Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościu 12234

Kobieta zrywa a potem pyta się czy będę o nią walczyć

Polecane posty

Gość Gościu 12234

Witam mam 19 lat ona ma 17 zaczęliśmy sobie być nie dawno z 2tygodnie temu przez te 2tygodnie było naprawdę wspaniale cały czas widziałem jej uśmiech śmialiśmy się razem ze wszystkiego.. Jestem jej pierwszym chłopakiem ona jest moja 3 ale nigdy nie spotkałem się z czymś takim dlatego mam pytanie walczyć czy odpuścić? Teraz nie dawno właśnie napisała mi że nie czuje się w związku że odłożyła mnie na boczny tor po prostu mówi że obaraca się w wielu znajomych kolegach i dotychczas tak było że to tylko znajomi i dziwnie się czuje z tym ja jej powiedziałem że rozumiem i zaakceptowałem to co powiedziała i nie odzywałem się do końca dnia a ona na koniec dnia napisała mi i co teraz odpuścisz no wtf naprawdę pierwszy raz coś takiego miał ktoś tak może ktoś się wypowie przepraszam za błędy pisze na szybko pozdrawiam ^^

Gość gość
Niedojrzała kretynka. Zdecydowanie jej odpuść, bo jeszcze nie raz będzie miała taki odpał.

Gość gość
Pewnie z kolezankami ustalila, ze to konieczny test zwiazku:D Nastepnm bedzie wybaczanie zdrady:)

Gość gość
Ma dużo kolegów, achaaa...pewnie nie tylko Ty jej się podobasz. Zostaw ja, powiedz żeby spadała do swoich kolegów, sama nie wie czego chce, skoro po 2 tygodniach cos takiego ma miejsce

Gość gość
Hej. Zgadzam sie z wypowiedziami powyzej. Ta dziewczyna jest bardzo ale to bardzo niedojrzała emocjonalnie i baaaatdzo zapatrzona w siebie,potrzebuje adoracji,dowartosciowania...zrywa z toba -tak twierdzi,ale zebys nie zrozumial tego zbyt doslownie...daje ci szanse abys o nia walczyl?????mozliwe ze "skonsultowała" to kolezankami tak madrymi jak ona,poza tym ona chce toba manipulowac,a to czyste zło. Ja bym jej odpisała ,ze zachowuje sie dziecinnie i nie szanuje ludzi. Ty szanujesz wolnosc i zdanie innych i to jej rowniez dotyczy! Nie rozumiesz jej zachowania...jest nie fair wobec ciebie,kaze ci walczyc...z mostu masz sie rzucic?Ty o nia walczysz,dlatego oczekujesz przeprosin i szczerej rozmowy,tylko wtedy ta relacja ma sens. Manipulowac soba nie pozwolisz.....i cisza,zobaczysz co zrobi.

Gość gość
9:51 - dobry pomysł, pokazać kretynce jak to smakuje i przywalic jej własna bronią. Autorze, szanuj się, bo bez tego nikt Cie szanować nie bedzie.

Gość gość
Debile to bardzo młoda dziewucha , ma prawo tak robić a wy sklejcie mordy bo chłopak powinien walczyć

Gość gość
Haha haha haaaahahahaaaa...

Gość gość
23 lata i ciagle ma nasrane we łbie, debilko? Chłopak ma19 a dojrzalszy od niej. Wez sie puknij, chyba sama jestes tak samo głupia jak ona.

Gość Gościu 12234
Czyli pozostaje szczera rozmowa dziś odpada bo ma przeprowadzkę ale myśle że jutro złoże jej wizytę wiem że w ten dzień ona była z koleżanka u siebie w domu na 100% bo mi pisała jak wracałem ze szkoły

Gość gość
Żadnych rozmów, to niedojrzała psychicznie psychopatka która się lubi bawić uczuciami innych, daj sobie spokój bo cię wykończy, wprowadzanie emocji w związek to będzie jej ulubione zajęcie.

