Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze teksty, jakie usłyszałyście od facetów na randkach?

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze dajcie przykłady. Znając dzisiejszą młodzież to te opowieści chociaż wydawają sie fantastyczne mogą być prawdziwe . Gdyby one naprawde były prawdziwe zdarzenia to najlepszą randkę trzeba by nagrodzić nagrodą NOBLA

Gość gość
22:59 Napisz jeszcze raz, po polsku

Gość gość
Wersja dla prostaków bez wykształcenia : Piszta jeszcze o randkach . Taka tero młodzież źe to możliwe . Najlepsza opowieść zasługuje na nagrodę .

Gość gość
Jeśli nie rozumiesz prostego tekstu to nie dziwne źe nie możesz porozumieć sie na spotkaniu.

Gość gość
Tempota umysłowa 20 i 30 latków . Plaga naszych czasów .

Gość gość
nie chodzę na randki:(

Gość gość
Książek nie czytają. Prace kontrolne wydrukują gotowe . Spróbujmy zapytać młodzież co to jest . 1) Apostrofa ,2) Anafora 3) Apologia 4) Apokryf . 5 ) Absencja 6 ) Anagram 7) Amplituda 8) Agnostyk 9)Antonim 10) Antypody . 10 wyrazów wystarczy . Bez ściągania .

Gość gość
23:15 a ty jesteś starą koorwą i to pewnie tylko po liceum, haha, której nikt c****ja dawno nie włożył

Gość gość
Reakcja na wiadomość o zamachu "...no, nie bądźmy sentymentalni, co dzień coś wybucha"

Gość gość
stara dziady są najgłupsze , we łbie maja poprzestawianie

Gość gość
niktórzy zdecydowanie tak, ale ludzie w moim wieku i młodsi to już totalna katastrofa. Taka pustka w głowie, jakby tam coś wybuchło. 30 lat i tylko tym się może pochwalić, że może duźo wypić zanim się zrzyga i zaliczy zgona na imprezie ☺

Gość gość
15:34 hmmm, nie zgadnę dlaczego nikt cię na zaprasza na imprezy

Gość gość
ten temat swiadczy o tym ze facetki to puste krowy ktore milcza jak pustaki na randce

Gość gość
14:32 twoja stara to pusta krowa

Gość gość
jeb'ane pustaki, ciekawe czym facetki moga sie pochwalic? siedza cicho jak te mysze koscielne

Gość gość
no właśnie chyba lepiej milczeć i odejść niż palnąć tekst od jakiś "guru randkowych", poza tym ogólnie przyjęte jest, że to facet rozpoczyna rozmowę, najwyraźniej to przekonanie przekłada się też na randki

Gość gość
od razu podczas krotkiej rozmowy, czy mam dzieci.. pozniej o wspolnych dzieciach.. tyle mnie gosciu widzial.. bo nawet mnie nie zapytal o moje plany na przyszlosc..

Gość gość
chwalił się, jaki zarąbisty z niego imprezowicz. Tak się urządził, że zabrało go pogotowie

Gość gość
zapytał dlaczego nie ubieram się sexownie :O

Gość gość
gość 2018.04.10 22:08 No tak, dla facetów z kasa to normalne, ze się gdzieś tę kobietę zabiera i za nią płaci. Biedni siedzą w domu i wylewają żale na kafeterii smiech.gif >>> taaa... ci biedni kiedyś sponsorowali i tak zostali ogołoceni że teraz siedzą w domu, debile

Gość bierne nudne puste
gość wczoraj Ale dlaczego faceci muszą WSZYSTKO robić pierwsi? Zapraszać na randke, zagadywać, rozbawiać, płacić, to co wy baby robicie do cholery??? Siedzicie i mrugacie ślepiami jak jakieś egzotyczne papugi z wymalowanymi ryjami? CO WY ROBICIE???

Gość gość
01:50 Kobiety biegające za facetami mam za desperatki. To jest opinia większości kobiet. Swoją zostaw dla siebie. W ogóle po co się uzewnętrzniasz w tym temacie? To jest temat o głupawych tekstach na randkach. Pisać na temat.

Gość gość
Bo robienie wszystko jako pierwszy lub nawet jedyny ma na dłuższą metę więcej korzyści niż wad.

Gość gość
31 letni facet powiedział, że najważniejsze w życiu są imprezy, a on nie nadaje się do założenia rodziny, bo jest za młody i ma czas

Gość gość
gość wczoraj Mnie zniechęcił wręcz przeciwnym tekstem. Chłopak ma 24 lata, fajną pracę i powiedział, że już jest za stary na imprezy. Stwierdził zacytuję "teraz czas dla młodzieży"- takich 16-22 lata. Niech się bawią, wyszaleją. Później spotkałam się z nim tylko raz i nic więcej z tego nie wyszło.

Gość gość
Wiesz muszę natychmiast wyjść. Chcialem puścić bąka żeby nie przy tobie i chyba narobiłem w spodnie. Wybacz że nie siadam.

"""gość 2018.04.16 31 letni facet powiedział, że najważniejsze w życiu są imprezy, a on nie nadaje się do założenia rodziny, bo jest za młody i ma czas""" Mogło ci się to nie spodobać, ale co w tym głupiego?

Gość gość
A ile zarabiasz? Od kobiety.

Gość gość
Dzisiejsza młodzież jest naprawde niedorobiona . Taki cham niedokształcony nie miał o czym mówić bo w głowie pustka to mówił o własnym g*****e . To jest szok i porażka pokoleniowa .