Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna całowała się na dyskotece z innym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość
Wydajesz się fajny, współczuję dziewczynie, że Cię straciła. Chciałabym mieć takiego chłopaka.

Gość gość
Spadam na rower, taka ładna pogoda. Zajrzę tutaj.

Gość gość
gość dziś A kiedykolwiek zachowałabyś się tak jak jego dziewczyna?

Gość gość
Pewnie nie, nie uznaję takich sytuacji i jestem tutaj za autorem i za tym, aby ją zostawił.

Gość gość
Ocho...swieta sie odezwala :D ciekawe dlaczego jestes sama? ;)

Gość gość
Autorze, pisz jak wygląda sytuacja.

Gość gość
Sytuacja wygląda tak jak wyglądała, ja się nie odzywam i ona prócz kilku smsów też nie, ale mi o to chodzi, bo gdyby mnie teraz zasypywała wiadomościami i tłumaczeniami dlaczego to zrobiła, to bym był zły jeszcze bardziej. bo jej argument to alkohol. Pogrążyła się tym smsem o moich kolegach, że szybko mi donoszą, to była żałosne.

Gość gość
Kobiety czasami są bezczelne.

Gość gość
Współczuję ci bo 3 lata to dużo i teraz wszystko na nowo. Bedzie dobrze ;)

Gość gość
i jak tam Autorze?

Gość gość
Widać,ze jeszcze dzieci jesteście. O takie pierdoły ludzie są zazdrośni, przecież dziurki mu nie dala.

Gość gość
Tak to jest jak się na dziewczynę bierze imprezowego pustaka bez mózgu , gdyby była inteligentna to by miała inne zainteresowania niż trzęsienie doopa po dyskotekach

Gość gość
Dziwne ja mam dziewczynę która nie chodzi na imprezy a już na pewno nie sama i takich problemów z nią nie mam ;) zamiast sobie brać na dziewczynę trzpiotke która wiecznie musi być na świeczniku weź sobie inteligenta ,która lubi czytać i ma ciekawe hobby , ps laski które chodzą na dyskietki nadają się tylko do pukania w kiblu, żony ani matki z takiej już nie będzie

Gość gość
Serio pozwalasz dziewczynie samej chodzić na imprezy ? Ona sama powinna mieć trochę instynktu samozachowawczego i wiedzieć że w zwiazku nie wypada , chodzisz z jakąś tepa dzida ,która wogole cię nie szanuje i mowie to jaki dziewczyna , a tym tekstem a alkoholem się pograzyla, bo po alkoholu wychodzi prawdziwy charakter człowieka więc to tak jakby się przyznała do bycia dziffka

Gość gość
Tak niech ci jeszcze na łeb wejdzie tą twoja "lejdi" to pewnie jedna z tych co bije się z ochroną na imprezach i mimo że ma chłopaka lubi jak się inni na nią gapia

Gość gość
Autorze, dziewczyna pisała?

Gość gość
Dlaczego taki wspaniały chłopak jak ty ugania się za taką "panną nikt " musimy ci otworzyć oczy że zaslugujesz na dużo lepsza dziewczynę niż taka która ma ciągoty do zdrady , skoro umiesz dac komuś swoje serce daj je jakiejś wrażliwej dobrej dziewczynie ,dla której będziesz całym światem a ona dla ciebie , zamiast szukać po dyskotekach zapisz się na jakiś fajny kurs albo kółko zainteresowań , poznasz jeszcze dobra kobietę , a o tamtej zapomnisz, bo wcale wiele warta nie była ,słuchaj ja zalana w trupa na domowce nie dałam się pocałować innemu , to o czymś świadczy ... świadczy o tym że miłość była tylko z twojej strony a nie jej

Gość gość
Nie jedna będzie jeszcze chciała z tobą być jak odkryje jakie masz dobre kochajace serce ,tylko nie dawaj go byle jakiej tepej dziewusze która na to nie zasłużyła , tak jak twoja była

