Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić czy facetowi zależy naprawdę?

Polecane posty

Gość gość
Dobrze powiedziane dziś

Gość gość
gość dziś Ta cała bazienka to chyba jedyna w miarę ogarnięta laska na tym po'j*****m forum smiech.gif Bez kitu, cała reszta to One day lay girls smiech.gif Xxx Z CZEGO się cieszysz :)?Spadaj pipko bo to strona dla kobiet a po drugie jak napisałam 3 miesiące w związku minimum

Gość gość
gość dziś Ja ich nie bronię, to są zimne, cyniczne sku'rwysyny, ale patrząc na znajomych, kumpli z pracy to wydaje mi się, że tego typu facetów może być nawet 40% Oczywiście liczba totalnie na oko, ale tak szacuję. Śmieję się z nich bo są po prostu tępe i to bardzo. Jeżeli deklarują, że szukają miłości w życiu, a wzięcie faceta na przeczekanie na durny miesiąc to dla nich bariera nie do przejścia, to są zwyczajnie tępe i zasługują na miano materacy. Brutalne, ale prawdziwe. Facet zabujany w lasce poczeka głupie 30 dni a nawet dłużej, ale one idiotki myślą, że jak facet na pierwszej randce pobajeruje o wielkich uczuciach i chemii nieziemskiej, to już jest w niej zakochany :D ahahhahah No jak z nich się nie śmiać?

Gość gość
Zależy jak kto podchodzi, ja lubię seks i dla mnie większość facetów, baa i to znaczna większość to faceci na jeden raz, to ja ich uwodzę, zaliczam i rzucam, co ciekawe miała kilka przypadków gdzie mi powiedzieli, że oni tak bez uczucia i poznania nie mogą. Jeden był nawet fajny i bardzo inteligentny, gadaliśmy sobie na ławce aż się widno zrobiło, to było latem w tamtym roku. Lubię to i lubię zmieniać facetów i nikt mi nie powiem co mam robić ze swoim ciałem bo ono jest moje. trochę żałowałam tamtego gościa, nie chciał się ze mną spotkać, czasem myślę, że to był ten właściwy ale jeszcze nie jestem gotowa na związek, chcę się wyszaleć.

Gość gość
gość dziś Tu dziewczyna z 11 45 i 11 50 Tak masz rację Zgadzam się z tobą ale ja bym szacowała że to jest 60% pomimo że jestem młoda to trochę wiem na ten temat...Dokładnie ja w ogóle uważam że przed wejściem związkiem to może być buziak w usta a nie jakieś seksy i masz rację miesiąc to jest minimum Ja napisałam że według mnie to nawet w związku 3 niesiące trzeba być żeby coś zacząć albo chociaż te 2 miesiące ale w związku :) gość dziś To inna sytuacja bo ty wiesz co chcesz i i tak znasz swoją wartość a my tu mówimy o dziewczynach które chcą mieć miłość ale w sumie wiesz co baw się tylko uważaj z kim bo różne są typy

Gość ColorGirl
dziś a co w tym takiego jest żeby o tym myśleć wsadzi do c**y zrobi kilka ruchów i wielkie mi g****o i to jeszcze z facetem jakimś śmierdzącym

Gość gość
gość dziś Nie kochana. To zawsze facet zalicza ciebie, nie ty jego! Zawsze, bo on ma penisa, on jest osobą dominującą, on ma kontrolę nad tobą w seksie. Wbij to sobie do główki facet zalicza, ty jesteś zaliczana. Po drugie, jeżeli taka rola ci odpowiada i się na to piszesz dobrowolnie, to spoko, nic mi do tego. Nie każda kobieta musi być porządna. Ja cię nie oceniam, baw się dobrze.

