Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić, żeby kobiety o mnie zabiegały?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, uważam ze jestem przystojny 188 cm, 90 kg, 43 z bicepsie, lekki zadbany zarost, regularnie siłownia i basen, do tego dwa razy w tygodniu solarium oraz co 3 tygodnie fryzjer. Ubieram się w najlepszych markach modowych typu tommy hilfiger, ralph lauren, hugo boss. Chciałbym aby to kobiety o mnie zabiegaly i podrywały. Jak to zrobić, czego jeszcze mi brakuje?

Gość gość
Osobowości? Jest jak magnes, spojrzenie ja wyraża, seksapilu nieuswiadomionego, jest bardzo pociągający, to wszystko plus piękne ciało czyni mężczyznę och i ach bardzo:)

Gość gość
Obraczki?

Gość gość
gość dziś Popieram! Co z tego, ze ubierasz sie w najlepsze marki jak osobowosci brak. Lubie dobrze ubranych facetow, ale jak widze kolesi z logiem tommiego albo ralpha na pol tshirtu to od razu mnie to odrzuca. Dodam, ze nie sa to najlepsze marki modowe!! Fakt w centrach handlowych moze i najdrozsze... Chcesz dobre markowe ciuchy? Przejedz sie np do Wloch na zakupy, tam moze i logo nie bedzie tak widoczne jak w przypadku ww, ale jakosciowo nie ma co porownywac :)

Gość gość
Zapomnialam dodac: solarium to wiocha!!!!