Gość gość
Miałeś farta autorze. U mnie wyszło miesiąc po tym jak się oświadczyłem. To był dopiero wk.u.r.w :D Pamiętaj ludzie się nie zmieniają nie ważne czy to Mężczyzna czy Kobieta. Zaufanie w związku musi być owszem i nie ma co więzić drugiej osoby ale pijackie wypady do klubu z koleżankami to śmierdzi na kilometr zdradą a Ci co myślą inaczej są fraj.er.ami i prędzej czy później się o tym przekonają boleśnie. Ufaj ale kontroluj u mnie sprawdza się bardzo dobrze choć po 1,5 roku nie ma jeszcze oznak k*****iszcza to od czasu do czasu ją sprawdzę w taki sposób ze sama się nawet nie zorientuje ;) Trzeba na początku ustalić rozsądne granice a jak nie chce akceptować to NEXT ;)

Gość gość
Impreza w dzisiejszych czasach to synonim k******a. Szkoda że nie żyłem 30-40 lat temu. Może wtedy na imprezie dostałbym po mordzie ale za to była większa szansa poznać kogoś normalnego.

Gość gość
Nie chce cię straszyć ale z moich koleżanek żadna normalna nie chodzi na imprezy , same intelektualne i moralne odpady : / normalne koleżanki jeżdżą z chłopakami nad jezioro do parków rozrywki do kina ,a jeśli chodzi o życie towarzyskie to z koleżankami na kawę albo pizzę , wszystkie które chodzą na imprezy mają mniejsze lub większe akcje za uszami

Gość gość
I bym w życiu nie chciała faceta co się wyjezdzil parę lat po imprezach ,wolę miłego dobrego introwertylka , taki imprezowicz to ma kile hiva i traktuje kobiety przedmiotowo

Gość gość
Dokładnie. Poza tym na takich imprezach kręcą się różni "uwodziciele" którym "trudno się oprzeć". Jak dziewczyna lubi tańczyć i Cię kocha, mogłaby to z Tobą robić choćby w domu. Jeśli tak bardzo lubi kluby, mogła poprosić abyś poszedł z nią. Jak to było? Ona Ci zakomunikowała, że idzie na imprezę i Ty masz nie iść?

Gość gość
gość dziś A ile masz lat? :)

Gość gość
Pisała i dzwoniła. Spotkaliśmy się po pracy, ale ja powiedziałem, że dla mnie nie ma to najmniejszego sensu, aby kontynuować tę znajomość, straciłem do niej szacunek i sama myśl o tym pocałunku nie daje mi spokoju, więc nie ma po prostu sensu, aby w tym egzystować. Dla mnie nie ma różnicy, czy to pocałunek, czy seks - dotykał ją inny facet i to mnie wręcz obrzydza. Sam fakt jej łatwości skreślił ją w moich oczach. Tylko szkoda, że tego z serca tak łatwo nie idzie wyrzucić, jestem rozbity normalnie, nieświadomy dnia można powiedzieć, jestem bo jestem, ale w głowie tylko ten pocałunek. Szybko z tego nie wyjdę, za wiele dla mnie znaczyła. Nie chciałem w żaden sposób jej ograniczać, chciała wyjść z dziewczynami, to wyszła, ufałem. rzadko jej się to zdarzało, że gdzieś wyszła sama, więc ta nieszczęsna dyskoteka nie dała mi podejrzeń. Najgorsze że ona ma te pasję, czyta książki, sport, bieganie. Uwielbiałem ją za to i ciężko mi będzie bez niej. Nie jest pustą lalą, ale ten pocałunek zmienił całkowicie moje myślenie. Gdybym umiał to pewnie bym wybaczył, ale ja nie potrafię i tak jej dziś powiedziałem. Mało piszę tutaj, bo po prostu nie mam kiedy, staram się czytać wszystko. Pozdrawiam.

Gość gość
Mówiła, że będzie chciała iść z dziewczynami na dyskotekę na święta. U mnie była rodzina więc ok, nie miałem nic przeciwko. Chciałem spędzić czas z rodziną, bo np. chrzestny, którego widzę dwa razy w roku, fajnie tak posiedzieć, jak się długo kogoś nie widzi.

Gość gość
Ja mam 24 lata ona 26.

Gość gość
I jak zareagowała? Znasz te jej koleżanki? Co to za dziewczyny?

Gość gość
Skoro się pocalowala z innym i chodzi na dyskoteki bez ciebie to wybacz ale TO JEST PUSTA LALA , widocznie masz bardzo słabe kobiety w otoczeniu skoro ktoś kto czyta książki robi na tobie takie piorunujące wrażenie