Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się jak to jest że kobietom podoba się facet.

Polecane posty

Gość gość

Co wtedy czujecie, myślicie itp na czym polega to podobanie. Bo mi trudno to zrozumieć jako facetowi i tak chciałbym poznać drugą stronę medalu. W sensie zrozumieć Was.

Gość gość
jak facet się podoba to chciałyby wiedzieć i czuć,że to wzajemne jest a nie że interesuje się jeszcze innymi

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
A Ty jak poznajesz kobiete ,to co czujesz?...odbijam pileczke:p

Gość gość
Tak samo gdy tobie podoba się kobieta.

Gość gość
Podobac ktoś może się fizycznie, z charakteru, z zachowania i ze wszystkich tych cech na raz

Gość gość
Myślę bardziej o zauroczeniu itp 23:20 pierwszy zadałem pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi

Gość gość
jak kobieci podoba sie facet to temu facetowi on rozpływa sie w ustach między nimi jest pront o napięciu 250 wat i swieci on w nocy jak ta ryba taka z latarką w stawie lub oczku wodnym on sie czuje jak mad max w wersji light czyli że montuje i dmucha opony w okolicy a jak się znudzi to spływa po nim kajak na leniwcu

Gość gość
Zauroczenie: podoba mi się wygląd, chcę być dosłownie blisko tego faceta, patrzeć na niego, w jakiś sposób dotykać, spędzać z nim czas, rozmawiać, chcę żeby zwracał na mnie uwagę

Gość gość
wiem bo koledzu któremu się nikt nie podoba a za to on konietom bo jest ładny i ogolony wszędzie no to więc on jak rusza to musię kamera z szyby odpada bo ma za słabą tam gumę i mu się nie klei a ta kolezanka co mu trzyma jest gdzie indziej i nie zdąża a jemu się ulewa z tęsknoty ja go ie rozumie bo nie wiem gdzie on ma poczontek a gdzie trzyma koniec

Gość gość
jak się podoba to lubi sie byc w jego towarzystwie,rozmawiac z nim ,czuć sie docenioną,czy to poprzez jakaś troskę,zainteresowanie,pamięc typu jakies tam urodziny czy imeiniy,walentynki no takie tam rozne drobne okazje, ktore są dla nas ważne bo swiadczą,że facet o nas pamięta, no i też się mysli o nim i tęskni ale jak facet zlewa to lepiej sie odseparować bo to nie jest miłe uczucie ale są i takie co się nie przejmują i dalej szturmują faceta,podrywając go

Gość gość
gdy się podoba to się chce by był bliski:)

Gość gość
wiem bo koledzu któremu się nikt nie podoba a za to on konietom bo jest ładny i ogolony wszędzie no to więc on jak rusza to musię kamera z szyby odpada bo ma za słabą tam gumę i mu się nie klei a ta kolezanka co mu trzyma jest gdzie indziej i nie zdąża a jemu się ulewa z tęsknoty ja go ie rozumie bo nie wiem gdzie on ma poczontek a gdzie trzyma koniec

Gość gość
czuje sie zmieszanie,czasem oniesmielenie,czasem się to ukrywa,czuje sie przyspieszone bicie serca na widok czy kontakt,radosc lub smutek gdy wiesz,ze facet ma Cię gdzieś

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Co kobieta czuje,mysli ....kiedy podoba jej sie mezczyzna? Z pewnoscia przyglada mu sie,usmiecha sie....jest lekko podekscytowana nowym obiektem zainteresowan. To tak jakby dostala prezent ....i chce go jak najszybciej otworzyc,bo jest ciekawa co w nim jest. Mysli w jej glowie pojawiaja sie....odnosnie wygladu np. Ma ladne usta,cudownie pachnie,fajny z niego gosc,przystojny,niezle ciacho,fajnie mi sie z nim rozmawia,razem nadajemy na tych samych falach.....to moze myslec.:)

Gość gość
a ja natomiast zwracam uwagę jak mnie traktuje,czy liczy sie z moim zdaniem, moimi uczuciami, czy pamięta o mnie,czy służy radą,pomocą,czy też potrzebuje mojej rady, towarzystwa,rozmowy,zwierzeń,zwracam uwagę czy nie flirtuje z innymi,obsypuje komplementami bo mnie to wtedy zraża i odpuszczam go sobie bo po co cierpiec, nie lubię się dzielić z innymi>:)