Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki 40letnie, dlaczego tak nienawistnie patrzycie na 20paroletnie matki??

Polecane posty

Gość gość
Tak autorko! Masz rację! To ja paczyłam na ciebie z zawiścią i zazdrością! paczyłam i napaczeć sie nie mogłam, bo ty jesteś taka pienkna i mondra, a ja już jestem stara i nic mi nie zostało jak tylko paczeń na ciebie i podziwiac twą pienkną twarz, twe ślniące włosy, twe zgrabne ciało! o ja nieszczęśna! teraz przez czy dni oka nie zmrużę, bo bendem mysleć o tobie żeś cud nad cudy i bende se wyobrażać że ty to ja i że ty mi zawiścisz! ha! Tak zrobie!

Gość gość
Wow, ale się 40letnie paskudy bronią ha ha. Uuu 28 lat to nie młodość, ale 26 lat do rodzenia to gówniara. No tak! Tak tutaj piszecie hipokrytki wstrętne. Jak same miałyście po 22 lata, to patrzyłyście na ciąże 40latek jak na kosmiczne zjawisko, a teraz to dla was normalne, bo same zachodzicie tak w ciąże? Co do pewności, że te dwie w klubiku były po 40stce. No sorry, ale jak wyglądały na po 40stce, to chyba te 40ści miały. Przecież same piszecie, że 40stka, na 30 nigdy nie wygląda. :P A w drugą stronę no cóż... takie sterane, zniszczone, raczej do takich klubików nie chodzą.

Gość gość
gość dziś Ale kutafon smiech.gif Pewnie matka cie urodziła w wieku 20 lat i stąd frustracja na te gowniare oczko.gif To jest dzieciak a ty frajer.Dorosla ale bardzo młoda i może krzywo pisze ale ma rację usmiech.gif A Ty S********j stary gamoniu o proszę i jakaś chamka też już przyleciała....

Gość gość
Wow, ale się 40letnie paskudy bronią ha ha. Uuu 28 lat to nie młodość, ale 26 lat do rodzenia to gówniara. No tak! Tak tutaj piszecie hipokrytki wstrętne. dlaczego 40-letnie paskudy, mało masz tu tematów założonych przez facetów, ze 30-ka to stara egoistyczna i smierdząca rura ze zmarchami , próchnem sypiacym sie z .d..., której nikt by nie chciał puknąć

Gość gość
18:58 Nie zablysnelas niestety. I nie, nie wiem o czym mówisz, kto by się polapal w bredzeniu schizofreniczki :) Odczuwam jednak duża satysfakcję, że tak cię poruszył mój post na twój temat, że aż musiałaś dwa razy (nieudolnie) podrabiac mój styl wypowiedzi w tamtym poście :) Dobrze, że tak cię to ruszyło że aż tak się Produkujesz. Twoje wypowiedzi poczytałam pobieżnie i nawet szkoda mi oczu na to, więc czytałam tylko początek i koniec. Ty i tobie podobne to zwykła kurzyna, poziom żenujący, dziobem toto klapie w internecie i tylko tyle dziś zrobiła. Jak tak czytam to prochno to dochodzę do wniosku, że starość nie radość.

Gość gość
18:58 "myślisz że patrzą tak ROWNIESZ" i wszystko jasne. Zajrzyj czasem do słownika, bo oczy krwawia. Cud że znasz te kilka państw świata, ale o zlokalizowanie ich na mapie raczej cię nie podejrzewam, gdyż jak już sugerowałam, masz inteligencję wielkości rozmiaru buta. Nie pozdrawiam, absolutnie :)

Gość gość
Ja urodziłam pierwsze dziecko mając 38 lat, drugie 40. Teraz mam 45 lat. Nie żałuję absolutnie późnego macierzyństwa. Jak wspominam siebie w wieku 20-paru lat to cieszę się, że nie wpadłam, bo kompletnie nie nadawałam się wtedy na matkę. A tak wyszalałam się, dojrzałam, mam inne myślenie, cierpliwość do dzieci. Mam też więcej życiowej wiedzy, co przydaje się w wychowaniu. I mam też takie koleżanki, które młodo urodziły i teraz mają nastolatków i przeżywają niby drugą młodość biegając na dyskoteki ze znajomymi swoich dzieci. Cóż, ja jednak wolałam szaleć za młodu, a teraz wreszcie mam czas dla dzieci i nie mam poczucia, że coś mi ucieka, że młodość mi mija w pieluchach. A i też finansowo dobrze stoimy z mężem, bo niestety z bogatej rodziny nie pochodzę i w wieku 20 lat byłam biedna jak mysz kościelna, dopiero po 30-stce zaczęłam zarabiać jakieś porządne pieniądze, także mogłam sobie pozwolić na prawie 5 lat w domu z dziećmi. Teraz znowu pracuję, dzieci rosną a ja jestem spełnioną żoną i matką.

Gość gość
A tak wyszalałam się, dojrzałam, mam inne myślenie, cierpliwość do dzieci. x Mysle, ze twoje dziecko mając 15 lat poczuje sie swietnie kiedy jego matka kopnie w kalendarz na zawal, bo i tak moze byc :) Na nic twoja cierpliwosc, wyszalenie sie i inne myslenie, gdy rozumu o drugiej osobie za grosz. Dojrzałosc swoją to wsadz sobie miedzy bajki, dojrzalosc jest wtedy gdy dobro drugiej istoty przedkladamy nad swoje.