Gość Gościu 12234
Dodam jeszcze że ona ma teraz okres i nie wiem czy nie poczekać aż jej się skończy bo wiecie himerki itd nie chce jej stracić jest naprawdę wartościowa ale nie dojzala bo jestem jej pierwszym facetem ale też nie chce na sile nic

Gość Gościu 12234
Mimo to chce spróbować tylko na swoich zasadach i albo się ich będzie trzymać albo po prostu odpuszczę tylko muszę zebrać myśli i jutro jakoś z nią porozmawiać

Gość gość
Teraz okres, potem fazy księżyca, następnie co bedzie wytłumaczeniem? Wizyta Biebera w Kanadzie? Bardzo wartościowa bo ma w doopie Twoje uczucia? Pipa jesteś i tyle.

Gość gość
11:47 Związek oparty na zasadach jednej strony nie wyjdzie. Związek to kompromis. Liczą się obydwie strony. Zależy Ci na niej?

Gość gość
Twoje zasady? Musiałbyś je mieć:D Laska owinęła Cie wokół palca i bedziesz tańczył na sznureczku.

Gość gość
To ona jest od ustalania zasad, nie Ty. Dziewczyna liczyła na jakąś reakcje a usłyszała tylko, że ja rozumiesz. Szkoda mi jej, że Cię wybrała.

Gość Gościu 12234
Gość w d***e mam twoje zdanie chce spróbować jeżeli nie masz nic do powiedzenia prócz tego jaką to ja c**a jestem to już nie pisz nic Ok? Czekam na kogoś kto mi pomoże a nie mi dojdzie jaki to ja jestem dziękuje

Gość gość
11:58 No stało się.

Gość gość
Ona ustala zasady, stało się jak stało, widocznie nie zauważałeś jej i jej potrzeb w związku.

Gość Gościu 12234
Po prostu z nią porozmawiam zależy mi na niej i chce jakoś ja odzyskać ale nie będę tego robić za wszelka cenę

Gość gość
11:58 jeśli w doopie masz czyjeś zdanie to po c****j tu piszesz, pajacu? Szkoda ze nie jestes taki stanowczy dla laski o dwa lata młodszej, ale ty jestes mocny tylko w gębie, a i to tylko w necie:P

Gość Gościu 12234
Twoja wypowiedź jest po prostu zbędna tak uważam i mam do tego prawo a pisząc takie rzeczy tylko pokazujesz jaki masz poziom..

Gość gość
Ci/pa jesteś i tyle, w przyszłości będziesz typowym przykładem pantoflarza.

Gość gość
Olej kretynkę.

Gość gość
Napisz do niej wiadomosc ze chcesz sie spitkac i pogadac i zaczekaj na jej reakcje gdy od razu do niej pojdziesz stawiasz siebie na przegranej pozycji...ona moze sie wtedy latwo od rozmowy wywinac ...nie ma czasu moment nie wlasciwy ...i to TY CHCESZ ROZMAWIAC PRZYSZLES I CHCESZ ...w ten sposob zwalniasz ja od wszelkiej odpowiedzialnosci!!!Dzialasz wg jej reguł podporzadkowujesz sie ....i pzez to przegrasz.....kobieta jest w stanie kochac tylko faceta ktorego szanuje i ktory ja fascynuje,ktory ma wlasne zdanie!!!Proszac zyskasz wzgarde ...a co najwyzej litosc!!!

to jest znowu ten sam młotek, który dorabia różne wymyślone historie do tego, że nim baba pomiata. za każdym razem się wypłakuje na kafe, ale od swojej niuni odejść nie może :D a jak mu ktoś napisze że niunia jest tępa jak trzonek od siekiery, to się obraża :P ignorujcie go po prostu.

Gość gość
12:37 - ale głupoty. A autor zamiast tracić czas na zastanawianie się co zrobić, powinien znaleźć sobie 4 dziewczynę.

Gość Gościu 12234
Macie racje odpuszczam dzięki zamykam temat

Gość Gościu 12234
Dziś napisała mi po tej przerwie że potrzebuje czasu o co jej chodzi????