Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szansę na prawdziwą miłość po rozwodzie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem młodą mamą dwójki małych dzieci. Jak myslicie, czy po rozwodzie mam szansę znaleźć fajnego faceta no i przede wszystkim szczerze się zakochać z wzajemnością?

Gość gość
Zaraz na ciebie naskoczy buractwo

Gość gość
Masz wszystko zależy od szczęścia

Gość gość
Masz szansę na jakiegoś rozwodnika z dziećmi. O kawalerze raczej trzeba zapomnieć :)

Gość gość
Na kawalera też ma szansę

Gość gość
Moja koleżanka miała męża kata rozwiodla się mając dwójkę dzieci, mając 40lat poznała faceta 8lat młodszego, z tego co wiem to są szczęśliwi ON KAWALER. Bardzo dobrze zarabia. Ona kiepsko (staże) Wszystko zależy od szczęścia.

Gość gość
Tak myślę, że nawet jeśli mam szansę ułożyć sobie życie z kimś innym to ogólnie będzie ciężko mi kogoś poznać bo stale opiekuje się dziećmi, a na spacerze itp. to raczej marne szanse he

Gość gość
ma szanse sam znam takiego jednego dewianta gosciu calkiem przystojny tez kolo 10 lat mlodszy kawaler i wzial sobie 10 lat starsza pulchna z dzieckiem :) ona w sumie zarabiala grosze ale w maire robotna on podobnie. Do dzisiaj nie potrafie jego zrozumiec. Hmmm a czy w druga strone znam podobne zwiazki to tylko jak facet jest super przystojny. To tak.

Gość gość
PSSkup się na dzieciach, to one powinny być dla Ciebie najważniejsze a nie jakiś y fagas.

Gość gość
A po ci Ci facet? Nie możesz żyć dla siebie i dzieci? I podejść do tego pojawi się ktoś to pojawi a nie to nie. To całkiem fajna sprawa żyć dla siebie, robisz co Ci się podoba.

Gość gość
Masz szanse dlaczego by nie? Tylko nie wiem czy nie powinnaś się skupić na dzieciach zwłaszcza małych.Moja siostra po rozwodzie miała dwie córki jedna 7 druga 5 lat,poznała faceta 5 lat młodszego i jak to na początku motyle w brzuchu,randki,skupiała się bardzo na tym,dzieci w domu z dziadkami,wzięła z nim ślub cywilny,dziewczyny już nastolatki maja do niej żal nie skupiała się na nich kiedy miało tak być,maja taka sobie relacje,ona już po rozwodzie bo facet nie dorósł a wcale do życia z kobieta z bagażem.Kazdy ma prawo do szczęścia ale najpierw są dzieci,wychowanie

Gość gość
Jak dlugo po rozwodzie jestes?

Gość gość
Uważam że nie można tylko skupiać się na dzieciach ... po pierwsze dlatego że szczęśliwa mama to szczęśliwe dzieci a po drugie z facetem u boku życie jest po prostu łatwiejsze. Zawsze jest z kim pogadać miło spędzać czas a i wychowywanie dzieci we dwójkę jest łatwiejsze... Ja jestem kilka miesięcy po rozstaniu z mężem i nie zamykam się na nowe znajomości bo samotność nie jest dla mnie . Myślę że warto szukać szczęścia .

Gość gość
20:18 a wiesz ilu zbokow czyha na samotne matki? Łatwy cel... Autorko bardzo dobrze Ci tutaj piszą, skup się na dzieciach a nie na facecie. Który jak widać wczoraj był dzisiaj już go nie ma.

Gość gość
Dzieci są dla mnie najważniejsze i zawsze będę chciała dla nich jak najlepiej.. Ale czy to takie dziwne że jako kobieta chciałabym być kochana przez jakiegoś faceta... ? Szczerze to jeszcze się nie rozwiodlam tylko planuje :-( po prostu nie chce być sama... stąd mój wątek tu na forum..

Gość gość
Moze nie bedzie łatwo znaleźć kogoś sensownego ale myślę że warto szukać

Gość gość
Lo matko,jeszcze się nie rozwiodlas a już planujesz by cie jakiś inny facio kochal? Weź ty najpierw pokochaj siebie.

Gość gość
20'18 a po facetowi rozwodka z dziecmi jak tyle wolnych panien obok?

