Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po 15 latach małżeństwa mąż czuje coś do żony?

Polecane posty

Gość gość

A żona do męża?

Gość gość
Odrazę :D

Gość Taki Zielony
To od nich samych zależy

Gość gość
Smród starości.

Gość gość
Piertolicie! Czuja do siebie miłość niejednokrotnie, w innych czuja obojętność, w innych obrzydzenie. Ile związków tyle historii- nie ma sensu generalizować

Gość gość
Ty piertolisz. Wolałbym umrzeć młodo niż obudzić się po 15 latach i stwierdzić że zmarnowałam życie z jakimś knurem który sądzi o mnie to samo.

Gość gość
Przyzwyczajenie. Uczuć to tam na pewno nie ma

Gość gość
Przyzwyczajenie to tez uczucie. Prawda, ile malzenstw, tyle historii, u nas po 22 latach milosc jeszcze nie umarla.

Gość gość
"Przyzwyczajenie. Uczuć to tam na pewno nie ma" X A Ty jaki ma staż, że tak piszesz? Ja 17,5 lat i kocham męża tak samo jak na początku.

Gość gość
Ja po 15 kocham męża i on mnie, dziwne pytanie.

Gość gość
Przyzwyczajenie to nie uczucie, to stan w układzie zwanym małżeństwem. Stwierdzam po 18 latach.

Gość gość
To co to jest jak po 20 kilku latach drżysz przy każdej chorobie partnera,cierpniesz i wpadasz w chisterię na myśl,że kiedyś jej/go zabraknie? Co to,gdy patrzysz ze smutkiem i widzisz jak tracisz kolejny dzień w ciszy po kłótni?A tak na prawdę po 10 minutach,pragniesz już tylko się przytulić? Co to jest? Kiedy rano budzisz się obok twojego,Knura lub Lochy....a czujesz że to jedno z tych najlepszych chwil???? O czym wy p******i od?? Nie macie pojęcia co to uczucie i co to trwanie....przykre

Gość gość
Jeszcze obok stanu przyzwyczajenia pojawia się często uczucie uzależnienia (emocjonalnego, seksualnego, finansowego) od współmałżonka i to z miłością ma raczej mało wspólnego.

Gość gość
Skrzywdziliście siebie i partnera,wiążąc się kiedyś z nim,jeśli takie macie odczucia i wnioski,zmarnowaliście dwa życia :(

Gość gość
Taka jestes szczesliwa w malzenstwie, ze az sie znalazlas na kafeterii ?

Gość gość
A to na kafeterii są tylko nieszczęśliwe?

Gość gość
9:13 A co ? Kafe forum jest tylko dla takich nieszczęśliwych jak ty ? Hahahaha Do szczęśliwej w małżeństwie tez tak mam i to po ponad 20 latach:D

Gość gość
Tak. Jestem szczęśliwa, jadę sobie z mężem do pracy i podczytuje czasem fora m in zagladam na kafeterie.

Gość gość
12 lat stazu. U nas jest lepiej niz na poczatku. Znamy swoje potrzeby, tak spokojnie i milo. Kochamy sie bardzo i ta milosc jest lepsza, dojrzalsza. Moj wcale nie skapcial a ja nie gderam i marudze. Oboje o siebie dbamy i kazda wolna chwile spedzamy razem.

Gość gość
07:56 Już odpowiadam. To strach spowodowany egoizmem.

Gość gość
Pytanie brzmi czy po 15 latach MĄŻ czuje coś do żony a nie odwrotnie, ale jak narazie to chyba żaden mąż jeszcze się nie wypowiedział :D A kobity jak zwykle wyskakują ze swoją "wielką miłością" do męża. A ja to myślę, że MĄŻ po 15 latach czuje przede wszystkim nuuuudę i dlatego w takim właśnie stażu polują na urozmaicenia więc chyba jasne, że to żadna już miłość do żony ? Ja byłam dawno temu zdradzoną żoną (12 lat malżenstwa) a całkiem niedawno kochanką (jego małżenstwo 16 lat), często też obserwuje takie przypadki w innych małzeństwach i stwierdzam, ze to niestety już nie milość z jego strony. Byc może przywiązanie, wygoda, są dzieci, może nawet i z żoną się przyjaxnią ale niestety to juz nie miłość, bo gdyby kochał to by nie szukał na bokach. Proste.

Gość gość
"A ja to myślę, że MĄŻ po 15 latach czuje przede wszystkim nuuuudę i dlatego w takim właśnie stażu polują na urozmaicenia więc chyba jasne, że to żadna już miłość do żony ?" X A ja myślę, że mężczyźni nie zaglądają do kafeterii. Ty nie jesteś mężczyzną, więc nie wypowiadaj się w ich imieniu.

Gość gość
"Ty nie jesteś mężczyzną, więc nie wypowiadaj się w ich imieniu." x Będę się wypowiadała, gdzie będę chciała to po 1. Po 2 zabolała cie chyba moja wypowiedź? To oszukuj się dalej biedna kobieto.

Gość gość
Ty nie jesteś mężczyzną, więc nie wypowiadaj się w ich imieniu." x Będę się wypowiadała, gdzie będę chciała to po 1. Po 2 zabolała cie chyba moja wypowiedź? To oszukuj się dalej biedna kobieto. X To Ty masz problem z tym że po 12 latach mąż Cię zdradził , a inni są w szczęśliwych związkach. Biedną kobietą to akurat Ty jesteś.

Gość gość
Nie oszukujmy się mężczyźni na długo nie kochają...Spójrzcie chodziarz co piszą tutaj lub na onet czy wykop . pl ... 80 proc nie powinno wydalać na świat potomstwa bo to głównie mężczyźni porzucają kobiety i psują.One też nie święte ale więcej kobiet co są uczuciowe niż mężczyzn

Gość gość
gość dziś Nie oszukujmy się mężczyźni na długo nie kochają...Spójrzcie chodziarz co piszą tutaj lub na onet czy wykop . pl ... 80 proc nie powinno wydalać na świat potomstwa bo to głównie mężczyźni porzucają kobiety i psują.One też nie święte ale więcej kobiet co są uczuciowe niż mężczyzn xxx Bo faceci kalkulują a nie patrzą z miłością.I pomimo że kobiety są emocjonalne to one przynajmniej kochają ale to mężczyzna patrzy na to jak wyjdzie i jak skorzysta np . wybawi się do 30 facet potem znajdzie głupią i cnotliwą do wychowania dzieci i będzie szalał dalej

Gość gość
Czy po 15 latach małżeństwa mąż czuje coś do żony? & To samo co w narzeczeństwie.

Gość gość
"Ja byłam dawno temu zdradzoną żoną (12 lat malżenstwa) a całkiem niedawno kochanką (jego małżenstwo 16 lat) " X Ciągnie Cię do dupków najwyraźniej- najpierw zostałaś przez jednego zdradzona, a potem sama zostałaś kochanką drugiego. Tylko współczuć dobru facetów.