Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdrianoP

wieczór kawalerski

Polecane posty

Gość AdrianoP

siema, mam pytanie. chcemy z kumplami zorganizować jednemu z nas z******ty wieczór kawalerski. macie jakieś pomysły? na razie mamy domek nad morzem. ale nie mamy pomysłu na nic ciekawego.

Gość gość
alko + striptiz i już macie wszystko co potrzeba

Ogarnijcie temat tak zeby bylo bezpiecznie i zeby kolega nie posunal sie za daleko z jakas panienka. To ma byc fajny wieczor z kumplami typu kac vegas, a nie striptizerki czy inne latwe panienki. Kolega moze miec niezle klopoty... Zaoszczedzcie mu tego. Dobra gorzola, fajne towarzystwo i impreza sama sie kreci.

Gość AdrianoP
No tak. ale własnie nie chcemy tylko chlać. myśleliśmy o jakichś sportach, atrkacjach. tylko szukamy czegoś sprawdzonego.

Gość gość
Paintball.

Gość gość
też mi przyszedł Painbal do głowy

Gość gość
Gokarty.

Gość jankowy
Jeśli szukacie fajnego klubu to wiem że w stolicy jest fajny klub bo ostatnio mój brat tam organizował w New Orleans Club . Mimo że musieli jechać ponad 100 km to byli zadowoleni, wiem że gdzieś wynajęli hotel na jeden dzień by się przespać, i wrócili z tamtąd wszyscy zadowoleni. Z tego co opowiadał brat to miejsce eleganckie i prestiżowe.

Gość fangros
Ja jako facet najchętniej bym się wybrał do New Orleans Club miła atmosfera, niezłe alkohole, a Panie które tam tańczą śliczne. Wiedzą jak pocieszyć oko ;) Zresztą który facet nie lubi popatrzeć na ładne Panie. Może i wam spodoba się ten klub ? Poszukajcie w necie i zerknijcie sobie na ich stronę jakie mają oferty. Myślę że na pewno znajdziecie coś dla siebie.