Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szansę na prawdziwą miłość po rozwodzie?

Polecane posty

Gość gość
Moja koleżanka była bezdzietną mężatką , miała 28 lat jak się rozwiedli z mężem. On od razu znalazł sobie pannę z dzieckiem . Minęło 10 lat j koleżanka nadal bezdzietna i samotna, a tamci dalej razem. Także ja myślę, że oczywiście masz szansę na miłość i porządnego faceta tylko trzeba się liczyć z tym, że będzie również miał swój bagaż. Możesz też spotkać młodszego ale dojrzałego fajnego mężczyznę , kto to wie. Dzieci są najważniejsze ale o też sobie nie można zapominać.

Gość gość
młodszy ? i niby dojrzały? i z ta, dwojka dzieci ?! ....

Gość gość
21'25 ale rozwódki nie trzena sponsorować wiec jest tansza niż studentka he he.

Gość gość
Samotne mamy sa uwazane za mega latwe, podobno nie maja zadnych oporow, takie najlatwiej miec na raz. X Ale chrzanienie . Znam rozwodki z mojego poprzedniego miejsca zamieszkania i sa b.ostrozne . Wrecz odrzucaja facetow , bo maja przykre doswiadczenia . Fatwe to sa disco panny i studentki co maja sposorow . Dla twojej wiadomisci 30 % studentek utrzymuje sie ze sponsoringu . Potwierdzone ze studenckiego zrodla . X Tylko strescilam wypowiedzi (facetow?)z Kafe

Gość gość
20:46 no nie tak do końca Twoja mama została sama bo jednak jesteś Ty. To że nie mieszkasz z nią i nie często się z nią widzisz to nie znaczy że ona została calkiem sama. Jednak ma Ciebie gdzieś tam i w razie czego może na Ciebie liczyć. Nigdy nie wiesz czy Twoja mama byłaby dzisiaj z tym partnerem z którym związałaby się. Mogłaby się już z nim rozejść, mógłby okazać się jej dreczycielem, albo mógłby umrzeć. Tego się nie przewidzi, może nie wyszła na tym aż tak zle.