Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis skoncze ze soba

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałem tylko napisać że to mój ostatni dzień na tym świecie. Mam już dość wszystkiego.

Gość gość
Hahha ja też mam wszystkiego dość. Może wyolbrzymiasz swoje problemy, jutro będzie lepiej. Zawsze można wyrwać starą kartkę i rozpocząć NOWY rozdział.

Gość gość
Ale konkretnie czego masz najbardziej dość?

Gość gość
a z czym masz problemy??

Gość gość
Twój wybór, ale pomyśl, może warto wszystko zmienić, uciec gdzieś i spróbować od nowa z czystą kartą.

Gość gość
Tez miałam takie myśli. Wszytko i wszyscy byli przeciw mnie, ale zaczęłam odmawiać pompejańską. Najpierw wróciła do mnie nadzieja, potem pojawił się optymizm, następnie dostałam pracę o którą prosiłam. Nie daj się złym tego świata, twoją śmierć to dla nich ofiara, walcz o siebie.

Gość gość
ale tam na drugim świecie będziesz jeszcze większe mieć problemy i zagrożenia , bo na takich odbierających sobie życie , czekają tam w zaświatach demony i szatani . Lepiej tu na ziemi szukać swego szczęścia i swego przeznaczenia .

Gość gość
Nie zabijaj się po trafisz prosto do piekła. Na co ci wieczne męczarnie? Z deszczu pod rynnę.

Gość gość
gość dziś ale tam na drugim świecie będziesz jeszcze większe mieć problemy i zagrożenia , bo na takich odbierających sobie życie , czekają tam w zaświatach demony i szatani . x Poważnie, czy ta teoria jest przez ciebie przemyślana, to mam pytanie. Czyli jeśli np. 12 letnia dziewczynka jest przez wiele lat gwałcona przez swojego ojca, a matka jej nie tylko nie broni, ale ą jeszcze ją za to obwinia. To dziecko w końcu nie wytrzymuje fizycznie i psychicznie i odbiera sobie życie. To według ciebie jeszcze ją za to spotka kara i demony. Tak?

Gość gość
A co się dzieje? Pomodlę się za Ciebie.

Gość gość
Mam już dość siebie nic niepotrafie dobrze zrobic. A ostatnio zaliczyłem wpadke z której się smieje pol firmy. Mam problem z tradzikiem uzylem korektora zeby go zakryc niestety tak nieudolnie ze teraz mają mnie za dziewczyne a chcialem sie czuc pewnie w pracy teraz wiem ze to skonczylo moje zycie.

Gość gość
Co za s*******e... to nie jest powód żeby się zabić, człowieku. Pożyj jeszcze żeby zobaczyć jak to zło do nich wróci.

Gość Ankahfjrkrs
Nie rób tego ,nie warto. Ja też miałam takie myśli a dziś jestem szczęśliwą żoną i matką. Szkoda by było gdyby mnie nie było . Również polecam wyżej wymienioną modlitwę

Gość gość
Nie rób tego, wytrzymaj, zobaczysz jak los się odwróci. Zawsze tak jest.

Gość gość
Widze co dzień jak ludzie na mnie patrzą. Dziś przez to dalem ciala w robocie. Kiedyś mialem operacje na kolana jako nastolatek. Kazali znosic z 3 pietra meble nawet niebyly ciezkie po kilku razach wychodzenia na gore kolana odmówily posluszenstwa i oczywiscie byl powod do drwin.

Gość gość
Wiem co czujesz, ja miałam gorzej, bo jestem kobietą i walczyłam z tym paskudztwem prawie 15 lat. Trądzik pokonałam w wieku 28 lat. Uwierz mi, że na faceta z pryszczami tak ludzie się nie patrzą krytycznie jak na kobietę. Obróć to wszystko w żart, tydzień, dwa i zapomną. Ile razy ja chciałam ze sobą skończyć z powodu trądziku, ale PRZETRWAŁAM. I jestem z siebie DUMNA :D

Gość gość
To zmień pracę. Szukaj a znajdziesz.

Gość gość
A sobie obiecalem mając 30 lat koniec z wpadkami.

Gość gość
Dzięki za rady jeszcze się z tym prześpie. Już sobie naszykowałem tabletki ale chyba nawet tego nie mogę zrobić. MAM NA IMIE DAREK

Gość gość
Powiedz i tej operacji i zawstydz ich, że się śmieją z niepełnosprawności.

Gość gość
Postanowilem dac sobie szanse dzis mialem fajną rozmowe z kolezanką z pracy, która mnie motywuje do walki o siebie.

Gość gość
Więc widzisz, mieliśmy rację ;)