Gość gość
Ja jestem z malej miejscowosci i odeszlam od meza zdradzacza. Mamy corke. Przykre jest to jak jestem teraz oceniana przez innych. Rozwodkom i pannom z dziecmi sa doklejane takie latki, ze sie w pale nie miesci. Z reszta jak poczytacie wiecej kafe to sie tez dowiecie. Do samotnych kobiet, spragnionych uczucia czesto ciagna podejrzane typy, dlatego trzeba przede wszystkim zadbac o siebie zeby trzezwo patrzec na swiat.

Gość gość
Jak widać po wpisie wyżej szczęśliwa mama to nie zawsze szczęśliwe dzieci. Ja wyznaje zasade: dzieci będą zawsze moje facet niekoniecznie co zresztą sprawdziło mi się w życiu. Owszem można porandkowac ,coś poprobowac z facetem ale nic kosztem dzieci, one powinny być najważniejsze żeby mieć z nimi dobre relacje całe życie. A facet? Dziś jest a jutro go może nie być dlatego powinien być tylko dodatkiem w życiu.

Gość gość
O tak, i oszustów pełno. Trzeba uważać i na dystans trzymać.

Gość gość
No ta odpowiedz, ze nie chcesz byc sama - lepiej zmien myślenie, bo sie obawiam, ze dzieci zejdą na dalszy plan, bo będziesz tak bardzo szukac, a co gorsze - przytulisz jakiegoś "misia" co ci bedzie dziećmi poniewierał:-/ mało to takich historii? Pamiętaj, ze dzieci to twoja krew, a facet to tylko obcy człowiek.

Gość gość
facet to tylko dodatek do zycia.

Gość gość
20:36 tutaj najczesciej samotna mama jest oceniania jako cwaniara szukająca jelenia, zeby utrzymywał ja i jej dziecko:-/

Gość gość
Moze masz jakies nierealne wyobrazenie o zwiazku, zle sie czujesz w obecnym malzenstwie i wydaje Ci sie, ze nowa milosc Cie wybawi? Skoro jeszcze masz meza, to dobrze sie kobieto zastanow gdzie jest problem

Gość gość
Jak ma czekać aż dzieci odchowa to zostanie sama do końca życia. Dzieci pójdą w świat a ona będzie zgorzkniałą staruszką. Jasne, że nie należy stawiać faceta ponad dzieci, ale można mieć i dzieci i nowego partnera czy drugiego męża. Wiele kobiet łączy to z powodzeniem, więc dlaczego nie autorka. Moja mama poświęciła się wychowaniu ,mnie, bo babcia tak jej wmawiała, po co ma szukać chłopa jak ma dziecko. W efekcie teraz jest sama, dziadkowie nie żyją, a ja mam wyrzuty sumienia, że wyprowadziłam się i nie mogę jej tak często odwiedzać. A gdyby mama nie słuchała babci, to moze miałaby teraz męża, a ja rodzeństwo :)

Gość gość
gość dziś To jeszcze mozna przelknac, jak kobieta jest niezalezna finansowo i sobie radzi, to taka ocena nie ma znaczenia. Znacznie gorzej jest z kwestia seksu. Samotne mamy sa uwazane za mega latwe, podobno nie maja zadnych oporow, takie najlatwiej miec na raz.

Gość gość
jak wychowa dzieci to bedzie mocno 40 chyba nawet najwiekszy dewiatn nie chcialby miec juz jakies takiej podstarzalej baby. Choc faceci sa dziwni i moze jakis czubek sie trafi malo to teraz jest desperatow? Jak juz sie trafi to pewnie z imlosci bo kto normalny chcialby taka raszple.

Gość gość
Po co komu dzieciata rozwodka,gdy wokół pelno młodych wolnych panien? Bądzcie realistkami. Poza tym jesteście "swiezynki " porozwodowe latwym lupem ,bo spragnione uczuc lecicie jak cmy do swoatła i wierzycie w słowa,obietnice,mrzonki a tu o seksik i romans najczęściej idzie....

Gość gość
Samotne mamy sa uwazane za mega latwe, podobno nie maja zadnych oporow, takie najlatwiej miec na raz. X Ale chrzanienie . Znam rozwodki z mojego poprzedniego miejsca zamieszkania i sa b.ostrozne . Wrecz odrzucaja facetow , bo maja przykre doswiadczenia . Fatwe to sa disco panny i studentki co maja sposorow . Dla twojej wiadomisci 30 % studentek utrzymuje sie ze sponsoringu . Potwierdzone ze studenckiego zrodla .