Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej podniecające zdarzenie jakie pamiętacie.

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ktoś był światkiem lub uczestnikiem zdarzenia, które było tak podniecające, że nawet teraz przechodzą was ciarki to proszę podzielcie się nim. Powinienem być pierwszy, ale pomimo że miałem wiele podniecających sytuacji to chyba nie było żadnej wybijającej się ponad inne. Mam nadzieję, że taka jeszcze przede mną.

Gość gość
Kiedyś po imieninach kuzyna (prawie same baby) odwoziłem śzwagierke (młoda ładna panna) żona na tylnym siedzeniu treoche nadziabana szwagierka z boku Przy zmianie biegów kilka razy złapałem ją za kolano i troche wyżej - niby przybadkiem nagle ona mówi zatrzymaj sie bo sikać mi sie chce ok zjechałem na pobocze (poza zabudowanym) a ona na legalu obok auta zaczeła sie masturbować (szybko doszła) myślałem że h/u/j spodnie mi rozerwie

Gość gość
A jak się obudziłem to miałem plamę na piżamie :)

Gość gość
Boże ale wy czuby jesteście!!

Gość gość
Kiedyś spałem ciotki, wieczorem wszyscy już w piżamkach. Siedzimy w dużym pokoju i oglądamy tv, ja kuzyn ciocia i kuzynka. Po jakimś czase kuzyn poszedł do swojego pokoju a ciotka poszła chyba spać. Zostałem w pokoju z kuzynką, miałem 18 lat kuzynka około 16. Kuzynka była ubrana tylko w koszulke no i wiadomo stanik i majtki, . W pewnym momencie schyliła się do piekarnika i jakby wypieła tyłem jak się okazało nie miała majtek, było widać jej cały nagi tyłek i pipkę, pamiętam aż mi się głupio zrobiło a ja cały czerwony jak burak. Piękny widok, pamiętam do dziś ten zgrabny tyłek. Oczywiście ja udawałem że nic nie widziałem, do dziś nie wiem czy to zrobiła specjalnie czy przypadkowo, szkoda mogłem coś podziałać bo do dzisiaj widzę że kuzynka ma jakieś zboczone ,,zapędy,, :P

Gość przyszły niedoszły lotnik
Zdawałem do szkoły lotniczej w Dęblinie. Było nas razem kilkunastu. Chodziliśmy po szpitalu w kapciach i w szlafrokach pod którymi były tylko majtki. W jednym z pokoi lekarz kazał opuszczać majtki na kolana. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że w gabinecie siedziało cztery baby, takie grube "salowe", które z tego co się zorientowałem nie uczestniczyły w żadnym badaniu. Głowę daje sobie uciąć, że chciały się napatrzeć na k***sy młodych jurnych chłopaków.

Gość gość
nie zapomnę wyjazdu do chorwacji ze znajomymi. Oni bardziej doświadczeni, zresztą starsi, od razu pierwszego dnia tamta oznajmiła że nie zamierza psuć równej opalenizny i zdjęła wszystko. Ja najpierw się cykałam ale w końcu już pierwszego dnia zdjęłam stanik. W nocy, podczas seksu mąż mnie strasznie demoralizował opowiadając jak ładnie będzie wyglądało jak też zdejmę majtki, jaką mam ładną cipkę, porównywał do szczegółów szparki tamtej laski. Zdecydowałem się na zdjęcie majtek i swobodną prezentację dla rywalizacji, dla skupienia na sobie uwagi mojego faceta. Wstyd przestał mieć znaczenie, nie krępowało mnie wcale że tamten facet wszystko widzi, interesowało mnie tylko zainteresowanie i uznanie męża. W każdym razie to bajeczki, że nagość na plaży jest aseksualna, i faceci nie zwracają uwagi na wdzięki kobiet i vice wersa. Mi w każdym razie sprawiało przyjemność obserwowanie - kobiet głównie, ale facetów również.

Gość gość
gość dziś autentyk. do dziś żałuje że nie skorzystałem żona była nawalona może by sie kapneła

Gość gość
@ przyszły niedoszły lotnik dziś Zdawałem do szkoły lotniczej w Dęblinie. Było nas razem kilkunastu. Chodziliśmy po szpitalu w kapciach i w szlafrokach pod którymi były tylko majtki. W jednym z pokoi lekarz kazał opuszczać majtki na kolana. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że w gabinecie siedziało cztery baby, takie grube "salowe", które z tego co się zorientowałem nie uczestniczyły w żadnym badaniu. Głowę daje sobie uciąć, że chciały się napatrzeć na k***sy młodych jurnych chłopaków. x miales wzwod?

Gość przyszły niedoszły lotnik
Wtedy nie ale potem wielokrotnie wracałem myślami do tego zdarzenia waląc konia.

