Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ojciec mnie uderzył i się nademną znęca

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i jeszcze chodze do szkoły a On mi ciągle robi afere o to jaka ja jestem beznadziejna i sobie nie znajde roboty i nic nie umiem w domu zrobić.Dzisiaj mi zrobił aferę ,że jestem darmo zjadem i zaczął się głośno wydzierać potem powiedział,że mam nie siedzieć tylko zasuwać i krzyknął ,żebym się wynosiła i zaczął mnie okładać pięściami po boku potem dostałam w brzuch a najmocniej w ręke potem wylał na mnie wode,którą piłam dostałam w dwie ręce i po plecach i kazał mi to natychmiast posprzątać i popchnął mnie tak ,że znów uderzyłam się w rękę i upadłam i teraz nie mogę nią ruszać bo jest obita.Ostatnio jak miałam gorączke wpadł do mnie do pokoju i powiedział ,że w jego domu taka głupawa dziewucha i takie leniwe byle co i nieuk nie będzie siedzieć i ,że już teraz moge się pakować i ,że jak nie wezme się w garść ma mnie nie być w domu wyszapał mnie z łóżka (miałam wtedy gorączkę prawie 38 stopni) on mnie rzucił mocno o podłogę i uderzył mnie w brzuch .ręke miałam aż obitą i zwichniętą kość .Mamy nie ma w domu wraca dopiero o 23 albo później i nie wie co się dzieje .Ciężko mi ukrywać siniaki więc opuszczam szkołe i się ucze jak gdzieś wychodze i włócze się po dworzu .On mnie ciągle oblewa i czymś rzuca więc ,żeby tego nie słuchać zabieram siostre i wychodzimy na cały dzień.Tylko Babcia wie o tym często do niej przychodze i się jej zwierzam .Psa też bije boje się ,że coś mu zrobi i zabieram go ze sobą jest u Babci z Siostrą żeby jej też nic nie zrobił martwie się o nią .On zachowuje się jak psychopata i nie rozumie ,że źle postępuje mamę wyzywa od krowy ,świni ,sz*aty i mówił ,że też jest pasożytem jak ta g*wniara i kundel i nie będzie nas wszystkich utrzymywał i każdy ma sam zarabiać bo jak nie to nie zje .Ostatnio powiedział zamknij ten pysk do cholery bo ciebie w tym domu się o zdanie nie pyta podrapał mnie po plecach ,że aż mnie zabolały kości i to mocno i powiedział ,że nie dostane dzisiaj obiadu, leków ani kur... nic bo taka świnia nie zasługuje ,że mam zasuwać do pokoju i to już i nawet nie próbować wyjść zamnkął mnie na klucz i zasłonił okno i wszystko zabrał i powiedział ,że mam iść do spania i to już bo jak nie to jutro też będę siedzieć i mam więcej nie przyprowadzać tego kundla i najlepiej oddać do schroniska dlatego go zabrałam do Babci bo z takim chorym człowiekiem nie da się żyć .Nie wiem co mam zrobić i czy Babcia mnie przyjmie bo ma mało miejsca .Nie mam dokąd pójść Ciocia nie mieszka w Polsce i kiedyś bardzo często się z nią kłóciłam.Kiedy on mnie wyganiał z domu się poczułam jak pies i powiedział,że jego to g*wno obchodzi gdzie pójde dla niego mogę prawcować w cyrku albo zostać bezdomną albo iść pod latarnie bo tylko tam się takie życiowe niedołęgi nadają razem z Matką .Dodam ,że on pije ma specjalne miejsce do chowania alkoholu i pije wieczorem już jest tak pijany ,że śpi .Raz był w pracy ale wrócił tak pijany ,że go wywalil od razu z roboty .Modliłam się ,żeby usnął ,żeby napić się chociaż trochę wody tylko na to czekałam .Nie wiem co mam robić przez niego straciliśmy kontakt z całą rodziną.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować