Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie mnie wyklnęli bo nie daje dziecka do komuni

Polecane posty

Gość gość
robisz dziecku krzywdę, w dodatku oboje jesteście wierzący a przecież wiara i KK to dwie różne rzeczy. Mi nikt tego nie musiał tłumaczyć sama mam mózg i go używam

Gość gość
No i nie dziwie się ze ludzie was wytknęli no i dzięki takim rodzicom wasze biedne dziecko jest wytykane i wyśmiewane w szkole.Brawo

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o wyśmiewanie.. choć też, bo w tym wieku ciężko jest walczyć z paradygmatami głównego kościoła w państwie..:O Natomiast dziecko będzie pozbawione wiele pięknych doświadczeń, związanych z duchowością albo przynajmniej z jej namiastką tu na ziemi.. w tym wieku (8-9 lat) może zapewnić to tylko religia.

Gość gość
No witamy w Polsce. Dziecko 8letnie nie jest jeszcze niczego świadome, a komunia powinna być świadomą decyzja dziecka, nie rodziców. Jak dla mnie minimum 13, 14 lat. Lej na nich ciepłym moczem i dziecka ucz tego samego

Gość gość
a skad ta pewnosc ze jestesmy wierzacy? autorka.

Gość gość
gość 2018.04.09 Przykre i zenujace, ze ten kraj wrocil do sredniowiecza. I nie wazne, ile ta sekta zwana...... > Ten kraj nie wrócił do średniowiecza tylko nigdy z niego nie wyszedł, mentalność narodu jest tragiczna

Gość gość
gość 2018.04.09 robisz dziecku krzywdę, w dodatku oboje jesteście wierzący a przecież wiara i KK to dwie różne rzeczy. Mi nikt tego nie musiał tłumaczyć sama mam mózg i go używam Zgłoś Po hooj ją namawiasz do robienia tego co ty i reszta tępego bydła naokoło?

Gość gość
gość 2018.04.09 W tym wszystkim szkoda najbardziej dziecka bo beda mu dogadywac. Zgłoś a niech mu dogadują, życie nie jest usłane różami, niech się przyzwyczaji do tego że ludzie to kur*wy

Gość gość
gość 2018.04.09 No i nie dziwie się ze ludzie was wytknęli no i dzięki takim rodzicom wasze biedne dziecko jest wytykane i wyśmiewane w szkole.Brawo >>> Tylko w Polandeszu takie sytuacje bo to średniowieczny kraj z bydłem pospolitym bezmózgowców

Gość kukiełki na sznurkach
niewidzialna ręka kleru wami steruje jak się steruje autem zdalnie sterowanym

Gość gość
p/i/e/r/d/o/l/i/c/i/e Hipolicie ☺ Jesteś z jakiegoś z/a/d/u/p/i/a, gdzie wszyscy są katolikami? To masz pecha. Ewangelicy mają komunię w 7 klasie i też się ich obśmiewa i wytyka? Bez przesady. W szkole są dzieci różnych wyznań

Gość gość
średniowiecze było lepiej niż w oświeceniu to nie trafione porównanie W niebie ciało będzie mieć udział w chwale i szczęściu duszy, ale by było zdolne zażywać takich rozkoszy, musi przejść przez próbę ogniową. Ja sam przeprowadzam przez nią. Taki cel mają choroby, którymi doświadczam ukochanych moichń do tego celu ma służyć praca lub umartwienie. Gdybyś była nie podjęła dla Mnie dobrowolnie umartwień fizycznych, byłbym cię doświadczał cierpieniem z chorób płynącym. Uprzedziłaś Mnie.Bo kogo miłuje Pan, tego karze, chłoszcze zaś każdego, którego za syna przyjmuje»(Hbr 12, 6)

Gość gość
a tutaj marcin zielinski uzdrawia w imie jezusa https://www.youtube.com/watch?v=1G7N7sj-tTE Ojciec, widząc że jego nieroztropne dziecię idzie tam, gdzie grozi mu niebezpieczeństwo, stara się złemu zaradzić. Upomina łagodnie, przedstawia zgubę, a gdy to nie pomaga, używa gróźb i kary, a gdy dziecko nieposłuszne wbrew wszelkim staraniom i zabiegom ojca idzie zatonąć, ojciec i wtedy rzuca się na ratunek, zwołuje innych na pomoc, własnym oddechem chciałby mu przywrócić życie. Tak czyni Jezus. Z niewypowiedzianą łagodnością i słodyczą napomina. Używa jednak niekiedy ostrych nakazów czy zakazów. A gdy dusza, mimo wszystko, idzie na własną zgubę -i wtedy Jezus idzie za nią. Idzie aż na dno topieliska. Wyciąga duchowego trupa, zniekształconego do tego stopnia, że trudno dopatrzyć się w nim rysów nawet ludzkich - i z miłością tuli do swojego Serca, pragnąc rozgrzać własnym żarem zlodowaciałą duszę, chcąc własnym życiem ożywić to, co zamarło. Cieszy się Jezus, gdy w tej pracy chce Mu ktoś dopomóc, gdy znajdzie przy Nim dusza, która się ofiaruje na wszystko, byle tylko tej duszy przywrócić życie przez Jezusa

Gość gość
najbardziej tragikomiczne jest to ze wyklneli cie ludzie ktorzy przyjmuja "boga" co niedizele w trakcie mszy "swietej" dzieci ktore beda obrazac twoje dzieci to wlasnie te ktore potrafia napieradalas te wierszyki bez zajakniecia nie ma chyba barddziej zacietrzewionej i zawistnej grupy co nasi "kochani polscy katolicy" ludzie opamietajcie sie

Gość gość
już na nich w piekle czekają ☺