Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić czy facetowi zależy naprawdę?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak powyżej ☺️

Gość gość
nie da sie

Gość gość
Jakoś się napewno da ale jak

Gość gość
sprawdz czy mu zależy tylko na seksie czy nie :) jak zaciąga Cie żeby tylko zamoczyć to wiadomo, że interesuję się bardziej seksem niż Tobą. Jak chce spędzać z Tobą czas, spacery, kino, wypad na miasto gdzieś, coś porobić razem w domu ( film/serial/poleżeć i pogadąć ) to czyli, że mu zależy. tu taki bardziej przykład prosty jest jak mniej więcej to może wyglądać, sama wiesz jak to jest między Wami to może to Ci ulatwi do ktorego blizej

Gość gość
Nie zesrajcie sie z tym seksem kretynki

Gość gość
No właśnie mam z tym problem, żeby rozróżnić czy chodzi o seks/ czy tez nie ... zastanawiam się co najwiecej zdradza faceta ze chodzi tylko o seks?

Gość gość1244
Podbijam

Gość gość
Prezerwatywa zdradza xD A poważnie mówiąc, niektórych facetów nic nie zdradza, bo trzymają plany w głowie i w odpowiedniej chwili je realizują. Jak nie zasięgniesz wiedzy psychologicznej i sama się nie nauczysz wyczuwać sygnałów podświadomych, to będziesz miała problem. Złotych rad nie ma.

Gość gość44
No tak z prezerwatywa to znaczy ze tylko seks mu w głowie i się boi Seby przypału nie było.. a jak bez to ma w d***e czy coś będzie czy nie ☺️

Gość gość
Facetowi zależy ale tylko na tym zeby przer***ać i znaleźć nowa !

Gość gość
Każdy facet myśli o seksie to norma, nawet jak mu zależy .....

Gość gość
Jako facet dam ci bardzo dobry, sprawdzony sposób. CZEKAĆ Z SEKSEM. Jak poczekasz z seksem miesiąc czy dwa to masa facetów ucieknie tylko dlatego, że zależało im na jednym: twojej du'pie i niczym więcej. Zostaną przy tobie ci którym naprawdę na tobie zależy. Dla zakochanego faceta nie stanowi problem poczekać z seksem, a dla faceta któremu tylko na tym zależy stanowi problem nie do pokonania. Mądre Polki znają tą metodę sita od pokoleń, ale większość Polek to kretynki, totalne pustaki więc dają ci'pska na pierwszej, drugiej, trzeciej randce a potem płacz. :)

Gość gość
Dowiesz się po tym czy przedstawił cie rodzinie, kumplom, bierze cie na posiadówki ze znajomymi, pisze, dzwoni codziennie ....

Gość gość
No nie powiedziane ... ja dałam na 3 i facet nadal ze mną jest☺️

Gość gość
Tam kolega miał racje ale tez nie można przesadzać, bo jak mu powiesz że sex dopiero po roku albo po ślubie to nawet jak mu będzie zależeć na tobie to ucieknie.

Gość gość
gość dziś to miałaś duże szczęście puszczalska dzi'wko

Gość gość
Nie no miesiąc czekania to max... później może pomyśleć ze nie lubisz seksu czy coś ... moim zdaniem jak facet jest zainteresowany seksem to nawet jak dasz po miesiącu to odejdzie, a jak jest czymś więcej to moim zdaniem to nie ma reguły

Gość gość
11:20 Podobno miłość warunków nie stawia. Haha jakie to wszystko fałszywe.

Gość gość
To z odsunięciem od seksu to głupota bo kobiecie też się należy. Czemu ma rezygnować z seksu jak ma ochotę.

Gość gość
Jakieś gowniane zasady.... facet cie zaraz wyczuje ze masz ochotę... a jak będziesz się trzymać jakiś zasad to gorzej ...

Gość gość
gość dziś Znam facetów lepiej niż ty bo jestem jednym z nich. Jak daję dobrą radę, to zawsze znajdzie się koleżaneczka co doradzi, by nie słuchać, a potem płacz. Ja mam to w du'pie, jestem zdania, że jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Chcecie być materacami macie święte prawo do tego. Ale nie liczcie na szacunek od tych co na was leżą :) Większość facetów zainteresowanych wyłacznie seksem nie przetrzyma miesiąca, bo po co się męczyć miesiąc z babą skoro dziurę można znaleźć wszędzie i to na już, a nie po miesiącu. Efekt sita naprawdę działa w większości przypadków.

Gość gość
Hah, a jeśli dojdzie do stosunku na 3/4 randze i facet nadal się spotyka to raczej mu nie zależy tylko na tym?

Gość gość
11:23 11:25 Oj jak ja lubię takie dziewczyny jak wy :) Aż same się prosicie by was zaliczać i się zmyć. ;) Jesteście "One day lay girls" jak z tego filmiku czarnoskórego chłopaka z UK. Nie zdajecie sobie z tego sprawy, ale tak was faceci postrzegają. "One day lay". Może was to kręci? Jeśli tak to krzyżyk na drogę ;)

Gość gość
gość dziś Moi kumple często są z dziewczyną na np miesiąc czy pół roku, a jak znajdzie się inna okazja to przeskakują z kwiatka na kwiatek. Nikt nie powiedział, że materac jest na jedną noc. Czasem można się miesiące z materacem zabawiać w łóżku, ale nigdy o materacu się poważnie nie myśli, a o dziewczynie owszem - to jest główna różnica ;)

Gość gość
gość dziś Haha czytałem to kiedyś. Miałem niezły ubaw. Bajeczki dla naiwnych idiotek. A podobno to my nie rozumiemy kobiet ;)

Gość gość
Jak ktoś na to ma ochotę to coś nie tak z psychiką jest i trzeba to leczyć dziś tak jak ten z komentarza dziś tez głowa chora bo widać ze lubi sex

Gość gość
Ta cała bazienka to chyba jedyna w miarę ogarnięta laska na tym po'j*****m forum :D Bez kitu, cała reszta to One day lay girls :D

Gość gość
Ja nie uprawiam sexu i żyje mam _ _ lat i nigdy go nie mialam i nie będę po prostu nie mogę

Gość gość
Co wy ciśniecie po laskach?Że one niby materace są?To raczej takie patusy są materace bo wykorzystują laski pod rożnymi pretekstami a wy bronicie tych śmieci.A może laska jest młoda i nie świadoma?Pomyślcie o tym a prawiczki niech się tu nie udzielają bo nasza opinia jest nam potrzebna jak dzivce majtki.Według mnie seks minimum 3 miesiące ale w związku a po znajomości tylko buziak :) Ale olej pacanów większość teraz chce seksu a najbardziej c***atologiczni co chlają dużo jarają a przedewszytkim mentalnie są daleko.Wez sobie jakiegoś fajnego a nie mentalnych arabów i hipokrytów po co Ci tacy