Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze teksty, jakie usłyszałyście od facetów na randkach?

Polecane posty

Gość męski aniołek
nieźle zmyślacie te sytuacje, ale nie są one możliwe, macie bujną wyobraźnie za to, tyle przyznam

Gość gość
Wstydzisz się przyznać, że takie same teksty sadzisz? :P

Gość gość
Kilka z nich w życiu słyszałam.

Gość gość
A ja jestem facetem i też wiele idiotyzmow usłyszałem ale ja do tego podchodzę na luzie. Tekst sprzed 3 tygodni. Rozmowa przy piwie w pubie. " jesteś taki fajny, przystojny i dobrze mi się z Tobą rozmawia. Malo jest fakich facetow. Rzadko spotykam kogoś kto mi się podoba aż postanowiłam obniżyć poprzeczke" Najgorsze że nawet nie wiedziała gdzie popełniła fopa. I dobrze ze trafila na mega prwnego siebie faceta. :)

Gość gość
11:19 :))

Gość gość
Koleżanka kiedyś s**********a z randki jak facet chciał z nią spacerować godzinami po parku :O

Gość gość
"Opowiedz coś o sobie ale nie mów o pracy"

Gość gość
baby to są pustaki w 90%, tylko czekają na rozrywke ( sponsorowaną najlepiej )

Gość gość
03:06 Twoje siostry płacą za siebie? :D wątpię Każdy gnojek gołod***ec szuka kobiety, która będzie płacić za siebie a jego siostrę sponsoruje pół miasta, od niego zaczynając, przez jej faceta, ojca na jakichś przypadkowych sponsorach kończąc.

Gość gość
16:42 tak, masz racje, tylko gołodupce głoszą "mądrości", ze kobiety to skończone materialistki:D Facet z klasa i zaradny nigdy tak nie powie, umie sie dzielić, płacić na randkach:)

Gość gość
22:08 No tak, dla facetów z kasa to normalne, ze się gdzieś tę kobietę zabiera i za nią płaci. Biedni siedzą w domu i wylewają żale na kafeterii :D

Gość gość
Dużo tego było :D:D:D

Gość gość
przyszedl do ogrodka kawiarnianego prosto z pracy, w jaskrawozoltym kombinezonie i powiedzial dumnie: Widac mnie bylo juz z daleka! Smiac mi sie chcialo, facet mial do tego kombinezonu wygolony leb, brode po pas, kolczyki tunele i na rece wytatuowane imiona swoich trzech synow wraz z data urodzenia, obliczylam ze najstarszy byl wpadka z liceum.Nie tylko nieziemsko przystojny i szykownie ubrany, ale rowniez malo inteligentny, bez poczucia humoru ze swojej strony i zainteresowan

Gość gość
"Czy mozesz przyjsc prosto do Macdonalda i poszukac mnie tam gdzie te miejsca z boku?Nie chce sie pokazywac w tej galerii, bo moja dziewczyna czesto tu krazy"

Gość gość
Swietne. Moje -od facetow wydawaloby sie na tzw.poziomie: masz mieszkanie swoje a jaki metraz? Ile zarabiasz?/oczekiwanie ze zaplace za kolacje na ktora zaprosil, oczekiwanie, ze przyjade do niego taxi, albo wsiade w samolot iprzylece na drugi koniec PL-facet stosowal gierki z ksiazki "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy..." i myslal, ze jest taaaki yntelygentny..

Gość gość
dlaczego nie zalozylas spodnicy? +spoznianie sie, klamanie, na randce (w srodku dnia, w miescie) wreczony kwiatek -slonecznik i butelka wina (wiedzial ze pije rzadko), zaproszenie na wernisaż (po przybyciu na miejsce okazalo sie, ze to poprzedniego dnia bylo, a on "zapomnial")-to wszystko 1 osoba...eh.ze tez ja mialam cierpliwosc ;) na szczescie sie skonczylo..ufff:)

Gość gość
Ja się kiedyś spotkałam z gościem w plenerze, zaczęło mu burczec w brzuchu (po 5 min spotkania) ku mojemu zdziwieniu zaczął się napierdzielać po tym brzuchu z tekstem "nic mi nie jest, nie jestem głodny" ludzie przechodzili z oczami jak 5zl patrząc na niego, strasznie mi było wstyd. Więcej sie nie spotkaliśmy. Drugi po paru minutach spotkania zapytał : będziemy się całować? Nie wiem, może chciał się przygotować ;P

Gość gość
18:18 jestem kobieta i uważam, ze ta ta książka to żenada i stosowanie sie do rad z niej rowniez, ale facet działający wg tej marnej lektury?:D hahaha!

Gość gość
Tak.probowal zastosowac wszystkie "testy" jakie tam byly opisane. Ja przeczytalam akurat wczesniej te ksiazke :)wiesz moze zolza nie oddaje istoty,albo kobiety zle interpretuja. Glowne przesłanie jest takie, ze masz byc niezalezna (w tym finansowo)od faceta, sama siebie szanowac i lubic.i nie dac sie nikomu ponizac. A brak szacunku ze str.faceta skresla go...ale wtedy mnie rozbawil tymi probami..

Gość gość
Opowiadał, że ma zaparcia i wzdęcia, oraz jak bardzo przy tym cierpi ☺

Gość gość
Kobieta wyszła bo jestem trochę grubszy niż na zdjęciach :O

Gość gość
Zapytał czy umiem doić krowy. Tylko,że on żadnych krów nie miał

Gość gość
13:27 Wtf

Gość gość
ta książka jest bardzo dobra i wszystko co jest tam opisane to prawda, jak pozwoli się wejść sobie faceta na głowę i na to żeby sterował emocjami kobiety to już taka jest zagubiona. Najbardziej ciągnie facetów do kobiet które mają ich w du/pie i taka jest prawda wtedy każdy zachowuje się wzorowo

Gość gość
wiekszosc kobiet tu to kompletne pustaki ktore milcza na randce i nie umieja sie odezwac nedzne krowy

Gość gość
znalazł się obrońca świń

Gość gość
bo baby to sa tepaki do potegi, faceci przynajmniej sie odzywaja, na randce milcza jak zakute lby,

Gość gość
buhahaha xD Poluzuj gacie frajerku