Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam doła bo za kilka dni kończę 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to zawsze była taka magiczna granica :( Jeszcze tylko tydzien moge mówić ,ze mam 29.... Serio smutno mi jak o tym mysle, choc niby to tylko cyfra

Gość gość
30 latka to jescze mloda babka

Gość gość
Niby tak, ale to taka magiczna granica jakby... Taka, że już nigdy nie będzie miała 20- kilka lat :( przykro jak o tym mysle, ze bede po 30-stce, choc trzymam sie niezle, ale mimo wszystko

Gość gość
Zrób sobie podsumowanie i na pewno będzie na plus:) Magiczną granicą jest 40-stka, bo wtedy widzisz, że za chwilkę już z górki... Tak to życie pędzi. Zazdroszczę Ci 30tki.

Gość gość
18:27- no wlasnie to jest takie dobijajace... 40, potem 50 i tak dalej

Gość gość
Chociaż przynajmniej dobrze będę wspominać to 10 -lecie 20 plus ;) duuuuzo dobrych wspomnien....Choc i zle byly

Gość gość
Ale to właśnie jest dobry moment na prebilans przed połową życia. Popatrz z boku na swoje życie, osiągnięcia, braki, itp. i zmień to co byś chciała zmodyfikować, bo po 40stce na wiele rzeczy i spraw jest już zbyt późno.

Gość gość
Czyyyyli szykuj trumnę, bo dla facetów 30-stki podobno nie istnieją, to stare próchna (tak o nas mówią). Ja w przyszłym roku planuje sobie kupic ładną trumnę z drewna bukowego i sie w niej położyć.

Gość gość
A ja się cieszę że już zbliżam się do czterdziestki. Tak patrzę i myślę że niejedna trzydziestka mogłaby mi pozazdrościć :)

Gość gość
gość dziś - to że nie istnieje się dla jakichś prymitywów, prostaków etc., nie oznacza, że trzeba się sugerować ich upodobaniami i złotymi radami, ale jak która chce sobie poleżeć w trumnie to czemu nie. Z tym że ja jeśli już, to robiłabym to dla siebie, żeby poczuć dreszczyk emocji a nie ze względu na jakichś zaściankowych roszczeniowych fagasów, mogą mnie pocałować tam, gdzie słoneczko nie dochodzi.

Gość gość
18:41- ja tam znam i sporo starsze ,ktore maja powodzenie ;) zalezy jeszcze na ile lat sie wyglada, zreszta nawet jak 30 latkowie wola mlodszych to sa jeszcze 40-latkowie

Gość gość
18:38- to fajnie, ze jestes taka pogodzona z wiekiem ;)

Gość gość
Miałam kiedyś kryzys ale widzę że zamiast gorzej jest coraz lepiej :)

Gość gość
Dla mnie to faktycznie taki trochę czas bilansu co musze zmienic w swoim zyciu itd. Ale i tak te urodziny bedzie dla mnie duze przezycie bo to jakbym wkraczala w jakis nowy etap w zyciu, tak sie czuje. Moze to glupie, ale chce mi sie plakac jak o tym mysle, czuje taki jakby zal, ze juz nie bede miala 20-kilka lat

Gość gość
Ale nie czuje sie staro, czuje sie jakbym miala dalej z 18 lat :P serio. Tylko sama metryka mnie troche przeraza, choc teoretycznie to jeszcze jest w miare mlody wiek