Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki 40letnie, dlaczego tak nienawistnie patrzycie na 20paroletnie matki??

Polecane posty

Gość gość
Dopóki nie weszłam na kafe nie wiedziałam, że współczesne dwudziestoparolatki są tak rozbrajająco infantylne. Stan umysłu to góra 13-15 lat..

Gość gość
Podłe ? Bo jakies 2 babki , starsze od autorki spojrzaly na nia ? A reszt to urojenia autorki :p No, jest bardzo ladna i ma trzycyfrowy iloraz intelygencji, jesli wiesz o czym ja mówie :P

Gość gość
Skąd wiedziałas , ze te matki patrzace na ciebie byly 40 + ? Równie dobrze mogły to byc sterane zyciem 37 latki :P Widziałas ich dowody ? I skad wiesz , ze byłas najmłodsza ? Bo wygladałas jak siksa ? Niektórzy wygldaja dojrzale.. Jak nie znasz osobiscie tych kobiet, to.. wiesz ich wiek to jedynie spekulacje i twoje urojenia.. I nie, wszystkie matki 40 letnie nie patrza nienawistnie na matki 20 paroletnie.. Myslisz, ze patrza tak równiesz w Bangladeszu ? Albo Brasili ? Czy N.Y. ? Na całym swiecie ? Hm.. Wiesz chyba ten trzycyfrowy wynik twojego IQ, to było zbyt pochopne zalożenie.. Wiesz co mam na mysli, nie ? :)

Gość gość
Ja nie wiem, jak Wy 'optycznie' oceniacie wiek kobiet, ktore mają dzieci?! Jakieś nieprzyrodzone zdolności? Ja mam 32 lata, a normą jest, ze przy kupnie alkoholu (oczywiscie patola, codziennie -zaraz powiecie :D), prosze mnie o dowód. Moja teściowa ma 55 lat, a wygląda spokojnie na ryczące 40 :D, natomiast mój tato wizualnie dobiega do 70, mimo że ma ledwo 60 :). Jak widze matke na placu zabaw serio nie jestem w stanie ocenić czy ma 40, 36 czy jednak dopiero 30, a po prostu sie nie wyspala ;]

Gość gość
Smieszne wyciagac uogolniejace wnioski i dorabiac ideologię na podstawie jednaj, dwoch czy nawet trzech pan. Prowadzisz statystyki? Sa ludzie bardziej i mniej sympatyczni i to kompletnie nie zależy od wieku.

Gość gość
wasz swiat jest straszny ,

Niektórzy wygldaja dojrzale.. x To wspolczuje tym kobietom jeśli są aż tak zapuszczone :(

Gość gość
Zgadzam się z autorka tematu . Nawet na placu zabaw te starsze matki patrzą na młode z taka nienawiścią jakby te zrobiły im coś złego .

Gość gość
a te młode z nienawiścią na ładniejsze ,ogólnie babski świat to posrana zawiść zazdrość i syf

Gość gość
Wystarczy poczytać to forum . To najczęściej te straszę atakują młodsze.

Gość gość
gość dziś może dlatego że ja jako młoda matka patrzę tak na ciężarne staruchy Poważnie dziecko po 40 to masochizm . xxx Dziecko w każdym wieku to masochizm :-)

Gość gość
28 lat to stara doopa już jesteś, a gapiły się na ciebie bo pewnie masz paskudny ryj, a nie że ci wieku zazdroszcza :O Ogólnie musisz być konkretnie popiertolona, że takie gofna roztrzasasz tutaj, serio - weź sie lecz, idiotko :O

Gość gość
Tak! jakies dwie kobiety źle na ciebie popatrzyły co najpewniej sobie i tak uroiłaś więc teraz wszystkie 40-letnie mamy są beeee i wiadro gów/na na nie! do boju! a jakże! takie siakie owakie wszystkie do jednego wora i jeszcze wiadro pomyj. Wiesz co autorko? Pokazałaś właśnie jaka ty jesteś fajna, cool i słodka :o więc wydaje mi się, że powód tych krzywych spojrzeń był zupełnie inny.