Gość gość
To do kùrwy nędzy nie uprawiajcie sexu umrzecie zdrowo

Gość gość
bazienka dziś Nie muszę czytać. Mam kumpli dzi'wkarzy, bawidamków to wiem z pierwszej ręki. Nieraz zdjęcia i filmiki mi pokazują ;)

Gość gość
gość dziś Tu dziewczyna z 11 45 i 11 50 i 11 56 To ja pisałam żeby czekać dwa lub trzy miesiące i wszystkie moje wypowiedzi są normalne ale mam do ciebie wiadomość.Nie pisz takich farmazonów do tej dziewczyny która się bawi i nie mów kiedy jest porządnam.Bo tobie brakuje seksu I się wyżywasz na innych i nie pisz że to facet dominuje bo tak tylko faceci myślą.A prawda jest taka że kobieta bierze z tego jeszcze więcej i faceta może owinąć w wokół palca.Boże jak mnie wkurza to myślenie serio, ja mam zasady i tak jak pisałam,dziewczyny czekajcie z dwa trzy miesiące i zwłaszcza w związku bo żeby zacząć ten związek to możecie sobie dać buziaka w usta ale nie seks.Ale pomimo tego będę broniła inne kobiety a ty idiotko nie pisz że to facet bierze,bo to moja broszka pożera czyjegoś mustanga i pocałuj się w dupę bo ja wychodzę z tej głupiej kafeterii. A wy katolickie nie do ruchane cipy zajmijcie się sobą i nie ciśnijcke po innym bo kobieta ma prawo korzystać i ma prawo brania to kobieta bardziej ma korzyść chyba że facet jest z roochaczem i nie dba o to żeby było jej dobrze ale takie przypadki są rzadkie także nie mów że kobieta nie bierze.Bo to kobieta więcej bierze i ma niż facet żegnam.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z tobą :D !Twoje wpisy są w porządku ale ja nie mam nic przeciwko takim dziewczynom a one wręcz się szanują bo szanują swoje potrzeby i wiedzą że jest wolność i mają do tego prawo.A ty gość dziś nie przejmuj się bo tu siedzą często kobiety które nie mają dużo znajomych i są to zazwyczaj odpady społeczne. Nie chce mi się odpowiadać jak kogoś sprawdzać. Mam 30 lat na karku ale powiem wam tylko tyle uważajcie na facetów bo to świnie ;)

Gość gość
gość dziś "bo to moja broszka pożera czyjegoś mustanga " tyle na temat Panowie ;) To kobieta bierze a facet ma zwykle zaliczenie

Gość gość
gość dziś Być może w swoich główkach uważają, że się szanują, ale nie szanują ich faceci. Oto kilka cytatów zasłyszanych od kumpli w klubie (macie niepowtarzalną okazję poczytać, zdradzam wam co faceci o was mówią w męskim gronie) ;) A: "Ty, podbij do niej ona jest łatwa" B: "Ta? Ona się puszcza z każdym, jeszcze HIVa załapię" ŚMIECH A: "Będziesz w gumie. Ru'chanie masz u niej pewne, nie musisz się wysilać zbytnio" Autentyczny dialog. Tak jesteście postrzegane.

Gość gość
gość dziś Dziękuję bardzo i dziękuję za moje wpisy moja broszka pożera Mustanga tyle na temat a wy sobie piszcie co chcecie że to facet bierze (haha).Kobiety to wy jesteście w tym przekonaniu ale to jest zwykła propaganda i pomimo tego że się szanuje i że czekam jeszcze dłużej to dałam wam taki przykład 3 miesiace w związku to jest minimum.Możecie trochę krócej ale powiem wam jedno : Nie słuchajcie takich idiotyzmuw że to facet bierze,bo co facet z tego ma?Zwykłe spuszczenie z krzyża zazczywaj a to kobieta ma raczej większe korzyści jeżeli facet o nią zadba także nie piszcie farmazonów.Wychodzę z tego forum bo to jest jakiś dramat tu jakieś prawiczki się wypowiadają i przegrywy Słuchajcie mam do was wiadomość to że ktoś korzysta z życia i nie siedzi na tym durnym forum to nie znaczy debile że jest gorszy wręcz przeciwnie on ma wszystko z życia i nie mówię tutaj o puuszczaniu się. A wy siedzicie i narzekacie bo jesteście Przegrywamy,frajerami i odwalcie się od seksu bo jesteście ciemnotą i zakażą tego narodu i to właśnie przez was ludzie mają ze sobą problem.Jest 21 wiek i tak jak to komuś się spodobało co pisałam tak jak ja napiszę. Ja właśnie studiuję jesetm młoda ale wiem dużo na ten temat i odwalcie się od ludzi którzy sobie żyją jak chcąbo szanować się to znaczy szanować swoje potrzeby jak tu ktoś napisał wbijcie sobie to do głowy i nie pozdrawiam ;)

