Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szokersie

Kurfa jestem w szoku. Wreszcie dziewczyna a tu taki numer. Sznurek i na drzewo

Polecane posty

Gość jestem w szokersie

Witam wszystkich. Chciałbym poradzić się Was w pewnej kwestii dot.relacji damsko-męskich. Nie będę tu udawał macho i powiem wprost, że należę do mężczyzn raczej nieśmiałych w stosunku do kobiet. Gdy miałem 29 lat pojechałem do prostytutki i był to mój pierwszy seks w życiu. Powiedziałem sobie, że nie chcę wchodzić w 30-stkę jako prawiczek. Dziewczyny też nigdy nie miałem. Nawet jeśli nawiązała się jakaś znajomość to kończyło się na niczym. Od jednej kiedyś usłyszałem, że jestem nudny. Zabolały mnie jej słowa ale mówiła prawdę. Jestem nudny. Po prostu nie wiem o czym rozmawiać kobietami. Jestem speszony i zapominam języka w gębię a jak już coś palnę to chyba lepiej żebym siedział cicho. Poznałem teraz kobietę. Ma 26 lat. Gdy się zorientowałem, że ona jest chętna zabujałem się w niej z miejsca i znowu zaczęło się moje zapominanie języka w gębie, znowu zapadały krępujące cisze między nami i tylko czekałem momentu, aż mi podziękuje za dalsze randkowanie. Jednak nic takiego nie nastąpiło. Za to wylądowała ze mną w łóżku. Seks nie należał do najdłuższych jak się domyślacie. Spuściłem się prawie natychmiast ale ona zaczekała aż mi znowu stanie. Po wszystkim myślałem, że ją rozczarowałem i że teraz to już mnie na pewno odstawi na bok a ona dalej się umawia i dalej się ze mną kocha. Zachodziłem w głowę o co tu chodzi. Przecież widzę, że nie jest we mnie zakochana. Bogaty też nie jestem. W łóżku nie powalam na kolana. Więc co? Przeraziła mnie nasza wspólna znajoma, która była z nią na studiach. Powiedziała mi w zaufaniu, że to tak naprawdę lesbijka i że leczy się mną tak jak się leczyła wcześniejszym chłopakiem i że specjalnie celuje w fajtłapów bo w razie czego z fajtłapą sobie łatwo poradzi. Jestem kurfa w szoku tak wielki jak nigdy w życiu

Gość gość
0/10 po stokroć

Szkoda mi ciebie :( Ja w sumie też nie jestem zbyt rozmowna i uważam to za zaletę. Mowa srebrem, milczenie złotem :D Lepiej ją rzuć, sam fakt że cię okłamała jest okropny, znajdziesz sobie kogoś lepszego.

Gość jestem w szokersie
Znajdę? Kiedy? Mam 30-stkę na karku to jest moja jedyna jak dotąd dziewczyna. Oczywiście naszła mnie myśl aby rzucić to w cholere a najlepiej zawiązać sobie sznurek na szyi i rzucić się z gałęzi gdzieś w lesie ale przecież wiem, że tego nie zrobię bo jestem takim życiowym fajtłapą, że nawet na to mnie nie stać. Tak samo nie stać mnie na zrezygnowanie z seksu z nią. Póki co daje mi. Chciałem porozmawiać z nią ale jeśli to prawda co mówi koleżanka to wszystko się wyda i stracę ją. Więc może lepiej udawać, że nic nie wiem?

Ja proponuję co innego. Zaznaczam słowo "proponuję". Pokaż że nie jesteś fajtłapą i ją rzuć. Trzeba się szanować, ja mam swoją dumę, a ty?

Gość gość
Hani a spotkasz się ze mną?:)

Gość gość
Jak już masz ją rzucić to chociaż przed tym powiedz jej ze dowiedziałeś się ze prawdopodobnie jest lesbijką. Jeśli to potwierdzi to z nią zerwij a jeśli zaprzeczy to powiedz że się w niej zakochałeś i chciałbyś z nią spędzić resztę życia i znów zobaczysz jak zareaguje. Wydaje mi sie że to dobra opcja ale na 100% nie jestem pewny bo mam 25 lat i jestem jeszcze prawiczkiem.

Gość gość
Moze jest po prostu bi. Ma z Toba jako facetem orgazmy?

Gość gość
A plote o jej lesbijstwie puścił pewnie ten, którego ona odrzucila? W takim prostackim akcie zemsty? Biseks nie może zniesc, że kobieta go nie chce ale chce innego, młodszego i biedniejszego? W dodatku uważa, za ma on piękne ciało, uśmiech i osobowość, która jej bardzo odpowiada?

Gość gość
Rodzina zauważyła że coś jest nie tak że faceci się nie kręcą więc szuka teraz przykrywki, weźmie ślub z frajerem fajtłapą który będzie się cieszył że niby ma kobietę i będzie szczęśliwy że zobaczy pipe raz na 3 miesiące a ona będzie wiecznie nocować u przyjaciółki

Gość gośćbledny
Zrobilbym dokl jak ty myslisz lepjej nic narazie niemuwic nic jrj otym moze jakes to bzdury tsmtej narazie jak ci siedsje i ma temo lubi to kozystasj jsk ci trajil sie tski traf kozystaj szlifoj swoj warsztat by byc coraz lepszy mozesz tylko baczniejszo uwage zwrucic na jej reskcje nieznam sie natym ale z tego co wiem trudno by bylo jej to ukryc msjo wstret do chlopa moze jest tska + - mozesz jobjeszcze uratowac i miec zonke!!!to co radzi hana stac na casanowych jak ci slepej kuze sietrafilo honor moxna schowac ns potem jak juz co daj czy jest dobra w luzku to mnje ciekawi?

Gość gośćbledny
Zrobilbym dokl jak ty myslisz lepjej nic narazie niemuwic nic jrj otym moze jakes to bzdury tsmtej narazie jak ci siedsje i ma temo lubi to kozystasj jsk ci trajil sie tski traf kozystaj szlifoj swoj warsztat by byc coraz lepszy mozesz tylko baczniejszo uwage zwrucic na jej reskcje nieznam sie natym ale z tego co wiem trudno by bylo jej to ukryc msjo wstret do chlopa moze jest tska + - mozesz jobjeszcze uratowac i miec zonke!!!to co radzi hana stac na casanowych jak ci slepej kuze sietrafilo honor moxna schowac ns potem jak juz co daj czy jest dobra w luzku to mnje ciekawi?

Prawda to podstawa każdego związku. Ja jak kiedyś z bojaźni nie powiedziałam chłopakowi o mojej niezdanej maturze, a on był bardzo zaangażowany w naukę od małego dziecka, to po dowiedzeniu się o tym rzucił mnie i niestety miał rację :(

Gość gość
ja dałbym 3/10