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym sie cieszyła że młoda wyglądasz w końcu młoda jesteś kobietą ale wiek na dziecko masz odpowiednie co innego jak byś miała 20-24 lata bo to jednak jest młodo nie przejmuj się i rób swoje :*

Gość gość
gość dziś 28 lat to stara doopa już jesteś, a gapiły się na ciebie bo pewnie masz paskudny ryj, a nie że ci wieku zazdroszcza pechowiec.gif Ogólnie musisz być konkretnie popiertolona, że takie gofna roztrzasasz tutaj, serio - weź sie lecz, idiotko pechowiec.gif X Pewnie to facet pisał.P0lacy walcie sie na ryj!28 latki to młode kobiety a nie stare doopy i mówi to wam bardzo młoda 20 latka pozdro

Gość gość
gość dziś Dopóki nie weszłam na kafe nie wiedziałam, że współczesne dwudziestoparolatki są tak rozbrajająco infantylne. Stan umysłu to góra 13-15 lat.. x To samo sobie pomyślałam! No tragedia do potęgi! już w niejednym temacie się popisały, a zazwyczaj chodzi o to, że jak ktoś może nie żyć wg ich schematu? zazwyczaj zostaje wtedy idiotą i kretynem, bo tak mieszka, tak żyje, tak pracuje, a nie tak jak "ONA" - jedyna słuszna, ta dwudziestoparolatka, która wszystkie rozumy pozjadała.

Gość gość
sorry panna, ale w wieku 28 lat to daleko ci do młodości:) za to wyobraźnię masz bujną , że ho ho

Gość gość
No już na ciebie patrzyły, już ci zazdrościły, już cię nienawidzą, teraz pewnie gryzą pazury i całą noc będą myśleć o Tobie! o piękna, zachwycająca i wspaniała nimfo z bagien :D matko jak niektórzy muszą mieć żałosny żywot, jakimi popychadłami w życiu muszą być żeby się tak dowartościowywać :( Nawet mi cię żal

Gość gość
autorko wywrzeszcz im to następnym razem i upokorz kochankę męża! koniecznie!! :D :D :D

Gość gość
20.19 popieram, poza tym skrajny narcyzm i skupienie na sobie połączone z obsesja ,ze wszyscy człowieka obserwują i oceniają można leczyć

Gość gość
co wy byście zrobiły bez tych biednych dzieci które spładzacie ,byście się wzajemnie pozarzynały a tak macie jakieś zajęcie i wizję misji

Gość gość
gość dziś sorry panna, ale w wieku 28 lat to daleko ci do młodościusmiech.gif za to wyobraźnię masz bujną , że ho ho X Tu dziewczyna z wpisu 20:14 I 20:15 mam wiadomość do was buraki,jeśli dla Was 28 latka nie jest mloda to kim wy jesteście?Co za poy****y kraj ze typy piszą że 28 latce daleko do młodości hahaha chłopie lecz sie ja jestem bardzo młoda i mam 20 lat jestem dziecinna i co?Jestem młodziutka i lepiej żeby kobieta miala te młodość w sobie niż szybko dojrzewała a stara może być 40 latka a 28 latka jest mloda tylko debil pisze ze nie elo

Gość gość
heeloooł

Ja nie patrzę zawistnie bo pierwsze dziecko urodziłam mając 20 parę lat,a teraz mam 41 lat i 7 tygodniowego synka.

Gość gość
no co ty mówisz dziubdziaczku helooł

Gość Młoda27latka
gość dziś Zgadzam się, w PL 25 latka wdg polskich głupców nie jest młoda ale to w ich mniemaniu bo są nie douczeni i głupi dziś Co to kyrwa znaczy ze kobieta ma misje?Każdy może robić co chce rozumiesz?CO CHCEEEE!Ja mam 27 lat mam córkę roczną wybawiłam się i mam wykształcenie ale robiłam to dla siebie a nie dla dziecka.Kazdy ma swoje życie i ma prawo robić z nim co chce bo życie to nie jest jakaś pieprzona rola tylko wolny wybór.

Gość gość
heeelooo dziubdziaczku bez ciśnień masz powijaczka i super

Gość gość
Co za poy****y kraj ze typy piszą że 28 latce daleko do młodości hahaha chłopie lecz sie ja jestem bardzo młoda i mam 20 lat jestem dziecinna i co?Jestem młodziutka i lepiej żeby kobieta miala te młodość w sobie niż szybko dojrzewała a stara może być 40 latka a 28 latka jest mloda tylko debil pisze ze nie elo no cóż 20-latka jest młoda, ale do k...nędzy już dorosła i mogłaby być mniej infantylna niż ty, elo elo, serio tak mówisz, mimo iluś lat spędzonych w szkole zdania nie sklecisz na lepszym poziomie?

Gość gość
gość dziś Tu 20 latka słuchaj idioto w waszej głupiej Polszy może sie wymaga dojrzałości od dziewczyn ale normalnie do 20 roku życia jest sie nastolatka :) A ja jeszcze sie ucze i nikt nie ma prawa mi zabierać młodości bo dopiero zaczynam a poważna mogę być w wieku 30 lat elo

Gość gość
gość dziś Ale kutafon :D Pewnie matka cie urodziła w wieku 20 lat i stąd frustracja na te gowniare ;) To jest dzieciak a ty frajer.Dorosla ale bardzo młoda i może krzywo pisze ale ma rację :) A Ty S********j stary gamoniu