Gość gość
gość dziś To ja 12 07 co pisałam że to siedzą różne odpady społeczne jeszcze raz się z tobą zgodzę chociaż jestem od ciebie z dobrych parę lat starsza.CZYTAJCIE WPISY młodej studentki ona pisała które tu! Dzięki za to co napisałaś Ja też mam zasady ale zawsze się w stawie za jakąś kobietą bo jednak jesteśmy kobiety i powinnyśmy się wspierać <3

Gość gość
gość dziś Dobrze żyj sobie w swoim wyimaginowanym świecie. Każdy kto myśli inaczej niż ty to prawiczek... jasne znam ten sposób wyparcia. Chciałem być w porządku wobec kobiet. Napisać im trochę prawdy o facetach i wiecie co? Myślałem, że faceci mnie zaatakują za to, że piszę prawdę jak kobiety łatwe są postzregane, a tu niespodzianka :D TO KOBIETY MNIE ATAKUJĄ! Za co? Za to, że im zdradzam co mężczyźni myślą i co mają w głowach... świat się poprzewracał totalnie... powinnyście mi być wdzięczne, ale róbcie co chcecie. Wasza sprawa.

Gość gość
bazienka dziś to wyjdz a nie reaklmujesz puszczanie sie z kim popadnie X idiotko odróżnij dawanie doopy w klubie czy z obcą osobą a f**k friend gdzie sie poznajcie i robisz to z jedną lub dwoma osobami które znasz i wiesz że spotykacie się dla siebie.ps.nie jestem studentką ale zgadzam się z jej wpisami :3 i nie tylko ja ;)

Gość gość
gość dziś odróżnij dawanie doopy w klubie od układu.to co innego bo różne są dziewczyny/kobiety.i nie piszcie o studentce że źle pisze bo jest wolność i można robić co się chce ;)

Gość Riggsss
Kobiety puszczalskie są cool i super wszyscy faceci tak myślą, facec takie kobiety bardzo szanują i wcale ich nie traktują jak zabawek, a jeżeli ktoś mówi, że jest inaczej to jest prawiczkiem BUHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :D Oj jak wy się prosicie dziewczyny :D Błagacie o takie traktowanie. Dzięki za moralne przyzwolenie, nie muszę mieć wyrzutów sumienia ;)

Gość gość
dobra bo się wkurzyłam trzeci i ostatni post 11 21 i 11 22 moje i jak sprawdzić?daj mu 2 miesiące czasu a i seks w związku tylko i nie od razu tak jak studentka pisała ;) widzicie mam zasady ale uważam że bez sensu jest tępienie tego że ktoś lubi seks.No chyba że są to osoby które robią to w klubie lub z byle kim to wtedy to tempcie bo to głupota ale jak dziewczyna idzie na układ bo wie że nie chce się wiązać i znajduje odpowiedniego kandydata to droga wolna :3

Gość gość
Riggsss dziś Wyjdź stąd bo to nie temat dla ciebie i wypeeerdalaj bo nie potrzebujemy Ciebie

Gość gość
Riggsss dziś Żadnego moralnego przyzwolenia nie masz pajacu! To, że kafeterianki to ku()rwy nie znaczy, że wszystkie kobiety mają taką mentalność. Może dziewczyny są same sobie winne, niewątpliwie tak jest, ale to cię nie usprawiedliwia! Jesteś zwykłym ś()mieciem jeżeli traktujesz nawet te głupie i puszczalskie kobiety jak materac.

Gość MamaVita
Po pierwsze autorko odpuść sobie polaków,bo psychicznie wykitujesz.Po drugie koleguj się najpierw,a jeśli ma dojść do zbliżenia to nie po miesiącu!A jeśli on odpuści to olej go bo to zwykły śmieć :) Seks jest dobry jak jest w związku,dużo osób tu o tym pisało.Jeśli jesteś w związku to czekaj nawet pół roku bo warto i wiadomo czy mężczyzna szanuje kobiety i ciebie.Jak on nie wytrzyma to uciekaj.Mogą być jakieś pocałunki,pieszczoty ale nie seks w związku!Na seks czekajcie.Zaraz się odniosę do reszty wypowiedzi

