Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jaki wzrost u faceta was najbardziej pociąga? Lubisz jak facet jest..

Polecane posty

Gość gość

raczej chudy, umięśniony czy np lekko przy kości?

Gość gość
180-185 cm Lekko umięśniony, szczupły

Gość gość
Wzrost dla mnie nie gra aż takiej roli, ja mam 163 więc i 168 było OK. Co do figury - to szczupły, z lekko zarysowanymi mieśniami (ale nie napakowany).

Gość gość
175 - 185, szczupły, lekko umięśniony.

Gość gość
Dopóki ma w dowodzie wpisane że płeć męska, to może mieć nawet 130cm, albo 230, facet to facet co tu wzrost ma do rzeczy, czy będzie wkręcał żarówki na drabinie czy z podłogi jest mi obojętne.

Gość gość
A facet 190 cm to już za dużo? Przesadzony? Ja tyle mam.

Gość gość
No nie znam kobiety która chciałaby niższego od siebie faceta. Na ogół każda chce wyższego.

Gość gość
Dla mnie to już za dużo, ale ja jestem niska. Jest mnóstwo dziewczyn, którzy się wysocy podobają. Ja nie chcę wchodzić na drabinę, żeby pocałować faceta.

Gość gość
gość dziś Jak jesteś fajny to nie ma znaczenia, ba możesz trafić na laski co to tylko Twój wzrost uznają i bez min. 185 nie ma co startować (ale to lepiej uważać na takie osoby - bo jak to o kimś świadczy gdy wzrost jest głównym wyznacznikiem?). Na pewno u wyższych kobiet masz większe szanse niż ktoś kto ma 170 - niby wzrost nie powinien się liczyć, ale otoczenie potrafi być nieprzyjemne jak facet jest równy bądź niższy od kobiety, nie każda para taką presję wytrzyma. Szczególnie psiapsiółki bardzo oceniają facetów swoich kolezanek wg takich mierzalnych cech.

Gość gość
170 to ma kurd**el. Śmieszne jest gdy taki pójdzie na siłownię i liczy na lepsze wzięcie.

Gość gość
baby uwielbiają wysokich facetów. Im wyższy tym lepszy. Wzrost u faceta rekompensuje kobiecie wiele innych mankamentów.

Gość gość
185 - 195 cm dobrze zbudowany, może być lekko przy kości

Gość gość
185 - 195 cm dobrze zbudowany, może być lekko przy kości x Wypisz wymaluj ja :) 190 cm 95 kg

Gość gość
śmiejecie się, że facet 170 cm to kurd**el. To wyjdźcie na ulicę i zobaczcie ilu jest facetów mających te 170-175 cm. Sam mam 175 i widzę mnóstwo facetów niższych od siebie. Kobiety często mają 155-160 cm. Polska to nie jest kraj, gdzie co drugi facet ma 185 wzrostu, kobiety też wzrostem na ogół nie grzeszą. Więc przestańcie oceniać facetów po wzroście, bo same często go za wiele nie macie.

Gość gość
turasy z którymi się puszczacie są największymi kurduplami hahahah :D