Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić czy facetowi zależy naprawdę?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Witaj.Żeby się nie pogubić bo dużo kobiet tu piszę...Tu gość dziś , to jest twoje zdanie :) może zwierzęce ale to czyjaś sprawa i nie każdy chcę mieć związek a potrzebuje seksu i bliskości.Nie odpisuj ciągle bo każdy ma inne zdanie i przekomarzanie się nic nie da.Tak jak napisała mama vita i studentka chodź mama jest porządna to uważa że każdy jest wolny.I odróżnij robienie laski w klubie od świadomego seksu.Nie odpisuj bo to mój drugi i ostatni wątek,nigdy nie dyskutuję tu długo bo szkoda czasu z amebami jak ty pisać.Narka i pozdro dla świadomych siebie kobiet

Gość gość
Każda wypowiadająca się ucieka bo wie że nie warto dyskutować z obrońcami uciśnienia.5 mądrych kobiet a reszta i tak zwyzywa te bardziej wyzwolone.Tak właśnie kobiety kopią pod sobą dołki brawo nie każdy chce ślubu i dzieci zrozumcie bo ciężkie z was tumany

Gość gość
sex dopiero po slubie i to jest dowód miłości gdy pierwszy raz maja w noc poślubna

Gość gość
No ale seks jest ważny przecież

Gość gośćesmeralda
Oczywiscie,ze sex jest ważny,ale jesli jedna strona w zwiazku unika sexu,lub jakichkolwiek czułości,przed swoja rodzina krepuje sia np.pocalowac,czy przytulić,to albo sie to akceptuje,albo nie,niektorzy stosuja rozne sposoby,ale wiem,ze sexowna bielizna,czy romantyczna kolacja tez nic nie pomoze