Gość MamaVita
gość dziś Nie uprawiaj ale nie mów innym jak mają żyć :) gość dziś Ja bym czekała dłużej ale co do reszty wypowiedzi sama prawda! gość dziś Druga wypowiedź o cynicznych dupkach,zgadzam się z tym też gość dziś Po co po niej jechaliście?Ona wie co chcę i nie jest materacem bo to ona rządzi i ona wybiera. gość dziś Nie zawsze facet zalicza bo to dziewczyna wybiera i ma więcej przyjemności

Gość gość
MamaVita dziś Byłem na wymianie studentów w Madrycie. W Polsce to może co trzeci to zaliczacz, ale w Hiszpanii co drugi. Jeżeli myślicie, że na zachodzie faceci inaczej podchodzą do seksu i kobiet to mylicie się bardzo. :D

Gość gość
gość dziś i gość dziś Jeśli to o tobie mowa studentko,to oprócz bełkotów zgadzam się z tobą.Po co pchacie się komuś do łóżka?Wiadomo że curevki które w klubie się puszczają lub z byle obcym to puszczalskie ale te świadome już nie. gość dziś Mam swoje lata i nie byłam w takim układzie,ale zgadzam się :) Taki układ to nie puszczanie ale trzeba mieć jeden zwój więcej w głowie żeby odróżnić układ ff od dawania doopy byle komu gość dziś Ucywilizuj się pacanie bo dziewczyna która jest dajką jest zła ale świadoma dziewczyna która idzie na układ i wybiera sobie faceta to co innego.I nie pisz ''curwa'' bo k****a to pieniążki bierze

Gość gość
Tak ogółem to nie chciałam obrażać osób imprezujących,bo mam młodsze znajome i rówieśniczki które lubią kluby wręcz uwielbiają a doopki nie dają ani się nie puuszczają;)Ale dałam przykład.Przeczytajcie wypowiedzi Bazinki i studentki.Mentalnie nie popieram curestwa ale wolność zawsze!Nie piszcie źle na kobiety bo jest duża różnica między debilką co da każdemu a świadomą dziewczyną co nie chcę związku :) gość dziś MamaVita dziś Byłem na wymianie studentów w Madrycie. W Polsce to może co trzeci to zaliczacz, ale w Hiszpanii co drugi. Jeżeli myślicie, że na zachodzie faceci inaczej podchodzą do seksu i kobiet to mylicie się bardzo. smiech.gif x Alvaro k***a :D Ja mam porządnego męża i sama byłam porządna,nie popieram curestwa ale tak jak wam napisałam mieć na sam seks kogoś kogo się lubi i zna jest spoko.Ale trzeba mieć odpowiedniego a nie doopka co się spuści i wyjdzie.Znikam dalej bo praca i dziecko buziaki.

Gość gość
Wystaw go na próbę a seks tylko w związku

Gość gość
Jeżeli dla was Friendly Fu'cking to nie jest puszczalstwo to ja dziewczyny nie chcę z wami mieć nic wspólnego. Jest to puszczalstwo obu stron. Jest to sprowadzanie siebie samego do roli zwierzęcia, dla którego seks to tylko i wyłącznie zaspokojenie potrzeb. A najbardziej mnie śmieszy jak jakaś laska pisze teksty typu: "kocham się z facetem z którym mam układ FF" albo jak swingersi piszą "wymieniamy się partnerami i kochamy na zmianę". Jak można się kochać? Wpierw trzeba przeczytać definicję tego słowa :D WY SIĘ PIE'RDOLOCIE A NIE KOCHACIE. Jak zwierzęta, nic więcej.

Gość gość
Witajcie!!Najlepiej czekać.Zobacz czy on chcę czegoś poważnego. A i nie piszcie o ''dawaniu'' bo dać to można w pysk . Nie bądźcie mentalnymi kozami.Dobrze napisane przez Bazinka,MamaVita,Studentka (szukajcie postów) i dziewczyny z godz : gość dziś ,gość dziś kiedyś byłam uciśniona ale zdałam sobie sprawę że jest freedom i nie jestem k****iszonem ale dajcie drugiemu żyć i wybierajcie mądrze bo zacytuję tu najmądrzejszą wypowiedź jaką przeczytałam : '' jest duża różnica między debilką co da każdemu a świadomą dziewczyną co nie chcę związku''