Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze teksty, jakie usłyszałyście od facetów na randkach?

Polecane posty

Gość gość
nie szukam znajomości w necie, zresztą od niedawna jestem wdową. Zadzwonił do mnie znajomy z wycieczki do Izraela, że niby jest w pobliżu, dosłownie żebrał o spotkanie. Poszłam z nim na kawę, a on zaczął " wiem, że masz kasę, na pewno dostałaś z ubezpieczenia. Czy w takim razie możesz mi pożyczyć jakieś 15 tysi na remont mieszkania? ". Wstałam i wyszłam

Gość gość
Mój był z imprezy a nie z neta.

Gość Nina898989
Cholera :D to na jakich ułomów trafiacie? :D Ja miałam dwa związki, jeden w liceum, a potem drugi, który jest obecnie moim mężem. Jednak mieliśmy przerwę. Z jego winy, podrywał moją koleżankę. Gdy mieliśmy przerwę to nie żałowałam sobie. Chciałam aby każda randka była skończona seksem i cholera zawsze wypalało. Żaden z facetów nie był debilem, analfabetą itp. A żeby nie było nie jestem jakąś lux modelką, może i z buzi się mogę podobać, ale ogólnie jestem i zawsze byłam trochę przy kości.

Gość gość
żalisz sie czy chwalisz d/u/p/odajko?

Gość gość
Nina898989 dziś X Cyfry w twoim nicku to liczba zaliczonych?... Nie osmieszaj sie wiecej i nie zasmiecaj watku.

Gość Borzysława
Czy mogę u ciebie zrobić kupę? Wiem że tu niedaleko mieszkasz. To było na pierwszej randce. Tak mnie zastrzelił że o mało sama nie zrobiłam.

Gość gość
Tak można c*****o trafić. Lepiej się z kimś nie spotkać niż wysłuchiwać takich głupot.

Gość gość
lepiej obejrzeć sobie telenowele niż stracić wieczór z jakimś dupkiem, prymitywem i prostakiem :O

Gość gość
Czemu sie nie malujesz?

Gość gość
czy jestes dziś ogolona

Gość gość
To byla moja pierwsza randka, pamietam to jak dziś mielismy po 18lat, siedzielismy w parku na lawce i rozmawialismy o psach powiedziałam, ze mam pieska i zawsze jak wracam do domu to cieszy sie, ze wrocilam i merda ogonkiem. Usłyszałam tekst : JA TEZ MERDAM OGONKIEM ZA KAZDYM RAZEM JAK CIE WIDZE.

Gość gość
Wygladasz inaczej niż na zdjęciach, dalbym Ci 7 na 10. Na dzień dobry mnie podsumował :) było to.dla mnie przykre. Sama mogłabym z nim zacząć rozmowę. Cześć. Dla mnie jesteś 4 na 10. To co masz ochotę na kawę? A jak poszlam do toalety i się po coś wróciłam to siedział na komórce na portalu randkowym na którym się poznalismy. Przykro mi było.

Gość gość
20:35 Dlaczego nie wyszłaś po takim tekście? :O

Gość gość
'chodzisz w tych butach jakbyś była chora psychicznie' (potknęłam się na krzywym chodniku i próbowałam nie wdepnąć w psią kupę) 'nie oczekuj, że ci będę stawiać drinki jak twoje przydupasy których pewnie masz pełno' (gdy wchodziliśmy do knajpy)

Gość gość
dziś [20:41 do dziś tego nie wiem :) ale pewnie dlatego ze miałam w tamtym okresie niska samoocenę. Poza tym chyba chciałam pokazać że ma do siebie dystans i nie chciałam być niemila :) bylan głupia :) ale raz miałam gorsza randka z której już wyszlam. Otóż gadam z facetem i wyszło w temacie ze mąż zostawił mnie dla 20 latki a on na to., że się nie dziwi bo takie młode są fanie. . Po co w takim razie umówił się z 30 latka?

Gość gość
20:59 Już widzę jak ten cham ma tłum chętnych :D 20:57 Nie weszłabym z nim do knajpy.

Gość gość
Jak mnie odwoził do domu, przejeżdzaliśmy przez las a on nagle z tekstem „ jak masz ochote na przyjemność to zjade i zerżne twoją cipunie” zamurowało mnie.

Gość gość
Mi kiedys facet powiedzial-"okresl sie"-, pytam go co ma na mysli, a on mi na to-"czy masz swoje mieszkanie"-, odpowiedzialam, ze "nie, bo wynajmuje".Uslyszalam wtedy, ze "nie zaklikalo".

Gość gość
''specjalnie wybrałem ten lokal. Tyle się w nim dzieje, zawsze pełno ludzi. Dzięki temu Twoja uwaga jest rozproszona i nie skupiasz się tak bardzo na mnie i potrfisz składać nawet sensowne zdania. W sumie to nawet jesteś ładna ale na wyglądzia ja się nie skupiam. Są rzeczy ważniejsze. ;-)'' xxx Sama do dziś zastanawiam się czy naprawdę przeżyłam coś takiego jak spotkanie z tym narcyzem ;-) Inna sytuacja, inna osoba :'' Pokaż jaki masz język i zęby. Nie spotykam się z dziewczynami, któe mają biały osad na języku i diastemę. Nienawidzę tego!'' ;-)

Gość wrobelek2
jak bylam w liceum Pracowałam w Niemczech na ramie z grupą 20 Polakow i w wekendy razem imprezowalismy pryz piwku.I chlopak ktory mi sie poodbal zapytał mnie "to jak idziemy sie juz ****** czy dopijesz jeszcze piwo,bo wiesz gumki mam zawsze przy sobie jkaby co " :(

Gość gość
gość wczoraj Jak mnie odwoził do domu, przejeżdzaliśmy przez las a on nagle z tekstem „ jak masz ochote na przyjemność to zjade i zerżne twoją cipunie” zamurowało mnie. gggg hahaha, padłam :D no ale jak to sie skończyło?

Gość gość
a ten od osadu na jezyku to sam pokazał czy nie ma? dobrze że przeglądu zębów ci nie zrobił :D

Gość gość
11:09 I taki oto poziom prezentuje emigracja :O

Gość gość
Masakra :O

Gość gość
No, moim zdaniem też masakra. Dawajcie więcej :)

Gość gość
„Ilu miałaś partnerów sexualnych?” i „czy ładnie pachnie ci z cipki?” Na początku facet był małomówny, przed podaniem daniem głównym się upił i zaczął „cwaniakować” Wyszłam

Gość gość
Ro rozwiazlych kobiet porzadni mezczyzni nie zagaduja. Teraz zastanowcie sie jakie wy jestescie skoro tylko tacy do was ida.

Gość gość
22:49 Porządne kobiety same zagadują facetów? No wątpię hahahaha

Gość gość
Oni się maja za porządnych

Gość gość
gość wczoraj lecz się pacanie, ciebie i tak nikt nie zechce