne kompleksy, ze musisz tak o kimś pisać - Twoja sprawa, udowadniasz tylko, że autor tematu miał 100% racji. Jak ma ktokolwiek kobiety szanować skoro same tego nie robią.

Gość gość
faktycznie, o seks bardzo latwo, niby ludzie coraz bardziej wyzwoleni, otwarci, ale nadal jest jakas taka presja, ocenianie kogos, kiedys bylo parcie na rodzine i dzieci, a teraz jest parcie na bycie pieknym i bogatym, zeby sie pochwalic co sie ma itd.

Gość gość
prawdziwa miłość? to dlaczego nie mogę być z kimś z kim chcę tylko z kimś z kim muszę .....

Gość gość
Dziwisz sie jak małolaty daja kazdemu i co z tego ze pasztety facet poleci nawet na wieloryba