Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzonaibojowa

Facetom którzy zdradzają powinni obcinać jaja i pindole kto jest za?

Polecane posty

Gość Zdradzonaibojowa

Trzy lata temu rozstałam się z facetem bo ten hooj mnie zdradzał. Jak widać dalej bardzo szczęśliwy, właśnie znalazł se nową doope jak to on określa. Współczuję tej dziewczynie, biedna taka w nim zakochana, a on se znalazł nową p****lalę. Takim powinno się jaja i pindole obcinać wstrętny zużyty fioot!!!!!!!

Gość gość_nauczycielka
Kobiety też zdradzają. Zdrady to i tak kropla w oceanach tego co złe ludzie mogą sobie zrobić - gorsze jest znęcanie np. psychiczne, ekonomiczne itd.

Gość gość
Ostatnio zaczela się pojawiać narracja ze seks to potrzeba fizjologiczna :o osobiście się z tym nie zgadzam i wielum ludziom tez to się nie podoba.Jednak taka narracja jeżeli będzie kontyunowana to za iles pokoleń może się tak stać.Dzis już istnieja swingersi cuckold jak i ci którzy sa w stalych związkach a przyzwalają sobie nawzajem na posiadanie dodatkowych partnerow.Pytanie gdzie to wszystko zmierza? :(

Gość Zdradzonaibojowa
My kobiety powinnyśmy zacząć traktować facetów identycznie jak oni nas traktują, używać, bawić się nimi, upokarzać, bić w imię Boże. Testosteron mózg im wyżera.

Gość gość
Ja się nie zgadzam. Ludzie powinni się dobierać odpowiednio. Uczciwy z uczciwym a świnia ze świnią. Niestety rzadko się tak dzieje i tu jest cały problem.

Gość gość
A kobietą zdradzającym i tym sypiającym z ciapackim elementem z UK powinno się po powrocie do PL zalewać cipki betonem.

Gość gość
Ja zawsze byłem i jestem wierny, a ludzi zdradzających traktuję jak gorszy sort. Same jesteście sobie winne bo szukacie przebojowych bad boyów. Dziwne, że ja jako facet potrafię z dużym prawdopodobieństwem oszacować, który facet ma naturę wiernego, a który będzie zdradzał... dziwne, że ja potrafię, a wy nie...

Gość gość
Jakie to uczucie byc tak kiepska kobieta ze facet musial szukać seksu poza domem.

Gość gość
12:14 Bo przebojowy facet, potrafi zapewnić lepsze życie, niż takie ciepłe kluchy.

Gość gość
najlepiej zwalac winę na kobietę a prawda jest taka ze pitola nie potraficie w gaciach utrzymac w ryzach:DD

Gość gość
dziś To nie narzekaj potem, że jesteś zdradzana.

Gość gość
dziś Same pi'zdami myślicie, grzmocicie się z ciapatymi i czarnuchami... macie renomę ku'rw europy, a sexturystyka w Polsce kwitnie... takie jesteście... ja osobiście się bardzo poważnie zastanowię nim z jakąś Polką postanowię sobie układać życie.

Gość gość
gość dziś koniotrzepie, mamusia wypuscila cie spod spodnicy? odciagnela od cycka?:D

Gość gość
Bo przebojowy facet, potrafi zapewnić lepsze życie, niż takie ciepłe kluchy x hehe. Szukacie ekstrawertyków, bo dostarczają wam emocji. Stąd też pełno lasek jest z przestępcami, z chłopakami z zaburzeniami. Emocje są dla was jak narkotyk. Spokój w domu to najgorsza kara. Od tego wam odpierdaaala i same prowokujecie kłótnie żeby tylko się coś działo. Emocje-dobre, złe bez różnicy, byle zarzucić:) jak narkoman.