Gość gość
Dzika plaża :D

Gość gość
Wydarzyło to się dość dawno na wyjeżdzie pod namiot w większym gronie, tak na dziko nad rzekę.Wiadomo dużo alkoholu, ognisko i inne zabawy.Gdy już było dość póżno i ciemno udało mi wyprowadzić w zarośla żonę jednego znajomego.Gdy już w pełni uprawialiśmy seks, zaczęła mnie szukać moja żona,słyszałem jej nawoływania , gdy ja leżałem na partnerce ona dosłownie była parę metrów od nas. Na szczęście poszła dalej i dosłownie parę sekund po spuściłem się.Szybko się pozbierałem i wróciłem do obozu od strony rzeki i się nie wydało.

Gość gość
Gościu 7.33 to musiało być niesamowite. Troche więcej szczegółów

Gość gość
u mnie się zawsze wyda:(

Gość gość
Z facetem w pociągu w drodze nad morze na wakacje. Przedział był pusty, przed nami ze 3 godziny podróży, kontrola biletów już za nami, najbliższa stacja daleko. Była gorąca lipcowa noc, zasłonki zasłonięte. Miałam zwiewną lekką sukienkę bez ramiączek, piłam piwko i gapiłam się w okno, chłopak zaczął mnie masować po udach i co raz dalej. Zrobiło się przyjemnie, zaczęliśmy się całować. Najpierw w usta, potem po szyi, dekolcie. Ściągnął mi sukienkę, odsłonił piersi i zaczął je lizać. Przez moment przeleciała mi myśl - przecież jesteśmy w pociągu, no way, ale szybko ją odrzuciłam i stwierdziłam jest ryzyko jest przyjemność:) Skończyło się tym, że naga ujeżdżałam go leżącego na kanapie w pociągu, potem wziął mnie od tyłu. Jak już było po wszystkim, jak wyszłam do toalety, to dwie osoby na korytarzu się dziwnie do mnie uśmiechały - chyba było nas słychać;]

Gość gość
Rok temu były chrzciny syna mojego brata ciotecznego. To był chyba maj lub czerwiec. Niby było uroczystość dziecka ale i kilku z nas sie upiło. Ja poszedłem na górę do łazienki żeby się odlać a tam żona tego brata (miała 26 lat) odlałem się patrzę a tam ona nachylona widać było jej majtki przez spódnicę podszedłem bliżej ona taka wystraszona ja delikatnie położyłem rękę na jej piersi ona już doskonale wiedziała o co chodzi zaprowadziła mnie do sypialni drzwi zamknęła na klucz usiadłem na łóżku ona na mnie okrakiem potem zaczęlo się rozbieranie pała od razu mi stanęła zrobiłem jej minetę a potem zaczełem wsadzać ona powstrzymywała się od jęczenia bo na dole goście byli ale mruczała namiętnie w pewnym momencie spuściłem się jej do środka bo tak podniecony byłem że nie zdążyłem wyjąć miałam takie uderzenie gorąca ciary na całym ciele na koniec ona zrobiła mi lodzika z przełykiem. Potem jescze siedzieliśmy nago ona na mnie okrakiem i się namiętnie całowaliśmy słyszałem jak ktoś wchodzi po schodach niby drzwi zamknięte ale ona zacząła się ubierać ubrała się i jakby niby nic zeszła na dół do gości.

Gość gość
11.47 spełnienia najskrytszych marzeń

Gość gość
Mialem tak jak podg mame z innym bylem jak w transie blady jak trup slyszalem bicie serca pulsowanie w uszach i wzwud nieplanowany

Gość gość
gość dziś ładnie:)

Gość gość
Kiedyś mama poprosiła mnie żebym poszedł obudzić ciotke która u nas nocowala Wszedłem do pokoju gdzie spała i zobaczyłem że leży odkryta w koszuli nocnej bez majtek. Nogi miała lekko rozchylone że było widać wargi Na wzgorku miała tylko paseczek

Gość gość
Przeleciałem 20 lat starszą sąsiadkę, a potem spotkałem się z nią 3 lata.

Gość gość
miałam 18 lat i udało mi się podglądnąć 2 lata starszego kuzyna jak się kąpie pod prysznicem - miał sporego, zsunął sobie napletek, porządnie namydlił żołądź wymył a następnie zsunął z powrotem, tak, że miał "kiełbaskę". Pamiętam, że bardzo mi się podobało, że tak dba o higienę i wyobrażałam sobie, że mnie nadziewa na niego i masturbowałam się fantazjując, że to mi robi. Dwa dni później miałam okazję spróbować z nim jak jest na prawdę, dał się namówić i niestety rzeczywistość była gorsza bo jak się okazało ma przedwczesny wytrysk i spuścił się zanim we mnie wszedł ... szkoda. Ale nadal go lubię i nie wygadałam. Ma zresztą jakąś dziewczynę ale nie pytałam jak sobie radzi.