Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mowia: wyszalej sie, zeby potem sie nie k***ic....

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mowia: wyszalej sie, zeby potem sie nie k***ic....

Gość gość
Nie wiem czemu ucielo post. wiec moj problem polega na tym ze mam te 20 pare lat i nie korzystam z zycia. Nawet najwieksze ciecie w mojej rodzinie (szare myszki) choc np nie imprezuja, to puszczaja sie na prawo i lewo.Mnie do tego nie ciagnie ,nawet sie tym brzydze. Nie uczestnicze w wyscigu szczurow, nie pracuje zeby komus zaimponowac i szybko 'dorobic sie', nie odbijam facetow na sile, nie podrywam tylko dlatego ze to dobra partia (a tak robia znajome). Nie walcze o nich. Marze o milosci odwzajemnionej i bezinteresownej, namietnej. Nie o kims kto bedzie na mnie patrzyl jak na zone, tylko jak na kobiete. Do tej pory nikt taki sie nie znalazl wiec moze maja racje , zeby sie wyszalec bo potem bedzie mnie ciagnelo ? chyba slabo siebie znam skoro o to pytam na forum ale moze jest tutaj ktos podobny do mnie ? Jak bylam mlodsza mialam w sobie sporo cech ekstrawertyka, obecnie bardziej introwertyka,nie wiem czy to jakas depresja czy po prostu sie zmienilam.

Gość gość1123
nie ma czegos takiego jak 'wyszalenie sie' jak ktos ma rozwiazly charakter, to bedzie taki do konca zycia moze sobie znalezc kogos w pewnym momencie, zakochac sie, ale po pewnym czasie stare nawyki wroca, zacznie korcic zeby sprobowac z kims innym zreszta czegos takiego nie da sie w sobie wyrobic, tj. z grzecznej stac sie niegrzeczna...ktos taki jest od urodzenia, wychowal sie w srodowisku gdzie taki rzeczy byly norma, to taki bedzie w Twoim przypadku po jedorazowej przygodzie po pijaku bedziesz miala najwyzej wyrzuty sumienia

Gość gość
Ja tez od zawszebylem spokojny. To nie znaczy chyba, ze jako 40 latek nagle zaczne jakies podboje, bo nie szalalem. Nic. Wychowano mnie na porzadnego. Reszte dokonalo sie samo. Tak ze teraz najwazniejsza jest praca i pieniadze. Zadna milosc, to tylko igranie ze swoimi uczuciami.

Gość gość
Autorko, jesteś ideałem kobiety dla większości mężczyzn pod tym względem. Sam chciałbym taką poznać. Tylko nie wiem czy Ty szukasz kogoś na forum... Niemniej możemy popisać jeśli chcesz :)