Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czego wam brakuje, gdy decydujecie się na zakończenie związku. się

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Dziewczyny czego wam brakuje lub co się dzieje, że decydujecie się zakończyć związek i odejść do drugiego np. poznanego w pracy faceta?

Gość gość
a dlaczego od razu trzeba odejśc do nowego. Ja wywaliłam chlopa i do tej pory sie z nikim innym nie spotykam.

Gość gość
bycie singielka to takie przerażajace? :O:D:D

Gość gość
jak znam życie to pieniędzy

Gość gość
facet ora 24/7 i nie ma dla baby czasu, a jej się nudzi

Gość gość
Koniec związku zaczyna się tam gdzie zaczyna sie coraz częściej myśleć o innym np. koledze, gdy się z nim zaczyna spędzać coraz więcej czasu. Gdy ten kolega jest sprytny i umie podejść zajętą dziewczynę a gdy jeszcze "widzi", że ten związek nie jest idealny, że czegoś w nim brakuje, może ja prowadzić w ten sposób aby od niego dostawała to czego nie daje jej facet. Dziewczyna na początku nie Zdaje sobie z tego wszystkiego sprawy, aż nastepuje moment, gdy ten kolega nie już kolegą a kimś więcej, to wtedy Stary związek jest już przegrany. Także faceci uważajcie gdy wasze dziewczyny znajdą sobie jakiegoś kolegę z którym bardzo dobrze się rozumieją i uwielbiają że soba rozmawiać, bo to może być początek końca.

Gość gość
Nie brakuje a nadmiar zdrad.

Gość gość
Gdy mężczyzna zostawia kiedy kobieta ma zły humor, zamiast być to wraca do siebie a na kobietę zwala winę ze to przez nią, gdy spędza mało czasu coraz mniej, gdy pije i woli być sam i pić niż z kobietą, nie stara się jej zrozumieć, najważniejsze jest wmówić jej winę

Gość gość
Gdy tracimy do niego zaufanie.

Gość gość
ja tez nie mam obecnie nikogo, ale ponieważ w związku nie było rozwoju, dziecka, ślubu odeszłam niedawno bo być z kimś a czuć sie samotnym to straszne

Gość gość
Gdy mnie rozczaruje

Gość gość1123
"Koniec związku zaczyna się tam gdzie zaczyna sie coraz częściej myśleć o innym np. koledze, gdy się z nim zaczyna spędzać coraz więcej czasu. Gdy ten kolega jest sprytny i umie podejść zajętą dziewczynę a gdy jeszcze "widzi", że ten związek nie jest idealny, że czegoś w nim brakuje, może ja prowadzić w ten sposób aby od niego dostawała to czego nie daje jej facet. Dziewczyna na początku nie Zdaje sobie z tego wszystkiego sprawy, aż nastepuje moment, gdy ten kolega nie już kolegą a kimś więcej, to wtedy Stary związek jest już przegrany. Także faceci uważajcie gdy wasze dziewczyny znajdą sobie jakiegoś kolegę z którym bardzo dobrze się rozumieją i uwielbiają że soba rozmawiać, bo to może być początek końca. " x sama prawda. takie cos nastepuje przewaznie po 5-8 latach zwiazku, gdy facetowi wydaje sie ze jego kobieta jest wlasnoscia na zawsze, przestaje sie interesowac, adorowac itd., laska jest znudzona, wdaje sie rutyna i wtedy pojawia sie 'kolega z pracy', ktory szybko przestaje byc tylko kolega na przestrzeni ostatnich kilku miesiecy wsrod moich znajomych wlasnie w taki sposob rozpadly sie 3 dlugie zwiazki. facet po zerwaniu jest zdryzgotany, jak to sie stalo, a kobieta juz zauroczona w innym

Gość gość
1) wierność mężczyzny 2) zaangazowania mężczyzny, nie zalezy mu 3) miłości ze strony mężczyzny, jest tylko z przyzwyczajenia / z wygody 4) porozumienia się

Gość gość
gość dziś w samo sedno

Gość gość
21.48 on zdradzając znalazł seks, jakiego pragnął, ona dzieki jego zdradom miłość jakiej pragnęła. Tylko dlaczego on nie jest zadowolony?

Gość gość
Nie musi mi czegoś brakować i nie musi być w to zamieszany żaden "kolega". Odeszłam od faceta i przez 7 lat jestem sama. Nie żałuję. Odeszłam bo nie nadawał się do życia, był aroganckim mizoginem, nie szanował mnie, nie miał pojęcia co to miłość i mnie poniżał. Lepiej być samą niż z kimś takim.

Gość gość
lekceważenie potrzeb emocjonalnych rodziny

Gość gość
Wszystkiego. Jak nie ma z faceta pozytku tylko ma wymagania, oczekiwania, a sam niewiele chce wniesc. Niczym sie nie wyroznia, nie probuje rozwiazywac, wyjasniac, ulepszac, rozumiec. Widzi tylko siebie.