Gość gość
22:43 No popatrz... A ja urodziłam w wieku 26 lat, zawsze byłam inna niż rówieśnicy i poważniejsza od nich, nie miałam jakiejś wielkiej potrzeby szumienia, ale i tak jakaś pani 40 plus mi powie, że w wieku 20pare jest się siksa. Biedna też nie byłam. Nie mierz wszystkich swoją miarą . A co do tej niby większej mądrości starszych matek w macierzyństwie i wychowaniu, to jest to bardzo naciągane stwierdzenie. Właśnie ze macie zbyt dużo teorii różnego typu nakladzione do tych niby madrzejszych głów, a to może być minusem, bo to wy najczęściej jesteście przewrazliwione na punkcie swoich Leonardów i innych Lauruń. Jak was obserwuje to wy właśnie jesteście nawiedzone i macie kasze zamiast mózgu, młodsze matki nie dostają takiego wscieku i nie są takie sztywne

Gość gość
Miejcie kiedy chcecie ale nie wperdalajcie 15-24 latkom ze urodzenie w tym wieku jest normalne !!!! Może było kiedyś ale to nie jest normalne i nie będzie!!!

Gość gość
I wyobraź też sobie, że seks uprawiać to też trzeba umieć. I nie każda, która rodziła przed 30tka, wpadła. Ja planowałam to dziecko. A ty jesteś zakutą pałą, bo sugerujesz że wtedy się wpada. Heh, ale kretynka... Głupich nie sieją, sami się rodzą. Nie lubię starych pierworodek i ten temat tylko utwierdzil mnie w słuszności moich przekonań

Gość gość
22:53 jakich 15lat poyebusko? Autorka napisała że rodziła dwa lata po studiach o ile się nie mylę. Ma się wtedy 26 lat więc jakie 15? Kto tu pisał o wieku poniżej 25 lat amebo?? Problemy z czytaniem? Czy że soba? Poza tym nie ty jesteś od decydowania co jest normalne. Amebo intelektualna

Gość gość
szambo

Gość gość
28latka, to nie jest młodziutka dwudziestka, a prawie trzydziestka. Stara dupicho pomarszczona :O Nie pocieszaj się paszteciaro z zaciętym pyskiem.

Gość gość
Urodziłam jak miałam 24 lata i byłam jedna z młodszych matek w przedszkolu, na wywiadówce. Kiedyś myślałam, ze przez dziecko ominęło mnie wiele, ale teraz cieszę się, ze urodziłam w wieku 24 lat, robię z córka wiele wspólnych rzeczy, mam dużo energii. Teraz mam 33 lata i czuje, ze późno będę mieć drugie dziecko. Nie wiem czy po 40-tce będę mieć tyle energii, co teraz.

Gość gość
Jestem zadbaną czterdziestolatką, zauważyłam, że kobiety 50+ wpatrzą na mnie z nienawiścią. Jak myślicie dlaczego tak się dzieje? Zawsze gdy przychodzę na plac zabaw ze swoim dzieckiem a one z wnuczkami, widzę ich pełne zawiści miny... Pomóżcie!

Gość gość
Na kafeterianki ironia , niestety, nie działa. Braki w wykształceniu, poczuciu humoru - nieodwracalne :) Gościu z 08:07 Nie patrzyłam na Ciebie nienawistnym wzrokiem. Bolał mnie ząb i uwierał kamyk w bucie. Zastanawiałam się, co jest gorsze :) Pozdrawiam :)

Gość gość
dziś 100/100 pozdrawiam również :)

Gość gość
Nie ma to jak kobieca solidarność ... poważnie czerpiecie babki z takiego dogryzania przyjemność?? Co druga to by zadźgała, mam takie wrażenie, aby tylko dopierdzielić. Zawiść, zazdrość i kilo złości w tych tekstach.

Gość gość
dziś humor jest cechą ludzi inteligentnych ale skąd ty to możesz wiedzieć znając literaturę światową z czytanych ze zrozumieniem bryków?

Gość gość
No właśnie nic dodać nic ująć.... wystarczyły uderzyć w stół. Żenada jak nic. Ale mąż ma chyba rację. W tym kraju to same polaczki zawistne i zawzięte. Takie czasy.... aż wstyd.

Gość gość
pewnie masz 28 lat a wygladasz 10 lat mniej, co sie czesto zdarza, wiec mysla ze jestes mlodociana matka.Naprawde widze duzo takich matek co chyba urodzily w podstawowce a okazuje sie ze legalne, slubne dzieci, tylko sa szczuple z dziecinna buzia.A jeszcze wiecej mlodocianych tatusiow, jak sie okazuje 25 latkow, ale z wygladu uczen liceum Naprawde trudno jest gratulowac nastolatce powiekszenia rodziny, a te kobiety nie wiedza ze masz 28 lat

Gość gość
Głupota od wieków słusznie budzi wesołość, traktowana śmiertelnie poważnie prowadzi do dramatów.

Przecież większość kobiet pierwsze dzieci rodzi mając dwadzieścia parę lat ,nie znam kobiety która urodziła pierwsze dziecko mając 40 lat

Gość gość
gdyby nie cafe nie wiedziałabym co wy macie w tych mózgownicach , odrażający jest ten obraz, wy wytrzymujecie same ze sobą ??

Gość gość
Melka54 wczoraj Niektórzy wygldaja dojrzale.. x To wspolczuje tym kobietom jeśli są aż tak zapuszczone smutas.gif xx Dziecko.. co robiłas w szkole ? Od kiedy słowo dojrzały jest synonimem zapuszczony ? Jak ty bedziesz miec te 40+ to tez bedziesz zapuszczona ? ;/